sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 betanın başından beri oynuyorum sayılır, kesinlinlikle autoblock ile başlayın, duel serverlarında devam edin battle veya siege'e daha sonra girin hakikaten ne oldugunu anlamdan ya bir ıslık sesiyle ya da 2h balta darbesiyle hakkın rahmetine kavuşursunuz.Ben o kadar zamandır oynamama rağmen deli gibi kasan birkaç clan var 22nd, OLL, SZ, Einherjar, COR, Shieldings gibi.Bunlardan adam gördünüz mü yanaşmayın :D bu adamlar manyak gibi kendi serverlarında savaş taktikleri çalışıyorlar, atıyorum 10 kişi piyade alıyor 10 kişi süvari, hücum taktikleri, savunma taktikleri falan çalışıyorlar psikopat gibi.Şuan onlar da publicete takıldığı için oyundan soğursunuz.Ben hala masayı yumrukluyorum sürekli :D sakın baştan beceremezseniz soğumayın, biraz öğrenince acayip zevk alacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Abi OLL yazmışsın ZHG'yi unutmuşsun ayıbettin. Gerçi 22nd ile 2 maç yaptık toplam 40 rounddan 3ünü alabildik ama olsun. O adamlar bildiğin özel tim gibi her hafta 2-3 kez antreman yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ZHG'de misin iyiymiş.Aldırsana beni de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Buyur gel herkesi alıyoruz. Yalnız sadece okçu ve xbow takılıyoruz. Gerçi son maçlarda millet isyan etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ben de indiriyorum simdi beta tester olarak (orjinal oyun başa bela lol) da ilksayfadaki linkten çoook yavas iniyo daha hızlı bi link/torrent filan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 hepsiburada çook iyiymiş ben de aldım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Steam pahalı veriyor ya, oysa ki indirimli olacaktı M&Byi aldık diye ama. HB'den alırdım ama disk kutu sakla sürücüye tak her sefer falan hoşuma gitmiyor, digital download en kralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 of o linkten 30-30 kbyte arası indiriyorum kafayı yiyicem kaç saat oldu hala 2 saat var diyo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Stok Kodu OYUNVIDMAUNTBLADE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 hepsiburada iyimidir alıcam bende ucuzmuş :) her seferinde cd takıcakmıyız gerçekten :) neyse verdik bakalım sipariş :).şu mount and blade in multisi olsa diodum hep almamak olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ben steamden alıcam temiz temiz. ilk oyunu da ordan aldım. yalnız böyle alıp duruyorum da, korkuyorum da steam hesabım hacklenir diye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 31 inde stoklara giriomuş 33 ünde gelir 2 gün içinde herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 hepsiburada dan alsam diyorum da bnm dvd rom orjinal cd/dvd çalıstırmıyor ne ayaksa D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 martın 33ü ne zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 31 i çarşamba 33ü cumaya geliyor :) yurtiçi kargo eşşek değil getirir herhalde 2 günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 abi şaka cidden indirdim oyunu 30kbytela ve yeni versiyonu çıktı diyo lol sitesine de girilmiyo update için FFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUuu- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 İndiriliyo sitesinden 20mb bişey. http://download.taleworlds.com/mb_warband_beta_upgrade_0850_to_0860.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 steame yaramiyor ki. ya da bir yolu var mi? edit: dedim ve steam downloada basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 oh be hızlı pati olan bi server var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 takilalim yarin beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bence de konuşalım bir şekilde beraber takılalım, baya zevkli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 dedicated serveri olacak mi yoksa yine lagti falan ugrasacak miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bugun oynayan olacak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kerim said: dedicated serveri olacak mi yoksa yine lagti falan ugrasacak miyiz sırf dedicated var, yeni nesil quick battle saçmalığı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ben kutulusunu bekliorm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar