abi ben senin baktığun gibi bakmadım ama ben hep küçüklük zamanımda bile mahllede kalcei olurdum halı saha maçlarında direk kaleye geçerim ki herkes çağırır falan iyi futbolcusu zor bulunan bir mevkii :D
Günümüz futbolunu "pasını ver , pas alacak alana kay" mantığında değerlendirdiğimden takımı en seri atağa kaldırıcak, en öldürücü pasları vericek, en olmadık hareketleri yapabilecek bir amc olmayı isterdim. Bence işin zevki orada.
veyahut yine hız söz konusu olduğu için ramos tarzı bir sağ bek de olabilmeyi istemez değilim, isterdim.
CB oynamak isterdim heralde. bi yerde test yapmıştım orda da CB çıkmıştı sevindirik olmuştum. ama profesyonel olsaydım.. bilmiyorum. iyi para kazanmıyorlar galiba? ayrıca her yenen golden de defans sorumlu tutuluyor. çok kötü o yönden. hangisini isterdim o yüzden emin değilim ama olsa olsa benden CB/RB/DMC tarzı bişi olurdu :D
Öne çıkan mesajlar
naraso
olaya profesyonel bakıcaksın :P
Sosyal ağlarda paylaş
dastingo
Sosyal ağlarda paylaş
DoubleW
:P:P
Sosyal ağlarda paylaş
_MysteriouS_
buna ilhan mansız öreneğini gösteriyorum
Sosyal ağlarda paylaş
naraso
kazmayım iyi gol atamam , hem kaleci daha temiz. bir takımda oynuyorsan adam gibi her maç yerin garanti , maç başına paranı da takır takır alırsın :P
Sosyal ağlarda paylaş
balon
veyahut yine hız söz konusu olduğu için ramos tarzı bir sağ bek de olabilmeyi istemez değilim, isterdim.
Sosyal ağlarda paylaş
ermynorac
Sosyal ağlarda paylaş
Helcaraxe
Sosyal ağlarda paylaş
reyou
Sosyal ağlarda paylaş
Silphatos
Sosyal ağlarda paylaş
Azmodai
Sosyal ağlarda paylaş
RayCharles
Sosyal ağlarda paylaş
SeaGle
Sosyal ağlarda paylaş
Cons
Sosyal ağlarda paylaş
Wishmaster
Sosyal ağlarda paylaş
fede
Sosyal ağlarda paylaş
mclovin
Sosyal ağlarda paylaş
tellos
1 numara giymek isteyenler < 8-11 numara giymek isteyenler < 10 numara giymek isteyenler
Sosyal ağlarda paylaş
-Dark_Angel-
DMX.
Sosyal ağlarda paylaş
fizban
Sosyal ağlarda paylaş
mulgear6
Sosyal ağlarda paylaş