Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 800 mb lık cd yi nerodan yazmak içn hangi ayarları ayarlamam gerekiyor ? overburn u fln denedim ama olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 overburn le yapıyon preference dan over burn u aç multisesion u kapa ve disc at once yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Kediden öğrendiğim bir şeyi size satayım bari. Cd-writer'ının firmware'ı bir tür bios gibi bir şeyi onun güncel olması gerekiyor. MEsela bendeki LG en fazla 32 hızda yazıyor ve 800lük cd leri görmüyor çünkü firmwarei 1.03 Şimdi bir ara onu güncellemem gerek. Sende ona bak. Mesela Nero'da recorder/choose recorder 'ın altında firmware bilgisi var.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 update ile ilgili en sakat nokta o işlem sırasında eşlektrikler kesilirse veya bilgisayar kilitlenirse cd writer'ı çöpe atıyorsun. O sebepden ben update'i şimdilik düşünmüyorum. Bir ara bilgisayarı fabrikaya götürürüm orda ups'e bağlarım öyle. Nerden edeceğimize gelirsek aratın google firmware update LG diye milyon tane yer çıkar[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 o firmware update işi bios update kadar uzun süren bir işlem değil, yani aslında çok kısa sürüyor, tabi o kadar kısa sürede de bu aksiliğin olması mümkün ama bu kafana yıldırım düşmesi gibi bişe yani =) şahsen ben kesinlikle denemezdim kıçımın huyunu bildiğim için, kesin hidroelektrik santrallerinde bişe çıkardı çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Firmware update ile cd writer ın hızını arttırabiliyorsunuz ki LG lerde 32x i 40x çeviriyorlarmış. Ama bence garanti süresi içerisindeyse denemeyin derim. Servis kıllık yapabilir.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 benimkinin 4 tane update i war sonuncusunumu yapsam sıraylamı yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Sonunda cesaret edip firmware'i update ettim. Deydimi derseniz hala 800 mb cd'ye yazamıyorum ama 32 hız yerine 40 hız yazabildim :-) Belkide sorun 800 diye aldığım cd dedir en azından ümidim o yönde. Bu arada update ederkenki kalp çırpıntımda ayrı bir konu, ha elektirk kesildi ha kesilecek. Herhalde toplasan 30 sn ancak sürdü ama bana 30 dakika gibi geldi :-)[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 bu arada bu konuyu yazılım donanım kısmına alsak[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 disk at once yapmanız lazım track at once ta ise yazmaz.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Nero da Burn e bastığında Write Method yazan yeri değiştireceksin.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 ne eskisi ya bende en son nero var onda da seçime özel.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 cd writer ının 700+ yazabildiğine emin misin? Firmware update yaptın mı?[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 firmware bulursan (700+mb yazmasını sağlayan) yapabilirsin heralde.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar