Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ben dedim bu oyunda ranked falan xp almaca silah açamca olsa ömrü uzundu kantır tarzı sıkıyor insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Red yükle de ezeyim seni yine eski günleri hatırlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 çift kalkansız kaleden dışarı cıkmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 hepinizi two handed ile ağlattığım günleri unutmayın gençler, ona göre yükleyin. Finalleriniz bitti gerçi psikolojiniz bozulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ahahahahahahah tam bir loserdın abi fightlar 20 dk falan sürüyodu seninle. Beni xunn fena seviyodu bi onu hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Red said: ben dedim bu oyunda ranked falan xp almaca silah açamca olsa ömrü uzundu kantır tarzı sıkıyor insanı2. oyun için öyle bi projeleri var sanırım.gerçi 2. oyun tam kesin değil ama sanki öyle bi muhabbet vardı diye hatırlıyorum forumlarında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 abi hepinizin kellesini yarın masamda istiyorum. yükleyin hadi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 abi çift kalkansız gezilir mi ya kekonun biri arkadan sallıyor okları.paranoyak gibi geziceğime sağlam gezmek tercihim ahah two handed beceremiyorum ama at üzerinde ağlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 pati mb'yi resliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Bende yüklü. Server ne durumda bizim. Mesaj atın moderasyona bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Bende de yüklü, normale saldıralım sonra crpg mi ne boksa ona bulaşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 server coktan yalana bağlamıstır.en son gocup duruodu lag filan vardı.milletin serverında oynuyorduk 15dk ya filan bende de yuklu olur server işini halledin oynayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Liste: Red Seagle Sipeys deno? Xenocide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Yeni şey için patch yüklemeye gerek var mı? Native modundan başka bişey mi? Nedir bilen biri var mı halledelim patch işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bende de yüklü, crpg de yüklü hatta level 24 mü 25 mi ne bi karakterim bile var da 1-2 ay kadar önce oynuyodum baymıştım biraz. ha illa oynayacaksak akarız farketmez. zombilerden ortaçağa kafa iyice çuvallasın benim sonra sdfjhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Nereden ne yüklücez nasıl ayar yapıcaz bi anlatsana hacılit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 vallahi m&b forumlarına girip c-rpg diye arama yapıve, orada baya tutorial tarzı şeyler çıkıyor. ama c-rpg yapmak istediğinizden emin misiniz, ilk bi dönem baya çile çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Clan olayı oluyosa np, çekilir çilesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 sallayın rpg abi kastırmayın aksiyon yapalım direk nasılsa sıkılcaz ugrastırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 yani abi. başlarda köylüsün hiçbişeyin yok, geberip geberip duruyosun "ilerde büyük adam olcam!" hevesiyle oynuyosun. ilerisi oluyo büyük adam oluyosun, herkes köylü, kesiyosun falan. bitti yani asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Red said: sallayın rpg abi kastırmayın aksiyon yapalım direk nasılsa sıkılcaz ugrastırmayın aynen lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Peki crpg yüklesem sizle de normal native olarka oynayabilirim di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 crpg yüklersen bizimle arkadaş olmuyorsun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 pati serverını dolduramayız adam gibi.o yuzden lagsız lugsız bi server seçip topluca oraya akalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 sdfg oynarsın oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar