fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Geçen gazetede okudum hangi ülkede kimler yaşamalı diye? Türkiye'de gençler yaşamalıymış. Sizce niye?(gazetede cevap yoktu bu arada)[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 eğlenmek için bol seçenek var[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ezberci egitim sistemiyle kucuk ya$tan itibaren sınawlardı vs ile beyinlerini geli$tirdikleri icin? cunku almanyada bizzat $ahit oldum orda egitimde cok rahat davranıldıgı ıcın cocuklar beyınlerı zorlamıyorlar ee bunun sonucundada beyın hıc bı$eyı sorgulamadıgı ıcın bı$ı de ögrenemıyor.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| |Avenia| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Tabii ki ülkeyi kurtaralım diye. Başka bir işe yaramıyoruz zaten. :-P [Bu mesaj Eraq tarafından 31 Temmuz 2004 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 muhtemelen genç yaşta türkiyede yaşayan insanların kazanabileceği hayat deneyimini hiç bi yerde kazanamazlar ondan olabilir[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Hayat şartlarının zorluğundan olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Pyr0, 31 Temmuz 2004 19:56 tarihinde demiş ki: ezberci egitim sistemiyle kucuk ya$tan itibaren sınawlardı vs ile beyinlerini geli$tirdikleri icin? cunku almanyada bizzat $ahit oldum orda egitimde cok rahat davranıldıgı ıcın cocuklar beyınlerı zorlamıyorlar ee bunun sonucundada beyın hıc bı$eyı sorgulamadıgı ıcın bı$ı de ögrenemıyor. Nası yani ezberci eğitimle beyin geliştirmek? Aksine bu dingil ezbercilik yüzünden beyinlerimiz köreliyor. Yaratıcılık zaten pas geçiliyo. geri kalana doldur bilgileri sonunda ne oluyo. Trrrr...[signature][hline]Görmeyenler görsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 bu bir yabancı ülke gazetesinin araştırma sonucu..nedeni bayağı fazlaydı..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: CorteZ, 31 Temmuz 2004 21:01 tarihinde demiş ki: Hayat şartlarının zorluğundan olsa gerek. o zaman afrika yazarlardı.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Bir gence hayatın ne olduğunu ilerde ne gibi sorunlarda kar$ıla$abileceğini çok iyi gosteren bir yer olduğu için daha açığı tamamen zorluktur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 bana nerde dünyaya gelmek isterdin deseler bende yine Türkiye derdim. gerçi ben izmirdeyim başka yerlerde kötü şartlar altında yaşayanlar var ama ben çok mutluyum şu an bulunduğum yerden.[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 metboy ya$am her zaman insana gülmez hele Türkiye'de isen![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 askere gitmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ya genç kızlar ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Gençler daha atılgan ve hayatta risk almayı sevdikleri için bence. Türkiyede zaten böyle adam olunuyor ;)[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ehe komik.bi kere 70 milyonlu8k ülkede neye göre nasıl yapmışlar u araştırmayı anlmadaım.gkaç gençle konuşmuşlar,kaç bölgeye gitmişkler,de get diyesim geliyor.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: kiddo, 31 Temmuz 2004 21:08 tarihinde demiş ki: said: Pyr0, 31 Temmuz 2004 19:56 tarihinde demiş ki: ezberci egitim sistemiyle kucuk ya$tan itibaren sınawlardı vs ile beyinlerini geli$tirdikleri icin? cunku almanyada bizzat $ahit oldum orda egitimde cok rahat davranıldıgı ıcın cocuklar beyınlerı zorlamıyorlar ee bunun sonucundada beyın hıc bı$eyı sorgulamadıgı ıcın bı$ı de ögrenemıyor. Nası yani ezberci eğitimle beyin geliştirmek? Aksine bu dingil ezbercilik yüzünden beyinlerimiz köreliyor. Yaratıcılık zaten pas geçiliyo. geri kalana doldur bilgileri sonunda ne oluyo. Trrrr... benım dedıgımı canlı görmedıkten sonra anlıyamassın ztn mrk etme.. [signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| |Avenia| [Bu mesaj Pyr0 tarafından 01 Ağustos 2004 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: DoGMeaT, 01 Ağustos 2004 00:43 tarihinde demiş ki: ehe komik.bi kere 70 milyonlu8k ülkede neye göre nasıl yapmışlar u araştırmayı anlmadaım.gkaç gençle konuşmuşlar,kaç bölgeye gitmişkler,de get diyesim geliyor. öyle öyle. çok yerden duyuyorum "...de yapılan araştırmaya göre..." fasa fiso çoğu bence.[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 genc yas ortalaması var[signature][hline]Rüyamdaki Aptal Kadın Hala Aklında Adım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 şimdi burda gençler türkiye'de yaşamalıymış değil yalnız olay türkiye'de gençler yaşamalıymış yani tüm dünyadaki gençlerin türkiye'de yaşaması gerektiği değilde, türkiye'de yaşayan tüm insanların genç olması gerektiğinden bahsediliyor öle bi belirtiim dedim ehe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Pyr0, 01 Ağustos 2004 00:54 tarihinde demiş ki: said: kiddo, 31 Temmuz 2004 21:08 tarihinde demiş ki: said: Pyr0, 31 Temmuz 2004 19:56 tarihinde demiş ki: ezberci egitim sistemiyle kucuk ya$tan itibaren sınawlardı vs ile beyinlerini geli$tirdikleri icin? cunku almanyada bizzat $ahit oldum orda egitimde cok rahat davranıldıgı ıcın cocuklar beyınlerı zorlamıyorlar ee bunun sonucundada beyın hıc bı$eyı sorgulamadıgı ıcın bı$ı de ögrenemıyor. Nası yani ezberci eğitimle beyin geliştirmek? Aksine bu dingil ezbercilik yüzünden beyinlerimiz köreliyor. Yaratıcılık zaten pas geçiliyo. geri kalana doldur bilgileri sonunda ne oluyo. Trrrr... benım dedıgımı canlı görmedıkten sonra anlıyamassın ztn mrk etme.. Egitim sistemimiz ezbercimi ezberci herkes kabulleniyor kabullenmeside gerekir. Fakat soyle bir sey var ki dunyanin hic bir yerinde bizim kadar iyi egitim alan insanlar yok.. Burda ingilterede cok kisi taniyorum 30 yaslarinda 2 haneli 2 sayiyi carpmak icin hesap makinesi kullananan.. sen aklindan yapincada ooo diye sana bakiyorlar.. Lise 2 de ogretilen Momentumu tahta cizdim acikladim diye okulda fizik profesoru secildim resmen ..[signature][hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Eğitim sistemi iyi bir durumda mı yani yabancı ülkelere göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 evet bence gayet iyi bir durumda.. ayrica bizim akilli sandigimiz cekik gozlulerin cogununda salak oldugunun 1.5b cekik gozlunun sadece 5000 nin saglam zekali oldugunu geri kalanlarinin da sadece koyun oldugunu soylemek istedim..[signature][hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 gezip tozma muhabbetine kasıyoruz işte[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Bak yurt dışında seni olmak istediğin yani okumak istediğin meslege yöneltiyorlar.Yani bizimki gibi her bi boktan vermiyorlar.Adam marangoz olmak istiyorsa marangozluk için olan okulu okuyor ama türkiyede olmak istediğin şeyi olamıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar