mokoko Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Wispy said: Şu volkana ne ayar oluyorum ya. Allahın barzosu. Baros sabit duruyor cezasahasında, arkası da dönük görmüyor bişi. Herif geldi bindirdi barosa sonra da dayılanıyor. Keşke kafa atmaya kalksaydı çek maçı gibi sonra da o da küfretti deseydi. Göt kontrolu de çok çirkefti. Böyle adamlar milyon dolarlar kazanıyor işte senede. OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA lütfen dalga geçiorm de. lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Wispy said: Şu volkana ne ayar oluyorum ya. Allahın barzosu. Baros sabit duruyor cezasahasında, arkası da dönük görmüyor bişi. Herif geldi bindirdi barosa sonra da dayılanıyor. Keşke kafa atmaya kalksaydı çek maçı gibi sonra da o da küfretti deseydi. Göt kontrolu de çok çirkefti. Böyle adamlar milyon dolarlar kazanıyor işte senede. Linconlnün topu ayağında sektirmesi omuzlarında tutması çirkeflik olmuyoda yada keitanın trabzon taraftarnına tarrağını göstermesi çirkeflik değil bi tek volkanın yaptığımı çirkeflik. Ayrıca o pozisyonu iyice izlersen baros volkanın geldiğini gördükten sor volkanın üzerine doğru bi adım atıo omuzuyla birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 keita nın işi zaten kendini yere atıp yuvarlanmak. onun için para alıyor. neyseki ara ara top oynuyoda unutturuyor. yoksa kimse sabredemez bu adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Wispy said: Şu volkana ne ayar oluyorum ya. Allahın barzosu. Baros sabit duruyor cezasahasında, arkası da dönük görmüyor bişi. Herif geldi bindirdi barosa sonra da dayılanıyor. Keşke kafa atmaya kalksaydı çek maçı gibi sonra da o da küfretti deseydi. Göt kontrolu de çok çirkefti. Böyle adamlar milyon dolarlar kazanıyor işte senede. Arkası dönük görmüyormu bişey ? Bi gözlük al öyle izle maçı bir daha önce arkasını dönüp Volkana bakıyor sonra şarj yapıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 mokoko said: Wispy said: Şu volkana ne ayar oluyorum ya. Allahın barzosu. Baros sabit duruyor cezasahasında, arkası da dönük görmüyor bişi. Herif geldi bindirdi barosa sonra da dayılanıyor. Keşke kafa atmaya kalksaydı çek maçı gibi sonra da o da küfretti deseydi. Göt kontrolu de çok çirkefti. Böyle adamlar milyon dolarlar kazanıyor işte senede. lütfen dalga geçiorm de. lütfen... Nope gayet ciddiyim. _MysteriouS_ said: Linconlnün topu ayağında sektirmesi omuzlarında tutması çirkeflik olmuyoda yada keitanın trabzon taraftarnına tarrağını göstermesi çirkeflik değil bi tek volkanın yaptığımı çirkeflik. Ayrıca o pozisyonu iyice izlersen baros volkanın geldiğini gördükten sor volkanın üzerine doğru bi adım atıo omuzuyla birlikte Ben bunların yaptığı çirkeflik değil mi dedim ? Hadi o cezasahasındaki olayda Baros faul yapmış olsun, öyle bir hareketin anlamı nedir yüzünü herifin yüzüne yaslamak nedir ya. Adam ağız kokunu çekmek zorunda mı. Burada gelip Volkanı mı savunacaksınız ? Adamın geçmişte yaptığı angutça hareketlerin haddi hesabı yok. Lincolne diz geçir, Milli maçta kafa at uzatmalarda. Sonra da küfür etti diye itiraz et lulz. Öyle hareketlerin acısı böyle gollerde çıkıyor ama http://www.youtube.com/watch?v=qhaB9OomRAk Beşiktaşlıyım bu arada, butthurt GS'li gelmiş canım, yiğidim Volkan'ıma laf ediyor diye gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Wispy said: Şu volkana ne ayar oluyorum ya. Allahın barzosu. Baros sabit duruyor cezasahasında, arkası da dönük görmüyor bişi. Herif geldi bindirdi barosa sonra da dayılanıyor. Keşke kafa atmaya kalksaydı çek maçı gibi sonra da o da küfretti deseydi. Göt kontrolu de çok çirkefti. Böyle adamlar milyon dolarlar kazanıyor işte senede. gönül gözüyle bakmak böyle bir şey herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 @wispy abi bence youtubedan ligtv.com dan falan bi ozetleri falan tekrar izle o pozisyon hakkında bi daha yazmadan once. baros arkasını donuyo volkana bakıo ve volkana doğru bi adım atıo. bu sırada volkanın kafası direk topa bakıo. yapmayın etmeyin lutfen. senin dediğin yukarda resmi olan ofsayt pozisyonuna ofsayt yok demek gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Baros block koyuyor volkanda haklı olarak o alanda ustunluk bölgesi oldugundan bunu degerlendirerek kendini yere atıyor yani 2 tarafta doğru olanı yapmış, hakemde dogru kararı vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Pozisyonu bir kere görmüştüm. Şimdi de youtubedan izledim, Baros şarj yapmış gerçekten. Yine de Volkanın hödük bir insan olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu. Gidip de göt kontrolunu ve diğer saçmalıklarını savunacaksanız birşey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Volkan yapar öyle şeyler alıştık artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 güya maç izlemeye gittik ama kakara kikiri derken hiç bişe izleyemedim adam gibi. gol olan şut kaleye giderken, sanki üstüne füze geliyormuş gibi kaçan gerizekalı kimdi? allah aşkına birisi adresini falan versin o topçuyum diye geçinen adamın, gidip boğacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 tabiki elano. daha önce de dedim hala diyorum. franco'yu ıslıklayan taraftarın elano'nun geldiğinden beri ne kadar katkısı var takıma düşünsün hele bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bu arada ne salak bi taraftarımız var bizim yahu, leo francoyu ıslıklıyorlar daha maçın bitmesine kaç dakika var.. mallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Öncelikle cuma günü biten cezamı bugüne kadar kafasına göre uzatan ve bahane olarak da açsam nasıl olsa yine banlanıcaksın diyen 3 yaşındaki bir çocuğun düşünce yapısına sahip arkadaşa teşekkür ediyorum. Galatasaray daha iyi oynadığı maçı kaybetti. Hakeme ağlayanlar ofsayt pozisyonunu falan geçsinler. Kötü niyetli hakem ufak tefek pozisyonlarda belli eder kendini. Avantaj vermesi gereken yerde faulle durdurur falan... Topal'a sarı kart gösteren hakem daha sonra guiza'nın elle kontrolüne göstermiyorsa art niyet ararsın işte orta saha göbeğindeki oyuncuya havadan sarı kart gösterdi diye. Hakemi falan geçtim tabi bunlar olağan şeyler 3 gün önce televizyon kameralarına şov yapmışken Aziz Yıldırım aksini beklemek komik olurdu. İşin ilginç yanı ben takımdan memnunum bir kaleci bir de iyi ortasaha takviyesiyle seneye çok daha iyi olur bu takım. Bu arada bazı arkadaşlar erken sevinmiş baya. Daha 7 hafta var ve Beşiktaş-Fenerbahçe maçı duruyor. Ve iki büyüğün de birer Trabzonspor maçı var. Tabi bir de Ankaraspor maçları var yine bilmiyorum durum ne getirir,ama bu skora rağmen Galatasaray düzgün oynarsa kendini tekrar ilk 2 ye atabilir kolayca. Galatasaray'ın önündeki 3 maç küme potasıyla kolay mı geçer zor mu bilemiyorum ama 3te3 yapmak zorunda artık orada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 achtel niye malzeme veriyorsun adamlara? bi gs derbisi kazandılar ama eğlenemediler adam gibi, yemleyen gsli çıkmadı pek diye. şimdi gelip sayfalarca zaaa çekecekler sana, tatmin edeceksin fenerlileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 3 yaşındaki çocuğun zekasına sahip olduğum için üstüste iki kelime kullaniyim dedim. AGU ZAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 maçı tersden izleyenlerde varmış abicim şu kadar yaşınıza geldiniz öğrenemedinizmi oranızla başka gündelik ihtiyaçlarınızı gideriyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Wispy said: Pozisyonu bir kere görmüştüm. Şimdi de youtubedan izledim, Baros şarj yapmış gerçekten. Yine de Volkanın hödük bir insan olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu. Gidip de göt kontrolunu ve diğer saçmalıklarını savunacaksanız birşey demiyorum. hayır savunmak değil aslında. Hatta ve hatta tff ceza verse neden die sormam aslında böyle gergin bir maçta böyle tahrik edici bir hareket yapıyorsan tabiki haksızsındır. Ama eleştirilerin seviyesinde diğer yapılanları görmezden gelerek sadece son yapılan neden görülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 fizban said: 3 yaşındaki çocuğun zekasına sahip olduğum için üstüste iki kelime kullaniyim dedim. AGU ZAA ahahah allah belanı vermesin ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 abi altı üstü maç kritiği yapılıo küfürleşme neden yapmayın beyler ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 oncelikle bi ZAAAAAAAAAAAAAAA sonrasında eyyamcı hakemlere ragmen, her zaman ki gibi GS yi tokatlayan takımıma tesekkur ediyorum. biz bıktık, siz bıkmadınız :) http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-10-13_selcuk400.jpg bir sezonu daha cifte tokatla kapatmaya yaklastınız yani sdfsdf kadıkoyde tamam ama sami yende hede hodo diyen arkadaslar, umarım farkına vardınız oynanın stadın fark yaratmadıgını, seneye uganda da filan olsa derbi mac, fener gene cakar, gene cakar. nedir bu sizin cektiginiz yahu LOL klubu 200 milyon dolarmi, yada trilyonmu ne borca sok, o kadar yıldız(!) transfer et, gene ezil gene ezil. yazık gunah yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Resim çok iğrenç asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 21 unutulmaz fb gs derbi macları :) http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=70009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 abi ne üzmüşüz adamları yahu. baya bi stres olmuslar baksanıza. "lan olm malzeme vermeyin laaan" falan diolar birbirlerine. adasdasda ZAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar