cenx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 çatlada patla nedir ya yokmuydu söyleyecek başka söz. hanı dur lan fazlamı ustune gittim dur biraz şirin olayım demişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 aquila said: anafikir, catlada patla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 sırf gıcıklığına söyledim öle şirin olayım şeker olsun falan triplerinde deilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 çatlada patla :) (bu ifadede de eki bitişik yazılmalı.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Niye? Çatla isimli bir mekanda mı patlaması temenni ediliyor? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 valla ayrı yazınca aynı vurguyu yapmıyor. ÇATLADA PATLAYIN EVET YENİ BİR HEYECAN CLUB ÇATLADA ÇATLADA PATLA :) oha. süper fikir. fikirtepeye açalım bu klübü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 nileppezdel said: Niye? Çatla isimli bir mekanda mı patlaması temenni ediliyor? :D ZUH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 8 sayfa çatla da patla mı tartışıldı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kızın burada accounttu olup yine epic fail olmasını istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 nileppezdel said: Niye? Çatla isimli bir mekanda mı patlaması temenni ediliyor? :D sen bittin olum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar