Bella Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 tabi gerçek zamanında televizyonlar bangır bangır veriyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 adnan hoca neydi ama ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 adam idolüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2000/08/05/229237.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Ben hep diyorum gelin bi tarikat kuralım diye ama dinleyen yok. Şan,şöhret, para ,pul,karşı cins hepsi bu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ha bu arada "motor" konsepti günlük hayatımıza adnan hoca sayesinde girdi, bunu biliyor muydunuz ? ŞANTAJ çetesi kurduğu iddiasıyla 255 gündür tutuklu yargılanan Bilim Araştırma Vakfı Fahri Başkanı Adnan Oktar'ı, örgüt içinde ‘Motor’ olarak adlandırılan kızları kurtardı. Poliste ve savcılıkta, ‘‘Bizleri seks kölesi gibi kullandılar’’ diyen, Adnan Oktar'la birlikte uygunsuz biçimde yakalanan Tuğçe Doras ve Seçkin Piriler, mahkemede ifadelerinden çark ettiler. Kızlar son ifadelerinde ‘‘Polis bize baskı yaptı, bu insanlardan hiç zarar görmedik’’ deyince, Adnan Oktar ve sağ kolu Fırat Develioğlu tahliye edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 dine dönesim tarikat kurasım geldi vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ben bi ara denemiştim zor iş. vergisi çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bi tarikata yancılamak daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Adnan Oktar'ın gagaladığı kızla evlenmek nedir ya. Ottan, kokodan beyni çürümüş Kaanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Flassh said: kaan çocuğu koymuş bile ohooo şunu tekrar yazayım çocuk var çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ahaha bunu bilmiyordum ben sdfsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 -kaan tangöze seçkin pirileri hastalıkta sağlıkta eşliğe kabul ediyomusunuz? -BOSTANCIIIIIIIIIIIIIIIIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 size ne olm. milletin çüküne de mi karışıyosunuz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bu kadının adını görünce adnan hocayı hatırlıorum ve zamanında "adnan hoca yap dedi şunla şunla şunları yaptım" gibi açıklamaları gelio aklıma. ve nieyse kaan a yakıştıramıyorum bu kadını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Masakari said: Ben hep diyorum gelin bi tarikat kuralım diye ama dinleyen yok. Şan,şöhret, para ,pul,karşı cins hepsi bu işte Ben yillardir dusunuyorum ve dile getiriyorum bunu bir tarikat kuralim diyede beni de dinleyen olmadi bugune kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 DoruK said: abi kaan tangöze ne biçim bakmış iskoçyalı remake yapıp bu adamı oynatsınlar ahahaha ikisi de çok çirkin gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Dworgian said: bu kadının adını görünce adnan hocayı hatırlıorum ve zamanında "adnan hoca yap dedi şunla şunla şunları yaptım" gibi açıklamaları gelio aklıma. ve nieyse kaan a yakıştıramıyorum bu kadını abi kaan'a yakıstıramıyorum ne ya? kaan cok duzgun bi adam, bu kadar mubarek bi insana boyle bi ruhospu hic yakısmamıs dogrusu? wtf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 kaan a o konuda ben de çok kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 toggie said: Dworgian said: bu kadının adını görünce adnan hocayı hatırlıorum ve zamanında "adnan hoca yap dedi şunla şunla şunları yaptım" gibi açıklamaları gelio aklıma. ve nieyse kaan a yakıştıramıyorum bu kadını abi kaan'a yakıstıramıyorum ne ya? kaan cok duzgun bi adam, bu kadar mubarek bi insana boyle bi ruhospu hic yakısmamıs dogrusu? wtf. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 çocukları kafadan bacaklı olur kesin.Anne gerizekalı baba keş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 çekememizlik keptından... dsafad :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar