Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye: Gençlerin Memleketi

fede

Öne çıkan mesajlar

ezberci egitim sistemiyle kucuk ya$tan itibaren sınawlardı vs ile beyinlerini geli$tirdikleri icin?

cunku almanyada bizzat $ahit oldum orda egitimde cok rahat davranıldıgı ıcın cocuklar beyınlerı zorlamıyorlar ee bunun sonucundada beyın hıc bı$eyı sorgulamadıgı ıcın bı$ı de ögrenemıyor.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|
|Avenia|
Sosyal ağlarda paylaş

muhtemelen genç yaşta türkiyede yaşayan insanların kazanabileceği hayat deneyimini hiç bi yerde kazanamazlar ondan olabilir[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyr0, 31 Temmuz 2004 19:56 tarihinde demiş ki:
ezberci egitim sistemiyle kucuk ya$tan itibaren sınawlardı vs ile beyinlerini geli$tirdikleri icin?

cunku almanyada bizzat $ahit oldum orda egitimde cok rahat davranıldıgı ıcın cocuklar beyınlerı zorlamıyorlar ee bunun sonucundada beyın hıc bı$eyı sorgulamadıgı ıcın bı$ı de ögrenemıyor.

Nası yani ezberci eğitimle beyin geliştirmek? Aksine bu dingil ezbercilik yüzünden beyinlerimiz köreliyor. Yaratıcılık zaten pas geçiliyo. geri kalana doldur bilgileri sonunda ne oluyo. Trrrr...[signature][hline]Görmeyenler görsün...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CorteZ, 31 Temmuz 2004 21:01 tarihinde demiş ki:
Hayat şartlarının zorluğundan olsa gerek.

o zaman afrika yazarlardı.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kiddo, 31 Temmuz 2004 21:08 tarihinde demiş ki:
said:

cunku almanyada bizzat $ahit oldum orda egitimde cok rahat davranıldıgı ıcın cocuklar beyınlerı zorlamıyorlar ee bunun sonucundada beyın hıc bı$eyı sorgulamadıgı ıcın bı$ı de ögrenemıyor.

Nası yani ezberci eğitimle beyin geliştirmek? Aksine bu dingil ezbercilik yüzünden beyinlerimiz köreliyor. Yaratıcılık zaten pas geçiliyo. geri kalana doldur bilgileri sonunda ne oluyo. Trrrr...

benım dedıgımı canlı görmedıkten sonra anlıyamassın ztn mrk etme..
[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|
|Avenia|

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 01 Ağustos 2004 01:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoGMeaT, 01 Ağustos 2004 00:43 tarihinde demiş ki:
ehe komik.bi kere 70 milyonlu8k ülkede neye göre nasıl yapmışlar u araştırmayı anlmadaım.gkaç gençle konuşmuşlar,kaç bölgeye gitmişkler,de get diyesim geliyor.

öyle öyle. çok yerden duyuyorum "...de yapılan araştırmaya göre..." fasa fiso çoğu bence.[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyr0, 01 Ağustos 2004 00:54 tarihinde demiş ki:
said:
kiddo, 31 Temmuz 2004 21:08 tarihinde demiş ki:
said:

Nası yani ezberci eğitimle beyin geliştirmek? Aksine bu dingil ezbercilik yüzünden beyinlerimiz köreliyor. Yaratıcılık zaten pas geçiliyo. geri kalana doldur bilgileri sonunda ne oluyo. Trrrr...

benım dedıgımı canlı görmedıkten sonra anlıyamassın ztn mrk etme..

Egitim sistemimiz ezbercimi ezberci herkes kabulleniyor kabullenmeside gerekir.
Fakat soyle bir sey var ki dunyanin hic bir yerinde bizim kadar iyi egitim alan insanlar yok..
Burda ingilterede cok kisi taniyorum 30 yaslarinda 2 haneli 2 sayiyi carpmak icin hesap makinesi kullananan..
sen aklindan yapincada ooo diye sana bakiyorlar..
Lise 2 de ogretilen Momentumu tahta cizdim acikladim diye okulda fizik profesoru secildim resmen ..[signature][hline]Actions are more louder than words!
Sosyal ağlarda paylaş

evet bence gayet iyi bir durumda..
ayrica bizim akilli sandigimiz cekik gozlulerin cogununda salak oldugunun 1.5b cekik gozlunun sadece 5000 nin saglam zekali oldugunu geri kalanlarinin da sadece koyun oldugunu soylemek istedim..[signature][hline]Actions are more louder than words!
Sosyal ağlarda paylaş

gezip tozma muhabbetine kasıyoruz işte[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...