sadman Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 http://store.steampowered.com/news/externalpost/steam_community_announcements/91593398116970875 update gelmiş, coop mode eklemişler invasion tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Topik eski ama olsun, up. Kendi krallığını kurma, şehir/kale geliştirme, asker toplama/geliştirme filan açısından en iyi mod hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 adı aklıma gelmedi brenhil mi ne öyle bir ismi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 brytenwalda (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 'Evlat' isimli bir mod kurdum rastgele. 1-2 saat oynadım. açık ara oynadığım en iyi mod. bazı yerleri iyi güldürdü. adından da anlasılacagı üzere hikayenin basında ufak bir senaryodan sonra biri erkek digeri kız iki evladımıza isim veriyoruz cocuklar dogduktan kısa süre sonra vefat eden anne yerine savaşlardan uzaklasıp cocuklara bakıyoruz. bu işin senaryo kısmı. oyun direk handa baslıyor iki cocugumuz büyümüş, kendi basının caresine bakacak kadar. grubumuzda bizimle yoldas gibi takılıyorlar. ingilizce/türkçe secenegi var. en basta yaptıgımız tek secenekle en uygun statlarla baslıyor oyun. yoldaşları öyle hanlardanm direk alıp grubumuza dahil edemiyoruz. her biri bir yere dağılmış. kimisi köyde kimisi handa. kisi talim alanı benzeri yerlerde. yoldasların hepsinden cesitli görevler alabiliyoruz. görevleri yaptıkca onları da alabiliyoruz. yoldaslar arasında meseleler devam ediyor. birbirini cekemeyenler felan. mesela soyle ornek vereyim. yayla bir yerde nizarı buldum. bana görev verdi. o görevi yapmadan karsıma matheld cıktı. bana bir gece uyurken nizarın kendisine sessizce arkasından yaklastıgını söyledi. cevap olarak ne söylendigini yazmayayım asdgf matheld bana nizarın yerini soruyordu. cevap icinde yüklü para veriyordu. hilesiz oynadıgım icim zaten para cok azdı. ben de direk söyledim yerini. 4k felan verdi galiba. sonrasında yaylanın oradan gecerken su nizara bakayım dedim. bakmaz olaydım. serefsiz matheld arkadan baltalamıs nizarı. yoldaslar daha önceden bildiğimiz hikayelere göre dagılmıslar. mesela düz oyunda nizarla konusurken bir coban kız ile ask yasadıgından sonra onu terk ettiğinden doalyı aklının onda kaldıgından felan bahsediyordu ya. hah iste nizar kalkmıs gitmiş çoban kızı bulmus, colugu cocuguyla yaylada koyunalrla mutlu bir hayat sürüyor. ben yaptım siz yapmayın. sakın yoldaslara digerinin yerini söylemeyin. belki sonucu iyi bitenler olabilir. mesela Lezalit ymiraya senin gibi tüccar kızı ile evlenmem deyince tokatı yeyip terkedildiğini söylüyor. sonrasında ymiranın yeri için 5 k veriyor ama onu buldugunda ne yapcagını söylemiyor. mesela Lezalite söyledim. kızın pesinden gidip evlenecek gibi duruyor. matheld ise kızmıstı, ona yerini söyleyince gitti suikast düzenledi. fakir sistem ancak boyle oyunları kaldırdığı için eglenceli oldu bana. bir de onur puanını 10 yapmaya bakın. ana görevin devamı için lazım oluyor 100 nam 10 onur. bir çayın peşinde yedi diyar gezmece sdf. diyalogların bazısı hakkaten gülümsetiyor. meraklısı denesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar