wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 4Ever said: haha tipe bakarak adam alcaz :D kimse almaz beni ama o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 bide smoke la narziss geliosa 14 olduk mu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 fede yada başkası cep tel pm atsın lazım olur belkim kayboluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 wastyrx said: bide smoke la narziss geliosa 14 olduk mu şimdi? olduk sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 fedenin cebi 0505 632 33 12 ama kontörü yok ona göre sdkfljs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 fede kermit wastryx wastyrx +1 sadeceokuyangenç vidar pipo_14 4ever 4ever+1 mjones noyanh benim ev arkadaşım narziss smoke 14 olduk böyle takımları da orda ayarlarız kim nası oynuyo bilmiyoruz çünkü. en çok sektirenleri belirleyip aldım verdim yapıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ben 3 sektiriyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Takımlar tamam mı ? arkadaş ayarladım oda gelebilir gerek yoksa boş yere gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 akşam yağmur var =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 aynen zemin futbol için kaygan olucak biraz:D olsun ya daha eğlenceli olur da inşallah maçta yağmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 topun peşinde ıslak adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Yağmurlu havada yapılan maç, iyi ve kötü oyuncuyu turnusol kağıdı gibi ortaya çıkaracaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bu mac buyuk yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 akşama doğru sahanın üstündeki bulutlar dağılır umarım yani dağılmasada oynicaz bence bu kadar kastıktan sonra dolu kar hiçbişe vazgeçirmemeli:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 4Ever said: Takımlar tamam mı ? arkadaş ayarladım oda gelebilir gerek yoksa boş yere gelmesin senin artı 1 le beraber tamam işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Tamam ben +2 getirecektim gerek kalmadı o zaman +1 ile geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 sdeceokuyangenç said: topun peşinde ıslak adamlar böyle reklam yapalım ponpon kızımız olur belki afadfsfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 satış koyana bende korum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bu saatten sonra harbi bahanesiz satışa bende:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 wastyrx said: sdeceokuyangenç said: topun peşinde ıslak adamlar böyle reklam yapalım ponpon kızımız olur belki afadfsfasd harbi çok seksi bi slogan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 benden size kıyak maça seyirci olarak başkent üniversitesinden 40 tane manken gibi hatun getiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 sdeceokuyangenç said: benden size kıyak maça seyirci olarak başkent üniversitesinden 40 tane manken gibi hatun getiriyorum bence 1 tane getir herkes onu etkilemek için yarışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 var di mi maç akşam hala. satışa gelmeyelim ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 var tabi lan gelmeyeni döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Noyanh ve kermit,Paticik İstanbul Cengaverleri olarak arkanızdayız!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar