Diamor Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 http://www.heroesofnewerth.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 gerçi hoş o kadar da gizli saklı bişi değildi :D İsteyen key bulabiliyodu 1-2 günde. Asıl olay prepurchasenin kalkacak olması. Open beta sırasında satın alma olayı olmayacak. Yani oyunu almak istiyosanız bu 3 günde almak en güzeli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 şuanda kaç para open betadan sonra kaç para olcak fiyatlar? Birde mesala tüm statları 0 lama olayımı açıldı 1500 den tekrar 0 account gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 30$ şimdi daha sorna 49$ olucak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Eskiden fiyat konusunda bir değişiklik olmayacak diyolardı ama şu olay var işte: said: Benefits from Pre-purchasing: Able to Play the game forever Golden Shield Golden Name In-game Taunt mechanic rewarding SMACKDOWN! Benefits from Purchasing: Able to play the game forever Stat 0'lama olayı ise releasede gelecek. Ve para gerektiriyor olacak :D Birde sub account diye birşey var. Normal satın aldığınız acc'nin altına alabiliyorsunuz 20$ lık bir fiyata. Oyuna ana kullanıcı adı ile giriş yaptığınızda bu acc'ler arasında değişim yapabiliyorsunuz. Amacı şu: mesela ana acc'niz bööle takım maçlarında filan kullandığınız, sub acc ise patide oynayıp statları gg olacak türde bi acc olması amacı gibi :D Not: Bu sub acc ve ana acc ile aynı anda oynayamazsınız. Yani ucuza sub alayım da onu da kardeşime/sevgilime veriyim oynayak beraber olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 said: Able to play the game forever bu ne anlamadım. sonradan alanlar belli bir zamana kadar mı oynıcak nedir. cok sacma bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 said: Benefits from Purchasing: Able to play the game forever oyunu 1 kere alıyosun sonsuza kadar oynuyosun demek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 alsam mı karar veremedim, pati oyunlarında oynuyorum sadece muhabebtine, buradan da birçok insan almayıp bırakacak gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Oce4n said: said: Benefits from Purchasing: Able to play the game forever oyunu 1 kere alıyosun sonsuza kadar oynuyosun demek işte. sonradan alanlara olmıcak mı bu iste onu soruyorum. pre-purchase yapmanın avantajı olarak neden yazmıslar. of tamam. purchase altına da yazılmıs aynı sey. iki tarafta da var yani. uyumadım daha ondandır. ona verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Pluton said: 30$ şimdi daha sorna 49$ olucak sanırım. ne zaman olucak 50 ona göre alalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 aldık bakalım şimdi. 50 olunca koyar asfdhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 41 olsun alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 agustosun sonunda 30 dolar verip almıstım bence şu 3 gün içinde alın 30dolara. değer. canınız sıkılır 6 ay sonra girer oynarsınız rahatça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 20 dolarada acc resetleniyo galiba pek anlamadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 in game mechanic taunt SMACKDOWN nedir?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Abi sağ altta bi tane tıklanamayan parmak gibi bişi var ya. taunt işte o. adama tıklıyosun onu belli bi süre içinde kesersen adamı bağrıyo aptal aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 geyik bi olaY yani :) aman cingenlik yapcaz diye dengeleri bozmasınlar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 mardox said: in game mechanic taunt SMACKDOWN nedir?? sacma sapan gereksiz biseydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Burdamı okumuştum hatırlamıyorum, Smackdown birini kesersen %bilmemkaç daha hızlı regen oluyormuş eğer ölürsende ekstra coin kaybediyomuşun ama hurefede olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 onu bilemicem ama taunt attığın adama görünür oluyodun sanırım nerde olursan ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 onu degistirdiler galiba sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar