Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seçkin Piriler & Kaan Tangöze

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

ha bu arada

"motor" konsepti günlük hayatımıza adnan hoca sayesinde girdi, bunu biliyor muydunuz ?

ŞANTAJ çetesi kurduğu iddiasıyla 255 gündür tutuklu yargılanan Bilim Araştırma Vakfı Fahri Başkanı Adnan Oktar'ı, örgüt içinde ‘Motor’ olarak adlandırılan kızları kurtardı. Poliste ve savcılıkta, ‘‘Bizleri seks kölesi gibi kullandılar’’ diyen, Adnan Oktar'la birlikte uygunsuz biçimde yakalanan Tuğçe Doras ve Seçkin Piriler, mahkemede ifadelerinden çark ettiler. Kızlar son ifadelerinde ‘‘Polis bize baskı yaptı, bu insanlardan hiç zarar görmedik’’ deyince, Adnan Oktar ve sağ kolu Fırat Develioğlu tahliye edildi.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

bu kadının adını görünce adnan hocayı hatırlıorum ve zamanında "adnan hoca yap dedi şunla şunla şunları yaptım" gibi açıklamaları gelio aklıma. ve nieyse kaan a yakıştıramıyorum bu kadını

abi kaan'a yakıstıramıyorum ne ya? kaan cok duzgun bi adam, bu kadar mubarek bi insana boyle bi ruhospu hic yakısmamıs dogrusu? wtf.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Dworgian said:

bu kadının adını görünce adnan hocayı hatırlıorum ve zamanında "adnan hoca yap dedi şunla şunla şunları yaptım" gibi açıklamaları gelio aklıma. ve nieyse kaan a yakıştıramıyorum bu kadını

abi kaan'a yakıstıramıyorum ne ya? kaan cok duzgun bi adam, bu kadar mubarek bi insana boyle bi ruhospu hic yakısmamıs dogrusu? wtf.

lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...