smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 o şekilde isyan çıkarınca tahta oturan biz olmuyoruz yinede dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Oyunda şey eksiği var, yardım isteme. 2 tane kalem var, birini kuşattılar 500 kişiyle falan. Destek isteyebimem lazım, bi ulak yollamalıyım adamlar gelip kalemi savunmama yardım etmeli. Bugün onlar bana yardım edicek yarın ben onlara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 tek tabanca gezip turnuvalara katıla katıla 800 nam yaptım. hala evlenemedim vermiyolar kızı. khergite yeminliyim herifler mal gibi vaegirlere narra'yı kaptırdı geri aldım, gittim sonra nelag kalesi'ni aldım hala bi köyüm var =( sancar han da kızıyor bana savaş çıkarıyorum diye, ulan adam tam ortadaki şehrini almış sen barış imzalıyosun var mı öyle dava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ya 2 güne kadar hiç birşey yokken son 2 gündür oynarken grafikler bir birine giriyor mavi ekran çıkıyor :S.hon oynarken hiç bir sorun olmuyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 oyunda bi krallığın derebeyliğinden yükselip tahtına oturma gibi bi durum varmı. örneğin kergitin derebeyiyken bi işler karıştırıp yada yükselerek tahta çıkma gibi bi durum varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 valla ayrılıp kendi krallığını zorla kurabiliyosun ama öyle oluyo mu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ben çok uğraştım ama zor bilmiyorum sonunda oluyor mu? Arkasından iş çevirip başa geçilebiliyor olabilir belki ondan da emin değilim açıkcası. Hiç kral fln da ölmedi deneyemedim adam yıllar yılı yaşadı yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 bu taht varisleriyle becerebilioz sanki o işi diye okumuştum oyun içinde gezginlerden galiba ama pek emin deilim bida bakıcam görürsem. olsa güzel olurdu. bunca zaman savaşmışım kergitlerin tarafında, e geçmek isterim başlaırna tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 defaultta olan krallıkların başına geçemiyormuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 yeni update gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 şehirlerde ticarethane kurabiliyoruz artık bu update ile, güzel olmuş daha da değişik şeyler ekleseler süper olacak bu oyunun gidişatı ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ya bende giremiyorum oyuna. steam şifremi unuttum diyorum. email veriyorum. sözde göndercek şifreyi ama gelmio şifre fln. nası çözerim bunu yau :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 emailine gelmiyomu yeni şifre? umarım çözersin ya geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 gelmio ya. işin şey tarafı hatırladım eskisini. ama sıfırladığı için şifreyi kabul etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 İnternette baya bir aradım ama bulamadım. Köylüler benden sığır istiyor sığırları buluyorum ama bir türlü köye götüremiyorum. Sığırları kes, dağıt ve bir seçenek daha çıkıyor ama takip ettiremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaiei Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 "Max Damage" said: İnternette baya bir aradım ama bulamadım. Köylüler benden sığır istiyor sığırları buluyorum ama bir türlü köye götüremiyorum. Sığırları kes, dağıt ve bir seçenek daha çıkıyor ama takip ettiremiyorum. Sürüyü uzaklaştır deyip sürüyü kovalaman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 pati server kapandı mı noldu? favorilerdeydi çıkmıo şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Sıgırları sürüceksin arkasından sağa sola kaçarlarsa engellicek şekilde önüne sürüceksin ama daima arkadan takip et kaparsın zaten hemen öyle götür sıgırları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiripýlhe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Kürk ve kadife istiyor leydi buldum getirdim ama bunları veremiyorum dolayısıyla görev tamamlanamıyor yapabilen var mı yoksa bug falan mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 köy yağmalamayın lan. ordu büyüyünce gerçi ucu ucuna yetiştiriyorum aylık maaşı ama olsun köy yağmalamayın ayıp sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Abi para biriktikçe ticarete atılcaksın kadife atölyesi kurcaksın 500-600 arası geliyo 4-5 tane kurarsan.Köy ve kalende olursa bayağı bi ordunun haftalık giderini karşılar parada kalır.Köy yağmasından hammadde flnda alırsan para sorunu çekmezsin ben öyle yapıyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiripýlhe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 2 köyden 8-9k kaldırdım yağma 9 çogzel.ticarethanenin teki haciz altında ama pis sarranidler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Yeni patchte kendi atölyelerimiz olduğunu yazmış ancak ben oyunda göremedim hiç böyle birşey.Acaba yeni karakter mi açmak lazım eski patchlerden kalma oyunda işe yaramıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 gher şehirde guildmaster ile konuşup kurabiliyorsun onları diyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Şehrin içindeymiş ben menude çıkıyor sanmıştım tamam hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar