Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 1 sene öncesine kadar herkesle.. büyüdük mü ne :)[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 kendimle ederim bende en çok[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 annemle...[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 annemle kendisi iş yerindeki stresini boşaltmak için beni kullandığı için(gerçi artık pek yapamıyor) ben de yeteri kadar malzeme werdiğimden günde en az 2 kavga ediyoruz(bunlar da 1-)benim bir yerimi yaymamdan ötürü 2-)odamın dağınıklığı) hayatımı özetledim zaten burda[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ben anamla günde 3 öğün ama sonna gelir; - a yavrum abici gubici -anne tamam..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 en güzeli barış peace in world peace in country[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 kimseyle kavga etmiyorum ben.. sorunsuz bir aile yapımız var çok mutluyum..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Annemle hiç kavga edemem çok sinirleniorum. Bi konuda mesela -Ya anne hede hödö ya yemicem yaa allam yarappim yaa -ye oulum plz ye :( -ya yemiyom ya allam yarappim yaaaa -tamam ouluşum sen bilirsin -ya yemiom diom ya -tamam oulum sen bilirsin -aloo yemiooooom -tamam -şş yemiom -.... -alooo -hadi bye ben çıkıom -^'!+!^&^/( Ablamla çok kavga ederiz -artık kalk bilgden ders çalış -la de get -sonra çok üzülürsün -siye la -düzgün konuş oul -tamam be kalkıoz -afferim sana :) -taam şımarma -sana ve bana popkek aldım yermisin ben sonra yicem -ok ver -ham hum (yedim) -hışır huşur (diğer pop keki ararım) -ahada buldum ham hum (yedim) -ablam arar... -la pop gegim nirdee böhüüü :(( -sen yedin dimi bundan sonra sana bişi yok... -ZUHAHAH[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Ferrero eğer annene gerçekten bu şekilde davraniosan biraz saygılı olmanı öneririm.ne kadar dinlersin bilinmez tabi.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 babamla.hiç anlaşamam babamla.izlediğim filmlere laf eder,dinlediğim müziğe laf eder bende ona bağırırım sonra 10 gün falan konuşmayız ardından annemin çabalarıyla ve benim de paraya olan ihtiyacımla:) birlikte yeniden konuşmaya başlarız.ama ardından gene aynı şeyler.kısır döngü yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 genelde kavga etmemeye çalışırım da edersem de babamla ederim ama çok sık deil.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Annem :)[signature][hline]Fredy ReturneD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Annemle çok ederim yani nerdeyse hergün.. bazen babamla da ederim haftada 2-3 kere.. kız kardeşimle az ederim 2 haftada 1 kere falan.. Ama onları çok sevdiğimi unuttuğum için kavga ederim yoksa niye edeyim.. ve onları çok sevdiğimi hep unuturum :( Yani şimdi bu şöyle bişi kavga edersiniz edersiniz sinir olursunuz belki dövmek istersiniz (anneye babaya el kalkmaz :) ) sonra bi seyahete gidersiniz 1 hafta ailenizden uzak.. Bu bana oldu aynısı şahsen ben o 1 haftanın sonunda sağ salim yine ülkeme ulaşsamda ailemi görsem diye düşündüm.. ve o anda bu hayatımdaki tek amaç oldu yani sonuçta şunu demek istiyorum hayatınızda güvende hissedebileceğiniz tek durum ailenizin yanında olmak bence...[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgesDear Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Annemeleeeeeee :@[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 hiç kimseyle hehe[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ailemle çok iyi geçinirim hiç kavga etmem.. *!kafasının üzerinde parlak sarı bir halka oluşur*[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? [Bu mesaj mayfer tarafından 01 Ağustos 2004 04:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 B A B A M ile.. :hrr: Ama yanli$ tabi.. :yapma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar