Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Ben seni isterim takimimda :P her takimin bir Koller'e ihtiyaci vardir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 cavanagh said: babacum(kale) tolga tora balon kermit wishmaster fizban cavanagh ---vs--- bitchofbat(kale) cthulhu holy mysterious konn fde dreagloth tnkt bu da dengede gibi geldi bana. Kermit'i kaçırcam ben. Asamoah gibi oyuncu olduğunu söyledi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 tabi lan suratımı simsiyah boyayıp gelcem hahahah ildeniz beni alacak kadıköyden sağolsun yarım saat erken gelicez biz yüksek ihtimal. ildenize az hızlı ol bas aslanım diye gaz versem 1 saati bile bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 olm 4'te sahada olun lan işiniz gücünüz yoksa=) biz erken gelcez bi 4-5 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 holy konn ve ben atakta iyi anlaşırsak maçı alabiliriz gibi geliyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 holy de hücuma cıkarsa fark yersiniz eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 cavanagh said: olm 4'te sahada olun lan işiniz gücünüz yoksa=) biz erken gelcez bi 4-5 kişi ildenize söyliyim o zaman o bana 4 buçukta orda oluruz dedi o yüzden birazdan ararım ben ildenizi beni 3 buçukta alır yarım saattede geliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ben şimdi sercanla konuştum 15:30 da deniz otobüsüne biniyor 15:50 de kadıköyde ehe onu alır almaz sahilden basıp geliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 kadrolarda değişiklik oldu, son hali şu şekilde: mysterious out subzero in babacum(kale) tolga tora balon kermit wishmaster fizban cavanagh ---vs--- bitchofbat(kale) cthulhu holy subzero konn fde dreagloth tnkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 BabacumMostors said: ben şimdi sercanla konuştum 15:30 da deniz otobüsüne biniyor 15:50 de kadıköyde ehe onu alır almaz sahilden basıp geliriz e iyiymiş 16:10 gibi gelirsiniz sizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 4 te oradayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 tnkt said: holy konn ve ben atakta iyi anlaşırsak maçı alabiliriz gibi geliyoreOrada Cem var,kazanmak istiyorsanız asıl onla anlaşmaya çalışın ataklarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 kazanmak için önce MAKABAYASHİ yi geçmelisiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 kazanacaksınzı yani raaat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 onlara geçiş izni tanımayacağım!!!11 bi tek sercan abime torpil geçebilirim,bırakayım gol atsın birkaç tane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 EZ DİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yediğim ilk 3 gol offf hele dretle double kendi kalemize gol aahaha ama topa son dokunan bendim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 BabacumMostors said: kazanmak için önce MAKABAYASHİ yi geçmelisiniz! free-kickte topu ağlarda gördü makabayashi :P van hoydonk misali vurdum valla topu 2 metre geri çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 7-6 yenildik, skor 7-3 iken son 7-8 dakikada attığımız 3 gol iyi oldu, biraz daha zaman olsa öne falan da geçebilirdik kermite teşekkürler, güzel de oynadı, ankaradakiler dikkat etsin hızlı adam baya=) en kısa zamanda istanbula transfer edicez ama haberiniz olsun=) rakip takım baya oturaklıydı ilk yaptığım kadrolarla oynansaydı güzel olcakmış haftaya c.tesi 5-6 başlık açarız, yoklama yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yoktum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 güzel oynadık ama bizim takımda ileride top yapan elemanlardan biri sizin takımda olsa daha dengeli olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Şaka maka biz de az kaçırmadık,yigit bi ara isyan etti 4'e 1, 4'e 2 kaliyoruz kactir biraz defansa gelin diye.Atsak yargilamistik..Kısmet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 biz attık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 atamamanızın bi sebebide olmalı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Babalar gibi oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar