Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Eski bilgisayarım 5 sene öncesinin sistemine sahip olduğundan yeni bilgisayarımı almaya koşarak gitmiştim. Sistem ve para hazırdı. Herşey yolunda gidiyordu bilgisayarımı aldım ve 4 ay doya doya oynadım ohhhhh be dünya varmış diyerekten. Ama bir zaman geldi bilgisayar durup duruken restart atmaya başladı ( geriye sayı saymalı değil şak diye ) bilgisayar açıldığında sistemin ciddi hatadan kurtarıldığı söyleniyordu hadi dedik 1 ay daha dayandık ama artık canıma tak etmişti. Aldığım yere götürdüm garantiden 2 gün sonra geri verdiler tehşis : "hiçbir şey yok" du. İnanmamıştım ama acemiliğime geldiği için denemek aklıma gelmedi. 2 hafta sonra bir daha götürdüm bu sefer ekran kartının bozuk olduğunu söylediler. Tamam dedik 1 ay bekledik bilgisayar geldi. Gittim 4 saat boyunca farcry oynadım nerdeyse oyunu bitirdim teknik servisle kanka olduk muhabbet falan derken eve gittim. Bilgisayarımı açtım ve doya doya oynamaya başladım ertesi günü bodruma gidiyodum. Gittim geldim geldiğim 5 gün oldu ve 5 gündür bilgisayar başındayım. Ve herşey yeniden dün başladı jedi academy oynarken bi kez bi kezde müzik dinlerken+dl ederken pc restart ladı. Herşeyin yeni den başladığını anladım. Ne yapmalıyım ? 5 günde ne olabilir hiç bir zorlama yapmadım 4 gün oynadığımda hiçbir şey yoktu adamlar bariz düzeltmiş. Peki şimdi ne var ? Nedir yani nedir ? Ciddi anlamda psikolojim bozuldu.[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 hmm sorun oyun oynarkense, cpu fanı veya power supply bozuk olabilir... bir ara benim de başıma sürekli (ama sürekli, oyun oynarken değil - windows açıldığı an) restart olayı geliyordu format attım tekrar win xp kurdum düzeldi.. ayrıca bir ara da, sürekli olarak oyundan atma problemi vardı, kendiliğinden düzeldi..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 sadece oyun oynarken değil.[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ramlarinda sorun olabilir,cpu fazla isiniyor olabilir[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.Hunter - you share a special connection withanimals. Whether you rely on bows or firearms,you consider your weapons and pets to be youronly true friends. What WoW Character Are You?brought to you by Quizilla ">What Kind of WoW Character Are You?Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 o durup dururken restart atması winxp'nin bir özelliği(aşağıda anlattım) o özelliği kapatırsan büyük ihtimalle mavi ekran çıkıcak restart yerine. o mavi ekrandaki hata kodunu nette aratırsan sorunun kaynağını bulursun büyük ihtimalle. bilgisayarım'a sağ tıkla gelişmiş kısmında başlangıç ve kurtarma 'da ayarlara girip otomatik olarak yeniden başlat taki işareti kaldırırsan restart atmıcak onun yerine hata mesajı göstericek sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Bios a gel Health dan shutdown ve restart temperature larını artır biraz ... bu arada işlemcinin markasını söle ona göre derece verelim sana burdan[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Genelde pc nin kendiliğinden restart atmasi durumu donanimsal arizalara işaret eder.Bu arizalar anakart uzerindeki sigortalarin yanık olmasindan ram uyusmazliğina,İşlemci ısısının artmasından hdd deki bad sectorlere kadar genıs bır arıza yelpazesine sahiptir.Sana onerim bu olayi yasar yasamaz makinayi koltuk altı yapıp yada teknık srvısısı evıne caırıp onların yanında soylemen.Ayrıca tuketıcı hakları yasasındanda yararlanmanı sıddetle tavsıye derım.Her teknık servıse gıdısınde arıza formu doldurtmussan ve aynı arıza tam bılmıorum ama 5 dı galıba tekrar ederse makınayı deıstırtmeyı ısteme hakkına sahıpsın.Deıstırmezler ısede Tuketıcı hakları mahkemesıne basvurabılrısın.Ucretsizidr. Bence soyledıgın seyler donanım arızasını gostermekte. Bol sans umarım basarılı olur makınandakı sorunu giderirsın..[signature][hline]Adminler N"eden web sitelerini update yapmiyoruz?" sorusuna = "Paticikteki WEB sitelerinin yasar hala gelmesi icin motivasyon , yonlendırme ve dahada onemlisi insanlarin ilgisi gerekmektedir." cevabini vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Bu konu başlığı nedir ya böcük, acından ölüyosun falan zannetmiştim ben de :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 bence worm gırmıstır panda antıwırus u yukle sonra buluo trojen yada onun gıbı bısı gırmıstır yane eger 1 dk gerıye sayıyosa we cıkan ekran tam ekranın nortasında system bısıyle ılgılı bı hata werıo we sonra 59 58 57 5 4 3 2 1 fln ehhee bendede ttnetle ınternete gırınce oluodu[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 bence worm gırmıstır panda antıwırus u yukle sonra buluo trojen yada onun gıbı bısı gırmıstır yane eger 1 dk gerıye sayıyosa we cıkan ekran tam ekranın nortasında system bısıyle ılgılı bı hata werıo we sonra 59 58 57 5 4 3 2 1 fln ehhee bendede ttnetle ınternete gırınce oluodu[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 romana başlık yazar gibi olmuş. benzer bir sorun nvidia ekran kartları ve bilmemne anakartıyla yaşanıyordu. ekran kartın değişmediyse sitesinden en son güncel versiyonunu indirebilirsin (başka bir aradaşa da olmuştu, indirmiştik ama çözmemişti, o da ayrı)[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: Mosquito, 28 Temmuz 2004 19:08 tarihinde demiş ki: o durup dururken restart atması winxp'nin bir özelliği(aşağıda anlattım) o özelliği kapatırsan büyük ihtimalle mavi ekran çıkıcak restart yerine. o mavi ekrandaki hata kodunu nette aratırsan sorunun kaynağını bulursun büyük ihtimalle. bilgisayarım'a sağ tıkla gelişmiş kısmında başlangıç ve kurtarma 'da ayarlara girip otomatik olarak yeniden başlat taki işareti kaldırırsan restart atmıcak onun yerine hata mesajı göstericek sana bu yöntemin sorununu çözeceğine %70 garanti veriyorum.Kalan %30 da ısınma sorunu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 mavi ekran boş. Bilgisayarın çok açık olmasından kaynaklanıo olabilirmi die düşündüm bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Eskisi öle değildi kesin ama şimdiki öle olabilir.. eskisi farcry a 10dk dayanamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 mavi ekran boş derken neyi kastediyorsun bomboş masmavi bi ekran mı hiç yazı yok mu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 uzun süre açık kalma dediğin bir bilisayar için 3-4 saat uzun olmamalı.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 14 saatten bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 up pidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Sırf o değil problem. Eğer hala aynı sorunu yaşıyorsan, ısıdan olabilir bu bir. Çünkü 5 günlük aradan sonra bilgisayar soğumuş olacaktır ki gayet normal. Ha kısa devreden olabilir. Bana oldu. Cable Modem USB'den bağlıydı, bilgisayarı defalaca formatladım. Hep modemi taktıktan 5 10 dakka sonra gidiyordu makina fişi çekilmiş gibi. Sonra modemi takmadım, sorun yoktu. USB'yi çıkartıp Ethernet kartı alıp olayı aştım. Problem yok. Bugün yada dün neyse işte, resetlemeye başladı. Isıdan sanırım. Düzeldi ama, şu an sorunsuz. Aynı zamanda, ram'den olabiliyor bu sorun. Ekran kartıyla pek alakası olmaz genelde ilginç. Power Supply denmiş, ancak arkadaş sistemi yenilemiş, power supply 2 sene kullanılmadığı sürece sorun göstermesi çok çok çok zor. O açıdan Power Supply olamaz. Normal şartlarda, mantıklı bir sorun kaynağıdır ama. Oturduğun yere bölgede inşaat var mı bir bak. Kablolarda temasızlığa sebebiyet verebiliyorlar. Tek bir prize mi bağlı bilgisayar modem ses sistemi o şu bu?O zaman dağıt onları mutlaka, kaldırmıyor tek priz.Uzatma, 6lama 12leme falan bir yere kadar yani ehe. Sonra olarak, voltaj düşüyor olabilir. Bunu şöyle anlayabilirsiğğğiz. Bir adet müzik setinin sesi sonuna kadar açılır. Bilgisayar açılır. Takılınmaya başlar. Eğer bilgisayar kapandığında seste kısılıyorsa tamam, sorun kesinlikle voltajdan. Ha ayrıca, bilgisayar öyle kapattı kendini, tekrar açıldı diyelim. Daha windows açılmadan önce de kapandığı oluyor mu?[signature][hline]Mortalite, volens et potens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Voltaj düşmesi, PSU'nun bozuk olması, işlemcinin aşırı ısınması, ramlerin birbirine uymaması bunlardan biri sorunun. Bios update yap kesinlikle. Çözümü ordan bulursun büyük ihtimal.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ses dıdıdıdıdıdıdıdıdıdıdıdıdıdıdıdı oluyo 1-2 saniye sonra gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 arkadaşlar benzer bir sorun bende de var oyun oynarken genellikle mavi ekran çıkıyo yazı dolu ama bi harf bile okuyamadan restart atıyo dönüncede ciddi hatadan kurtarıldı diyor.. asus VIA kt400/333 chipset anakartım ve MSI fx5200 ekran kartı var yarın boardu aldıgım yere gidecektim madem topic açılmış sorayım..[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Black aynı sorun bendede oldu. Çözmek için bios update yaptım biraz azaldı. Ram slotlarıyla oyna az. Bir de işlemci sıcaklığına bak. Ayrıca WinXp updatelerinide unutma. Hatanın: DRIVER IRQL ile alakalı birşey olması lazım.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 abi blackle ayyyyynnnnnnnı problem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Age of oynarken oldu şimdi. hatanın ismi page fault in nonpaged area 0x00000050 ( 0X00 bişiler falan.. )[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar