ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=0qVk_s9PVW4 Güzel reklam olmuş da, Alametifarika'nın çoğu reklamında çocukları kullanması gibi bütün İş Bankası reklamlarında Atatürk'ü mü göreceğiz artık sorusu kafamı kurcalamakta. Yine de ellerine sağlık valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Bu ara Atatürk'ü çok görür olduk. Önceden kolay kolay oynamaya cesaret etmezdi hiçbi oyuncu. Şimdi önüne gelen Atatürk oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Bir kere yapıldı iyiydi hoştu ama yeter. Atatürk'ün reklam malzemesi olmasına karşıyım. Atatürk'ün bankası olabilir ama kullanılmaması gerek. Vizyona ardı arkasına film geliyor önüne gelen Atatürk oynuyor. Yakında Atatürk ile ilgili bir tv dizisi görürsek şaşırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 keşke doğru düzgün bi dizi ya da film çekebilseler.. reklam etkileyici. zaugna'nın yorumunu bi yerde daha okudum sanırım bugün ben ama çıkartamadım şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Xaero said: Bu ara Atatürk'ü çok görür olduk. Önceden kolay kolay oynamaya cesaret etmezdi hiçbi oyuncu. Şimdi önüne gelen Atatürk oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 dasaaa said: keşke doğru düzgün bi dizi ya da film çekebilseler.. reklam etkileyici. zaugna'nın yorumunu bi yerde daha okudum sanırım bugün ben ama çıkartamadım şimdi.. biguda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 bence iyi reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Atatürkü unuttuk unutacağımız kadar,asıl konu Atatürk başlığı altında onun ile beraber unuttuklarımız...Şu sıkıntılı dönemde etrafımızda heryer görmemiz bence daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Gayet güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Güzel reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Güzel reklam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Çok güzel reklam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Harika reklam, müziğiyle duygusuyla süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Söylenecek tek kelime yok mükemmel olmuş.Bu ülkenin nasıl bir temel üzerine kurulduğunu bir kez daha hatırlattığı için tüm emeği geçenlere teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?13,4761322 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 çok özür dilerim ya görmedim. Mod arkadaşlar silerse sevinirim.Reklamın heyecanuna kapılmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 dasaaa said: keşke doğru düzgün bi dizi ya da film çekebilseler.. d,ziyi çekisnler ama Atatürk çok gözükmesin daha çok etrafında 2. 3. kişilerin yaşadıkları anlatılsın ortamın nasıl bir ortam olduğu anlatılsın.. yoksa her önüne gelen Atatürk'ü anlatıyor.. Atatürk'ü Atatürk yapan öğeler işlensin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Özür dileme yav, dikkatinden kaçmış işte. :) Aslında doğru yere açmışsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 reklam süper duygulandım böyle bi an çekilsin böyle reklamlar kendini bilmez denyolara amcanın söyledikleri iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 yani yeni burası bence de :) kalsın o yüzden burada da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Fin said: (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 güzel reklam ama bazı değerlerimizin böyle kullanılmasına karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar