Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

matchmaking

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk MM oyunum super geçti. ilk saniyeden biri düştü. dedim benim de başıma gelicek. oyunu durdurduk. gelmedi geri. dedik napalım artık. sonra bi anda geri geldi.

takim resmen yanyana oynasana bu kadar anlaşamazdı. her maç böle olsun süper valla. ve karşı takım 1600lerde iken biz 1500lerdeydik. ona rağmen ezdik.
Mesaj tarihi:
2. oyunum tam bir felaketti. 5v3 yenildim. sayı olarak biz 5 kisi gozuksek de bizim 2 adamın yaptıgı tek sey ölmekti.

evet yanlış duymadınız.

misal bizdeki pestilence sadece ama sadece engineerin ultisine girip cıktı. bir ulti boyunca 3 defa girip cıkmayı becerdi kimseye vurmadan.

bunu yeterli görmediniz mi. ultisini oyun boyunca 1 defa açan onda da bizim takimi hapseden karşı takımı dışarda bırakan çok değerli chronos arkadaşımıza burdan küfürler ederim.
Mesaj tarihi:
Ohannes :D Bunuda ilk defa duydum, 5v3 büyük başarı :D. Bir kerede benzeri başımıza gelmişti, yeniyoruz ama aynı zamanda Krakende karşıya çalışıyodu, genocide yapacağımız yerde adam ultiyi kullanıp tüm takım arkadaşlarını çekmeyi başarıp düşmanın kurtulmasını sağlıyodu, sonrasında kick vote verdik zaten onun itemlerinide bana pumpladıklarında 5 dk içinde oyunu bitirmiştik 5v4 :b

Ama bugün şunu tecrübe edindin. 1500+ zamanlarında kumar oynardımda, 1650 yukarısında kumar oynanmıyor, karşıya 1800 psrli adamlar düştüğü için, sen düzgün oynasan elbet birinden patlatıyorlar, boşuna psr kaybediyosun.
Mesaj tarihi:
22-4 bitirdigim oyunu kaybettik

takimdaki toplam kill 29

bi bebe oyun basinda artis artis konusdu lvl 8 de birakti heroyu base e oynamiyorum diye.

deli ediyor matchmaking.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

kafa mı buluyo matchmaking benle çözemedim 9 kişi buluyo 10. kişi failed, sora 30 saniye kala biri geliyo 1 saniye kala adam yükleyemeden game has ended diyo

bu beni de cok sinir ediyor ya. bekliyorsun son adamı dakikalarca snra tam adam doldurucak loadingi sure bitiyor ve sar baştan aynı şekilde devam
Mesaj tarihi:
THARKAS said:

takimdaki toplam kill 29

bi bebe oyun basinda artis artis konusdu lvl 8 de birakti heroyu base e oynamiyorum diye.

deli ediyor matchmaking.

Killerin bi kiside toplanmasıda sakat.
Mesaj tarihi:
Lord_Argos said:

THARKAS said:

takimdaki toplam kill 29

deli ediyor matchmaking.

Killerin bi kiside toplanmasıda sakat.

abi chrounos yada predatorsen felan
sakat deil ya
eauhehua
gecen gun 18 -0 mi ne yaptim
gotler calmasa daha dai iyi olcaktida
Mesaj tarihi:
bu arada abi cinayet icin birebir matchmaking
giriyosun
adam chrounosu pickledim diye
ya ver heroyu ya ben cikcam diyo
vermeyince heroyu harbi cikiyo
eauheauhea
ama yane mesela inatla tek targeta ulti atan plague rider olsun
bizi ultileyen chrounos olsun
codex kasip kill calmasina ragmen - kille bitiren scout olsun felan
tdina doyum olmuyo ya
Mesaj tarihi:
ben 7-8 tane attim, cikanlar zirlayanlar hep karsida oldu sansima, ama sorun matchmakingden cok oyunun open beta olmasi. HErkes leave atiyor umarsizca, nasolsa acct beles. Oyun parali oldugunda bebelerden kurtulacagiz :D
Mesaj tarihi:
engnierdim ben killerin bende toplanmasi diye bisey yok cunku bizim tkaim komple farmlandi butun oyun 0 katki.

laneden 5-0 la ciktim zaten oyunu tek basima 50 dakka tuttum...gene kaybettik.
  • Yeni Oluştur...