_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 arakdaşlar söz veripte gelemediğim için çok özür dilerim cenazem dolayısıyla sizleri ekmiş gibi oldum :S özür dilerim herkesten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 başın sağolsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 başınız sağolsun onur=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bu arada kermit hepinize şu mesajı iletmemi istedi, kendisi yolda olacağı için yazamıcakmış zaaaaa =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 zaaaaa süper maçtı iyi yorulduk kadro süper insanlarla dolu. uzun süreden sonra böyle sakin, kavgasız centilmence maç yatpım. takımın içine ettiysem tekrardan özürlerimi sunuyorum. son olarakta takımlar dengesiz, fikstür avantajı rererörorö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 kokoreç sırf bana mı dokundu yahu ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 abi yolda midemden garip sesler benimde gelmedi değil hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 abi ben acılı şalgam, cin biberi ve pul biberi ile yedigimden mideye inmeden eridi o kokoreçler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Ulan adiler kaçıp kokoreçleri mi götürdünüz, vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ilhan resimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 EZ DİK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 5 dk daha olsa fark atardık size yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 CthuLhu said: EZ DİK. hakkaten ezdin geçtin beni, fena düşürdün hala ağrıyo lan off =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Valla güzel maçtı teşekkürler herkese..beni 110 kilomla ibrahim üzülmez gibi 70 metrede oynatan sercana selamlar.. Forvette boş olmama rağmen pas atmayan arkadaşlarada tesüf ederim... Bu arada kermit oynuyomuydu? Ben tanışcaktım abi kermitle , zamanında o kadar wow filan oynamıştık :S hanginizdi kermit? bundan sonra ya isim kullanalım yada nick abi maçlarda karıştırıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 hepimiz kermitiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 kermit bizim sağ açıkta koşturan zayıf elemandı be sub =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Kermit gölgelerin dışına çıkmayandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 anaaa.. maçtada baya muhabbet ettik laf attık birbirimize :) kermit naber lo ben domates "vay ak" deki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 hacı nası unutursun beni beni tutuyodun kornerde bende "yaa bi bırakın daral geldi yeaa" diye bağırdım hatta hahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 cavanagh said: CthuLhu said: EZ DİK. hakkaten ezdin geçtin beni, fena düşürdün hala ağrıyo lan off =)olur öyle sdf. ayrıca 5 dakka daha olsa öne geçerdik iyenler 7-3ten sonra savunma yapmayı bıraktığımızı göremeyen futbol cahili insanlar.meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 o yüzden öne geçerdik diyoruz zaten =) savunma o saatten sonra toparlanmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 maç 5 dakka daha olsaydı savunmaya geri dönerdik ;) neyse yea EZ DİK. önümüzdeki maçlara bakıcaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 aynı kadro ayarlayın bi dahakine ferit seni istiyorum maçta yiğite söylediğini duymadım değil. "olm kermiti sen tut ben tutamıyom" zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yanlış duymşsun dayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar