j0ker Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 satan yer? eskiden bestekar'da köşe de kötü bi market vardı orası satıyodu, bilmiyodu kimse tabi rağbet görmedi kaldırmış adamlar. özel bi mevzu için bulmam lazım onlardan ama. varmı hala satan bildiğiniz bi yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 cinebonus'ta var, bazı benzinliklerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 cinebonus nere ola ki? panora da var bi galiba? başka bi kaç tane daha mı vardı sanki öyle cinebonus? kentpark mı orasıda öyleydi galiba geçen bi gittimde? beynim durdu cinebonuslarda mı satıyolar stand mtand falan mı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sinema işte cepa, panora ve bilkent'te var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 panora da satmıyolar onu biliyorumda. orda çalışıyorum çünkü sordurttum yani yoktu bende görmedim hiç 1. elden. cepaya fln bakarım ama, teşekkürler bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 panora'da olması lazım 1 ay önce fln almıştım alla alla, sinemanın içine gir sor bidaha bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 yarın bi daha bi yoklarım bakiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ben&jerry's dediğin kendi şubeleri değil de paket içindeki dondurmalarıysa, bilkent real'de satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 biraz önce afiyetle yedim heheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 cepada var yeni gördüm bi sürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ben hiç yemedim ben&jerry's ya. fiyatı baya pahalıydı diye hatırlıyorum, nası güzel mi hakkını veriyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Bone said: ben&jerry's dediğin kendi şubeleri değil de paket içindeki dondurmalarıysa, bilkent real'de satılıyor. yok şubesini istemiyorum bildiin carte dor lar gibi olmuyomu işte kutuda onlardan lazım, varsa oraya da bakarım bi. Maedhros said: cepada var yeni gördüm bi sürü tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 shapshal said: ben hiç yemedim ben&jerry's ya. fiyatı baya pahalıydı diye hatırlıyorum, nası güzel mi hakkını veriyo mu ? bayaa iyi, yıllarca yediğin algidalara içten içe sövüyosun eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 merhaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ahah sabah sabah ya 3.cadde migrosta mı gördüm bi migrosta görmüştüm ama tam çıkaramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar