Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yok Artık Chu'

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kermit said:

barbu said:

ben tapmam abi. cuce, cucenin arkadaslari ocean ve benim oldugum takıma karsı ezildin ya. daha dorusu ezdim archer ile. ondan beri saygım azaldı sana. bole seni nasıl desem vanille ile filan kıyaslar oldum :D

sende her oyun çok sinir stres yapıyosun ama =(

haklısın arada yapıyorum ama aslinda yapmasam da ole bi izlenim uyandırıyorum. benim hatam gerci o da.

bu arada beni begenmeyenler de azmo wörwolf filan. o yüzden bişi demiyorum sdfs.
Mesaj tarihi:
O final maçını verdikleri replay ne biliyim hep kazandığı şeyleri koysak bu seferde ayrı laf işiticez bu da insan buda yeniliyo diyelim biz :D Amma velakin merak eden arkadaşlar ladder sayfasından diğer replaylerine ulaşabilir veya birinci sayfadaki kaynak linkini tıklayabilirler.
Mesaj tarihi:
honda baya lamer oldugunu biliyordumda, bu kadar cok lamer oldugunu bilmiyordum, harbi lamersiniz.

sanki boyle oclerle hic oynamadiniz, kendisi kasmak icin takimin ebesini sey eden? matah birsey degil basari gostergesi degil herif lvl 23 takimin geri kalani 1x, bu adam lamer pro degil. karsida iyi bir takim olsa emzigi emermis resmen.
Mesaj tarihi:
Glatheros said:

honda baya lamer oldugunu biliyordumda, bu kadar cok lamer oldugunu bilmiyordum, harbi lamersiniz.

sanki boyle oclerle hic oynamadiniz, kendisi kasmak icin takimin ebesini sey eden? matah birsey degil basari gostergesi degil herif lvl 23 takimin geri kalani 1x, bu adam lamer pro degil. karsida iyi bir takim olsa emzigi emermis resmen.

lol
  • Yeni Oluştur...