Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Download Makinası Yapıyoruz

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Evde atıl durumda duran bir PII 350 MHZ bilgisayar, bir Pardus Linux 1.0 ve 8 megabit sınırsız internetim var. Yapmak istediğim, kasayı alıp, içine uzaktan erişilebilen bir işletim sistemi kurup, sonra ekranı falan söküp, alete uzaktan erişip dışarıdan taktığım usb hdd'me torrent download yapması. Elimde boş cd olsaydı, windows kuracaktım fakat elimde boş cd yok. USB Boot desteklenmiyor.

Soru: Pardus Linux için, kolay kullanımlı torrent programı. Mümkünse hızlı.

Soru 2: Pardus Linux'a uzaktan erişebilmemi sağlayacak uzaktan erişim şeyi?

Soru 3: Wine altında utorrent çalıştırsak, ut'nun uzaktan erişim özelliğini kullanabilir miyiz.

Teşekkürler, farklı fikirlere de açığım. Takılın.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten birisi pardus icin paketlemis, bu durumda pisi package managerda listeleniyordur zaten buyuk ihtimalle. yok bulamiyorsa pisibul ise yarar muhtemelen.

birde duz transmission kurucaksin, qt, gtk falan degil , onlarda muhtemelen webgui destegi yok.

diger sorularin cevaplari da transmission support kisminda var, using T via web interface falan gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Slackware kuruyorsun, sonra da uzerine mldonkey kuruyorsun, samba uzerinden de ( diger makinalarin windows oldugunu farzederek ) disk uzerinden aliyorsun istedigin downloadlari.

Hatta mldonkey 'i oturup disardan falan yonetiyorsun, boylelikle hep o 8 mpbs ini %100 utilize ediorsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

Windows Server 2003 üzerine uTorrent kurdum sadece. Bir de remote desktop'unu yapılandırdım. Utorrent'in WEB GUI'si de aktif bir şekilde çalışabiliyor şu an. Alet bir Pentium II 350Mhz, RAM'i 196MB, GeForce MX4000 var üzerinde ve 6 GB'lık eski bir Seagate diski var. Dışarıdan bağladığım 500'lük bir harici diske download ediyor dosyaları, böylece kafa şişiren o inanılmaz takırtı sesinden de mümkün olduğunca kurtulmuş oluyoruz (zaten alette yer de yok, istesem de indiremem)

Tavsiye edebileceğim bir yöntem, ama iki şeyi hesap etmedim. Bir elektrik sarfiyatı, iki ses. PC'nin işlemcisinin fan sesi kontrol edilebilir diye düşünüyordum, edilemiyormuş. Bir sistem odası havası oluştu evde. Ekran kartı zaten pasif soğutma.

Alette soğutma olmasa bile sorun olacağını sanmam abartırsam çünkü işlemci kullanımı genelde sıfıra yakın. Ama fan sesi daha çok düşmüyor :/ Nasıl ayarlanır bilemedim. BIOS'ta da ayarı yok.

Bu arada alette ekran bağlı değil, gerektiğinde RT üzerinden erişiyorum. Klavye de bağlamicaktım ama klavye olmazsa her açılışta ötüyor. Onu da çözemedim BIOS'tan.

Şu an için tek rahatsız edici yanı, fan sesi. onun dışında bi problem yok. Speedfan dışında fan hızı ayarlama şeysi bilen varsa beri gelsin. Yoksa kırırım bu bilgisayarı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...