Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mevki ve seviye nedir peki :D takımlar ona göre ayarlanacak da :D bizim maçlarda ciddiyet düşük olsa da rekabet yüksek oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mevki : sahanın her yeri Yetenek : çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Wishmaster said: Mevki ve seviye nedir peki :D takımlar ona göre ayarlanacak da :D bizim maçlarda ciddiyet düşük olsa da rekabet yüksek oluyor :D İldeniz kaleye geçince hele... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Khelben said: Mevki : sahanın her yeri Yetenek : çok yüksek. adam biliyo nasıl bi olağanüstü olduğumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Pyro said: Wishmaster said: Mevki ve seviye nedir peki :D takımlar ona göre ayarlanacak da :D bizim maçlarda ciddiyet düşük olsa da rekabet yüksek oluyor :D İldeniz kaleye geçince hele... Şu biz öndeyken ildeniz'in kaleye geçmesiyle 5 atak üstüste gol yediğimiz maçta sen de vardın dimi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 onlar geçmişte kaldı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 cavanagh said: kermit fizban babacum(kale) tolga cavanagh dreagloth tora bitchofbat(kale) wishmaster konn cthulhu balon holy mysterious fde pha(?) en çok maça gelenlerden kermit haricinde 15 kişi seçmeye çalıştım, elimden geldiğince eskileri seçiyorum ben hepiniz biliyorsunuz zaten saygın var sadece netleşmeyen, ondan haber alınca hallolur yer açılmasını bekleyen arkadaşlar da var zaten saygılar arabayla alma olayına gelince, mysterious eğer pazar günü arabasını alabilirse yoldan cthulu-fizban-dreagloth ve hatta kadıköyden kermiti alırım=) mysterious alamassa arabasını benim arabada 1 kişilik boş yer olucak, ferit-seren-sercan kendi aralarında halledip söylerler bana 1 kişi=) %90 minübüsle gelicem ama %10 luk kısmı göz önünde de bulundurmak ta yarar var. Durum maç saati netik kazancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 kermiti kadıköyden BEN alayım.. evet bunu isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 sercanı da al o zaman, karşıdan gelcem demişti en son telefonlaşın bu arada ben erken gidelim diyorum sahaya muhabbet fln ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Ben tel. i ildeniz`e öm ledim, uygun saatte aynı yerlerde olursak alışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 erken gidelim sahaya muhabbet ederiz evet. ildeniz numaram varmıydı sende ? yoksa özeline atıyom. bana kadıköyde saat kaçta buluşuruz yada kadıköyden kaçta alırsın beni söyle dreaglothuda alıcaz tabi onada uydurucan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ok ikinizde deniz otobüsütle mi geleceksiniz napacaksınız? neyse konuşuruz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 546 lı bir numaran var o değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 aynen. dreaglotha göre ayarla sen durumu sınavı falan vardı onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Takımları ayarlasak artık? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 yada bana yer ayarlasak :d ben yarın her türlü gelicem haber verirsiniz sakat adam filan varsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 babacum(kale) tolga tora holy cavanagh wishmaster fizban cthulhu bitchofbat(kale) dreagloth balon mysterious kermit konn fde pha şu haliyle geçen haftaki kadroya benzettim,bizde kaspar yerine cthulhu geldi defansımız azaldı, sizde sixoms yerine fde var ve khelben shagrath yerine kermit pha var. Bu kadro çok da dengeli olmamış olabilir. Ekle çıkar yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 beni karşı takıma verin ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Vermeyin anlamında söylüyorsan değişiklik yapılabilir.Alalım seni bize.Cthulhu'yu karşıya verelim,Holy'nin yanına geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 babacum(kale) tolga tora holy kermit cavanagh wishmaster fizban ---vs--- bitchofbat(kale) dreagloth balon mysterious konn fde pha cthulhu ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Ben forvete çekiyorum kendimi, defanslı bir kadro pilis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ben memnunum za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 O halde bu kadro patlar. :D Modifiye edin işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 saygının işi belli olsun önce gece kurarız kermit, diğer takıma düşme ihtimalin var sercan, son kurulan kadroda sen ileriye ferit de geriye geçebilir zaten gece bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Kevgir olur o zaman, ben en iyisi kadrolara ses çıkarmama geleneğimi sürdüreyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar