barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ekmek gibisi cıkamaz. ekmek base gider bi de soylenir
barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ilk MM oyunum super geçti. ilk saniyeden biri düştü. dedim benim de başıma gelicek. oyunu durdurduk. gelmedi geri. dedik napalım artık. sonra bi anda geri geldi. takim resmen yanyana oynasana bu kadar anlaşamazdı. her maç böle olsun süper valla. ve karşı takım 1600lerde iken biz 1500lerdeydik. ona rağmen ezdik.
barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 2. oyunum tam bir felaketti. 5v3 yenildim. sayı olarak biz 5 kisi gozuksek de bizim 2 adamın yaptıgı tek sey ölmekti. evet yanlış duymadınız. misal bizdeki pestilence sadece ama sadece engineerin ultisine girip cıktı. bir ulti boyunca 3 defa girip cıkmayı becerdi kimseye vurmadan. bunu yeterli görmediniz mi. ultisini oyun boyunca 1 defa açan onda da bizim takimi hapseden karşı takımı dışarda bırakan çok değerli chronos arkadaşımıza burdan küfürler ederim.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Ohannes :D Bunuda ilk defa duydum, 5v3 büyük başarı :D. Bir kerede benzeri başımıza gelmişti, yeniyoruz ama aynı zamanda Krakende karşıya çalışıyodu, genocide yapacağımız yerde adam ultiyi kullanıp tüm takım arkadaşlarını çekmeyi başarıp düşmanın kurtulmasını sağlıyodu, sonrasında kick vote verdik zaten onun itemlerinide bana pumpladıklarında 5 dk içinde oyunu bitirmiştik 5v4 :b Ama bugün şunu tecrübe edindin. 1500+ zamanlarında kumar oynardımda, 1650 yukarısında kumar oynanmıyor, karşıya 1800 psrli adamlar düştüğü için, sen düzgün oynasan elbet birinden patlatıyorlar, boşuna psr kaybediyosun.
Odeon Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 baraj koyarlar ilerde yoksa boku cikar. her oyunda 2 ameleyle gitmez matchmaking
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 bende 1640 matchmaking ratingi var, o seviyelerde pek noob gelmiyor akşam saatlerinde... ama gündüz 9-14 arası falan allahın emri rus bebelerle oynamak zorundasınız =)
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Off o rus bebeler kadar kabiliyet fakirini görmedim. Adamlar ingilizcede anlamıyor elin ayağın bağlanıyor.
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 az önce 1v5 matchmaking attım çok eğlenceliydi. seviyorum bu matchmakingi.
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 @Oce4n: bir takımdan 3 kişi çıkıp terminated olurlarsa rating gelmez ki ? boşuna oynamışsın
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Hayır rating değişebiliyor 5v2 durumunda. sadece 2 kişi kaldıysan penaltı vermeden leave edebiliosun.
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Bende bu nedir diyordum. Takım puan olayıda clan maçlarımı?
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 evet ama en azından 1-2 ay eklemezler onu diye düşünüyorum
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 kafa mı buluyo matchmaking benle çözemedim 9 kişi buluyo 10. kişi failed, sora 30 saniye kala biri geliyo 1 saniye kala adam yükleyemeden game has ended diyo
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sparkcaster o dediğin -1 bug'ı olarak geçiyor, bir sonraki patch'de düzelticekler 9-10. kişi olarak girdin gözüküyo ama oyun başlamıyo falan
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 22-4 bitirdigim oyunu kaybettik takimdaki toplam kill 29 bi bebe oyun basinda artis artis konusdu lvl 8 de birakti heroyu base e oynamiyorum diye. deli ediyor matchmaking.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 o dediğin pub oyunda da oluyor.
barbu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Sparkcaster said: kafa mı buluyo matchmaking benle çözemedim 9 kişi buluyo 10. kişi failed, sora 30 saniye kala biri geliyo 1 saniye kala adam yükleyemeden game has ended diyo bu beni de cok sinir ediyor ya. bekliyorsun son adamı dakikalarca snra tam adam doldurucak loadingi sure bitiyor ve sar baştan aynı şekilde devam
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 THARKAS said: 22-4 bitirdigim oyunu kaybettik takimdaki toplam kill 29 bi bebe oyun basinda artis artis konusdu lvl 8 de birakti heroyu base e oynamiyorum diye. deli ediyor matchmaking. Killerin bi kiside toplanmasıda sakat.
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Lord_Argos said: THARKAS said: 22-4 bitirdigim oyunu kaybettik takimdaki toplam kill 29 bi bebe oyun basinda artis artis konusdu lvl 8 de birakti heroyu base e oynamiyorum diye. deli ediyor matchmaking. Killerin bi kiside toplanmasıda sakat. abi chrounos yada predatorsen felan sakat deil ya eauhehua gecen gun 18 -0 mi ne yaptim gotler calmasa daha dai iyi olcaktida
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bu arada abi cinayet icin birebir matchmaking giriyosun adam chrounosu pickledim diye ya ver heroyu ya ben cikcam diyo vermeyince heroyu harbi cikiyo eauheauhea ama yane mesela inatla tek targeta ulti atan plague rider olsun bizi ultileyen chrounos olsun codex kasip kill calmasina ragmen - kille bitiren scout olsun felan tdina doyum olmuyo ya
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ben 7-8 tane attim, cikanlar zirlayanlar hep karsida oldu sansima, ama sorun matchmakingden cok oyunun open beta olmasi. HErkes leave atiyor umarsizca, nasolsa acct beles. Oyun parali oldugunda bebelerden kurtulacagiz :D
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 İnan tek gideri o yoksa oynanmaz :D
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 engnierdim ben killerin bende toplanmasi diye bisey yok cunku bizim tkaim komple farmlandi butun oyun 0 katki. laneden 5-0 la ciktim zaten oyunu tek basima 50 dakka tuttum...gene kaybettik.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 open beta olduğu için sinir baya düşük mmrlarda
Öne çıkan mesajlar