Cairne Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eques Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Öncelikle tüm yorumlar için teşekkürler. Evler artık carpenter skilliyle yapılıyor, benim dalgınlığıma gelmiş. Guild stone sistemi yeniden düzenlenecek. Skill gain'i düşünüyorum, eğer ayrıntılı bir önerisi olan varsa forumlarıma beklerim. Oyuncularımızın önerileri ve fikirleri bizim için çok önemli, mantık dahilinde olduğu sürece de fikirleri gerçekleştiriyoruz. NOT: forumlarımız açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 bu server acik mi suan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eques Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Değil, çok kısa bir süre sonra açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 anasayfada türkçe karakterler bozuk gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eques Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 düzeltildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 başlıyoruz haydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 arbeiti çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Ne zaman acılıcak server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 server bu akşam 8 de açılıyor. kaçırmayın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ml yi çektime t2a yı silmeye üşeniyorum he birde dummy ph falan vardı dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 herşey var.yazıyo herşey sitede ve burda. başlıyoruz haydi.semihi arasana size gelsin akşam diyodu gideiblirm diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 az kaldı beyler hadi hazır olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ha ne? uo mu? ben bi kac ay once tekrardan baslayip biraktim. kthx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Killer said: arbeiti çok seviyorum lol bakalım ben de bekliyorum, beta güzeldi şimdi daha da güzel olur inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 açıldı gogoo 4 arkadaş başladık biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 verifying accountta takiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 5.0.0 min patch yapmanız gerek oto acc zaten çat diye giriyor nasıl kalır verifyda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Yarın gelicem crafter oynayasım var çok acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eques Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Arkadaşlar merhaba, başliyacak arkadaşlara da ayrıca bir hoşgeldin. Veryfing account da kalıyorsa, muhtemelen çok patch yapmışsınızdır. http://www.upload.gen.tr/d.php/s11/qelgtke9/client.rar.html bu dosyayı indirip, UO dosyanızdaki client.exe ile değiştirin ve razoru kapatıp açın. Tekrar giriş yapmayı deneyin sorun çözülmüş olacaktır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Ya moundain legacy mi indiriyoduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 aos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mondain legacy de oluyor, 5.0.5c ye kadar patchliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Buzx said: Mondain legacy de oluyor, 5.0.5c ye kadar patchliyosun. doğru pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ben pek begenemedim burayi acikcasi. uo second age'de (yabanci olan, online 400 500 kisi oluyo) oynuyoruz biz 3-4 kisi. http://forum.paticik.com/read.php?65,4813996 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar