Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Futbolcu olsaydınız hangi mevkide oynamak isterdiniz?

Fistan

Öne çıkan mesajlar

naraso said:

ben de gk olmak ister idim.

daha uzun oynayıp daha çok para kazanıyosun
abi ben senin baktığun gibi bakmadım ama ben hep küçüklük zamanımda bile mahllede kalcei olurdum halı saha maçlarında direk kaleye geçerim ki herkes çağırır falan iyi futbolcusu zor bulunan bir mevkii :D
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

abi ben senin baktığun gibi bakmadım ama ben hep küçüklük zamanımda bile mahllede kalcei olurdum halı saha maçlarında direk kaleye geçerim ki herkes çağırır falan iyi futbolcusu zor bulunan bir mevkii :D

bu konuda haklısın. Yetişrilmeside güç bi mevki
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

naraso said:

ben de gk olmak ister idim.

olaya profesyonel bakıcaksın :P
Sosyal ağlarda paylaş

Günümüz futbolunu "pasını ver , pas alacak alana kay" mantığında değerlendirdiğimden takımı en seri atağa kaldırıcak, en öldürücü pasları vericek, en olmadık hareketleri yapabilecek bir amc olmayı isterdim. Bence işin zevki orada.

veyahut yine hız söz konusu olduğu için ramos tarzı bir sağ bek de olabilmeyi istemez değilim, isterdim.
Sosyal ağlarda paylaş

CB oynamak isterdim heralde. bi yerde test yapmıştım orda da CB çıkmıştı sevindirik olmuştum. ama profesyonel olsaydım.. bilmiyorum. iyi para kazanmıyorlar galiba? ayrıca her yenen golden de defans sorumlu tutuluyor. çok kötü o yönden. hangisini isterdim o yüzden emin değilim ama olsa olsa benden CB/RB/DMC tarzı bişi olurdu :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...