Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Yeh be! ne oyundu yaw! indirdim oynuyorum yine allahım ya bi ejderha ile uçmak bu kadarmı gerçekçi verilir ve bukadarmı zevkli olur ya! inmek istemiyosun Breath ile yapılan pikeler taklalar fln çok eğlenceli bulabilen alsın oynasın imkanı olan eMule fln indirsin deli gibi zevkli....oldu baya bi çıkalı ama görüntüleri o kdr kötü değil....[hline]Eraq, 09 July 2003 17:56 tarihinde demiş ki: ne baarıyon bonkıraşır :P ah gözüm çıkmış :D Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 ben biri oynamıştım bir binemedim zıkkım olası ejderhaya mağra gibi bir yere giriyordum ejder heykeli falan var takılıyordu oyun en sonunda çıldırıp cd parçaladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 said: TheSilver, 16 July 2003 21:02 tarihinde demiş ki: ben biri oynamıştım bir binemedim zıkkım olası ejderhaya mağra gibi bir yere giriyordum ejder heykeli falan var takılıyordu oyun en sonunda çıldırıp cd parçaladım :) al afferin ajhahahha :D[hline]Eraq, 09 July 2003 17:56 tarihinde demiş ki: ne baarıyon bonkıraşır :P ah gözüm çıkmış :D Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 drakan:the ancients' gates çıktı beyelr yahu ne dionuz siz[hline]Hail Lam Hail!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Pc de çıktımı?Ben sadece ps için çıkacak sanıyordum.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 ps2 de oynuorum.pc de çıkmadı snrm.ama çok zevkli bi olay diyebilirim.dragonuma bindim arokh cuuma.hikayeyide yazayım isterseniz.eheh[hline]Hail Lam Hail!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 drakan2'nin pc versiyonu yazıldı mı bilen var mıdır? yoksa sadece ps için mi yazdılar? 1. bölümün sonunda föt gibi kalmıştık. devamının çıkacağını da bilmiyorduk. acaba yanlış mı yaptık diye son kısımları tekrar tekrar oynayıp hep aynı sonucu alınca devamını yapacaklar herhalde deyip bırakmıştık.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 drakan acaip bug lıydı ama on rağmen çok zevkli bir oyundur. Dragonla dog fight yapmak züper bişii. hele ki yerdeyken ıslık çalınca dragonun gelmesi...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 dragonun adıda düldülmüydü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 arokh tu dragonun adı:) canım çekti yaw indirem bende bari:) multisi varsa kapışak:-)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Nerden indiriyorsunuz soyleyinde bende indireyim gaza geldim ehü.. simdi kazaadan filan aratıcam ama.[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: BonePART, 16 Temmuz 2003 19:37 tarihinde demiş ki: dragonlance oynu wardı bide onu oyna cooooooooooook eski ejderha gor boel kanadınd 9 silver esjderhayla kırmızı ejderlere karsı karsıya breath atmak için sabırsızlanmak nasıl bişi O dediğin oyunun adı neydi tam olarak? Dragonlance mi? Hemen eMule açıyoruz....[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi. [Bu mesaj Eraq tarafından 30 Temmuz 2004 04:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 adını unuttum da vektörel grafikli olduğunu, çok eski olduğunu ve şu an o grafikleri midenin kaldırmasını geçtim xp nin büyük ihtimalle çalıştırmayacağını düşünüyorum :D[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar