Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 bana gelmedi.cep telefonuma dün mesaj atmışlar 1-2 iş günü diye.en kötü yarın gelir herhahlde yurtiçi sitesinden dağıtıma çıktı diyor erenköyden buraya gelmesi fazla sürmez herhalde 10 da cıkmış dagıtıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Dağıtıma çıktıysa 1-2 saate gelir İstanbul içi kargo şubesinden. Ben de D&R'yi aradım ayırttım bi tane, gün içinde gidip alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Ben Erenköy'deyim daha bana gelmedi ehueh. Bugün gelir bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 yani bende erenköy sayılır.her an gelebilir.ben evdeyken gelsin bari.cıkıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 "Tatar Ramazan" said: Dağıtıma çıktıysa 1-2 saate gelir İstanbul içi kargo şubesinden. Ben de D&R'yi aradım ayırttım bi tane, gün içinde gidip alacam. peki dnr fiyatı kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 29.99 d&r fiyatı ama sitesinde gözükmesine rağmen aradım şimdi daha gelmedi falan diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 evet ben de kanyona baktım şimdi gözükomuş stocklarda da daha raflara gelmedi bugun gelir dedi 29 tl ymiş iş arasındaydım, artık yarın öğlen alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Şimdi geldi. Kutusu çok güzel, plastik yerine tasarımlı kağıt yapmışlar. Bonus olarak posterimsi Calradia haritası ve kalın bir kullanım klavuzu çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 benikide gelir o zaman yarım saate:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Bu arada kutunun üzerinde ufacık uyardığı gibi keyi Steam'den kullanıyorsunuz. Key trial'a uymadı, şimdi Steam'den kuruyorum. DVD'den de kuruluyor galiba, hızlı iniyor diye denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 geldi demin.yemeğimi yiyip bi akayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 hemen bir soru.şimdi steamı yukledim keyi girdim fakat oyunu dl ediyor.cd den nasıl yuklicem oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 cd e gerek yokki netten indiriyor ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 işte adam cdden yüklemiş , netten yüklemek istemio onu dio herhalde benim için de geçerli olacak bu soru ben de kutu alacam çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 modemi kapatıp cd yi takın öyle deneyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Eveeet gittim aldım geldim D&R'den 30 gaymeye, steame yükliyim ve akayım oyuna. Hangi ülkeleri seçecek bizim "BG" grubu? Önce bir deneme serverı mı takılsak kendimiz antreman için:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 arcane said: Şimdi geldi. Kutusu çok güzel, plastik yerine tasarımlı kağıt yapmışlar. Bonus olarak posterimsi Calradia haritası ve kalın bir kullanım klavuzu çıktı. aynen güzel olmuş. ayrıca çabuk getirdi hepsiburada. 2 nisandan önce gelmez diye düşünüyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 kurulumu çok basit, cd'den direk kuruluyor ve steamin içine kendini kaydediyor, indirmeye falan gerek yok. Hangi serverdasınız nikler ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 aksam akalim topluca bir takim olalim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Caddebostan DnR da vardı 30 tl gitdim aldım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 aldim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 off bağımlılık yaptı ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 friendly kill varmıs arkadaş ben bizimkileri dogradım başta.meğer isim yazmayanlara dalcakmışız :) cok karambol oluyor.bide millet çözmüş çat çut.ve başlagıcta ne alcaklarım sıkıntı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ben saldırı yonunu belirlemede zorlanıyorum. hangi seçenegi kullanıyosunuz siz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Server listesinde isimlerin üstünde durunca "Auto Block" ya da "Manual Block" diye çıkar. Yeni başlıyosanız auto block olanına girin. Hem eski oyuncular pek uğramaz onlara hem de genellikle Melee FF kapalı olur. Sunucuya girince esc'le çıkan menüden de kurallara bakabilirsiniz. Melee ve Ranged FF'in de kendi içinde türleri var mesela hasarı geri yansıtanı da var paylaştıranı, direk karşı tarafa vereni vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar