yicit Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Güzel bir site daha açtık :) Bu sefer Adobe için hemide. İlginizi çekeceğiniz düşündüğüm didaktik bir microsite aslında o yüzden paylaşıyorum. Adobe Acrobat ve E-İmza ile ilgili.http://www.emeginikoru.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Sanirim nette sorun var baya gec yuklendi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 >tam olmamış bende böyle gözüküyor çözünürlükten dolayı ve bak yazıların yarısı yok başları http://i40.tinypic.com/nd6eci.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Dynun said: >tam olmamış bende böyle gözüküyor çözünürlükten dolayı ve bak yazıların yarısı yok başları http://i40.tinypic.com/nd6eci.jpg küçük ekranlarda var o sorun. yapacak bişi yok :) çözünürlüğe göre otomatik olarak scale ediyor aslında site kendini, browserı küçültüp, sağdan çekiştirerek büyütüp küçültmeyi dersen ne dediğimi anlamış olursun aslında :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ahah yapacak bişi yok diyip kesip atmak da iyimiş. üst kısmı daraltmak yeterdi. ya da açıyı değiştirmek. neyse. başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Dynun said: ahah yapacak bişi yok diyip kesip atmak da iyimiş. üst kısmı daraltmak yeterdi. ya da açıyı değiştirmek. neyse. başarılar eyvallah, eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 yicit said: Dynun said: >tam olmamış bende böyle gözüküyor çözünürlükten dolayı ve bak yazıların yarısı yok başları http://i40.tinypic.com/nd6eci.jpg küçük ekranlarda var o sorun. yapacak bişi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 aente said: yicit said: Dynun said: >tam olmamış bende böyle gözüküyor çözünürlükten dolayı ve bak yazıların yarısı yok başları http://i40.tinypic.com/nd6eci.jpg küçük ekranlarda var o sorun. yapacak bişi yok :) ondan değil be hocam, eleştirilsin diye koydum zaten siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 www.emeginikoruamaoncegitbuyukbiekranal.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 tamam aln vurmayın iyi adamdır yiğit aldığı geri beslemeleri iti kullanır aa ölmüş lan adam /poke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 tunch said: www.emeginikoruamaoncegitbuyukbiekranal.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Dynun said: ahah yapacak bişi yok diyip kesip atmak da iyimiş. üst kısmı daraltmak yeterdi. ya da açıyı değiştirmek. neyse. başarılar ne monitör kullanıyorsun yahu, 14 inç 640x480 felan mı? gayet güzel yapmışlar bence, browserı full screen'den çıkartınca resize oluyor. çizim şeklinde hazırlamışlar vs, keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 emeğe saygı +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 çok başarılı olmuş. ellerinize sağlık. emeğe saygı +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Bone said: Dynun said: ahah yapacak bişi yok diyip kesip atmak da iyimiş. üst kısmı daraltmak yeterdi. ya da açıyı değiştirmek. neyse. başarılar ne monitör kullanıyorsun yahu, 14 inç 640x480 felan mı? gayet güzel yapmışlar bence, browserı full screen'den çıkartınca resize oluyor. çizim şeklinde hazırlamışlar vs, keyifli. 1366x 768 firefox ben napayım? gayet wide laptop ekranı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 site kimin? Adobe'un mu? edik: medyasoftunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 teraziye tıklayamıoz ki sitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 "kimler emeğini korumalı?" koparrtı beni ahaahha ROFl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 sitenin amacini anlamadim ben. acrobat reklami mi? emeginesaygi.com alicam ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar