dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Bir kıyasla bakalım kermit en son gören olarak, kim iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Tabi ki biz daha iyiyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bence olayı abartıp Paticik istanbul Paticik Ankara macı yapalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 sdeceokuyangenç said: benden size kıyak maça seyirci olarak başkent üniversitesinden 40 tane manken gibi hatun getiriyorum eve giderken en az bi tanesini götürsek olur mu peki? afasfhashgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 4Ever said: bence olayı abartıp Paticik istanbul Paticik Ankara macı yapalım :D Üzülürsünüz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bence akarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 dreagloth said: 4Ever said: bence olayı abartıp Paticik istanbul Paticik Ankara macı yapalım :D Üzülürsünüz ama. ehtiyarlardan cevap geldi afasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 maç saatinde yağmur görünmüyo meteorolojiden baktım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 wastyrx said: sdeceokuyangenç said: benden size kıyak maça seyirci olarak başkent üniversitesinden 40 tane manken gibi hatun getiriyorum eve giderken en az bi tanesini götürsek olur mu peki? afasfhashgd maalesef hepsi benim evime gelcek =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 olm kız getirmeyin lan gerilirim ben /fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 aha fatihin bugını bulduk fasdad zor durumlarda abi şu kız sana mı bakıyor?! falan yaparız fasdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 abi bu chunun her yayinlanan videosunda chu eline aliyor... anlamiyorum ben nasil gosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bence istanbul takımını döveriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ankara dan cacık olmaz takım çıkarmaları 5 yıl sürdü zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 istanbul takımına bulaşmayın pek gençler tavsiye etmem.. :D çok iyiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Azmodai said: abi bu chunun her yayinlanan videosunda chu eline aliyor... anlamiyorum ben nasil gosu. dünyanın en iyi oyuncusu sıfatını taşımak kolay değil. sürekli isim değiştiren klanlarına karşı(en son LOAD oldu herhalde) maç kazanmanın anahtarı çuyu kastırmamaktan, demoralize etmekten geçiyor. çuya kasıyolar kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 kim çaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 maç gece doruk daha var=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 daha takımlar belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 pf ne kadar dağınık bi grup..bizde böyle mi oluyor.. meh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bizde herkes birer messi oldugu icin pek fark etmiyor ondan kasmıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Wishmaster said: pf ne kadar dağınık bi grup..bizde böyle mi oluyor.. meh.. Misafirimiz olun yafz. Buyur edelim sahamızda sizi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 WAAAGH ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ee ne oldu maç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar