Privhunter Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Dün akşam aradı hafif ağlamalı bi ses tonuyla "facebooktaki fotoraflarımızı sildim" dedi. Bende "hmm iyi etmişin bye" diyip kapadım.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 eskiden ayrılan sevgililer birlikte çekilmiş resimleri yırtardı abartanlar yakardı filan.. şimdiki olaya bak "facebook taki resimleri sildim" ilişki durumunu da deiştirmiş mi?
Farinal Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Privhunter said: Dün akşam aradı hafif ağlamalı bi ses tonuyla "facebooktaki fotoraflarımızı sildim" dedi. Bende "hmm iyi etmişin bye" diyip kapadım. abi gerçekten liselere giriş sınavına mı hazırlanıyorsunuz?
Prosciutto Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Privhunter said: Dün akşam aradı hafif ağlamalı bi ses tonuyla "facebooktaki fotoraflarımızı sildim" dedi. Bende "hmm iyi etmişin bye" diyip kapadım. 'sen sildin ama facebook saklıyo o fotoları heheüheühe' diyip kapatsaydın.
Vidar Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 şu noktada adam zaten telefonda gore falan konuştuk dese 'aa ilkokulda mıydınız siz ya?' sorusuyla yine karşılaşır diye tahmin ediyorum.
balon Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Privhunter said: Dün akşam aradı hafif ağlamalı bi ses tonuyla "facebooktaki fotoraflarımızı sildim" dedi. Bende "hmm iyi etmişin bye" diyip kapadım. çok üzüldüm gerçekten dicektin. hata.
Laraken Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 said: -Sana aşığım. Beni bırakma. iyi geceler.. bu nası ilişki lan?
Saeros Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Osuran_boğa said: eskiden ayrılan sevgililer birlikte çekilmiş resimleri yırtardı abartanlar yakardı filan.. şimdiki olaya bak "facebook taki resimleri sildim" ilişki durumunu da deiştirmiş mi? eauh teknoloji işte
nullc Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 başlığı açan kişiyi tanımıyorum.belki playboydur şeytan tüyü vardır bütün kızlar hastadır bilemicem. ama büyüde gel cocuk derken sanırım kendinden bahsetmiş.yani hadi kız saçmaymış cocukmuş diyelim ama erkek ondan daha cocuk kaçmış dialoglarda
gecko Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 bence terk edilme mesajını görünce dur ben sert bişiler yazayım da ben terk etmiş gibi görüneyim olmuş, kız bay bay dedikten sonra var mı geri dönüşü
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 hayır abicim ablalarım mesajı zaten bi önceki gece yazmıştım telefonun notlar kısmında duruyodu. O bay bay diyince haha ben ayrıldım ondan triplerine giricekti. büyük ihtimalle yollamıycaktım o mesajı ama tutamadım kendimi. o çatladapatla yı atma amacımda biraz eğlenmek istedim o kadar :) nese artık mukadderat. playboy mileyboyda deilimdir tanıyanlar var beni patide. Kızlara nasıl davranmam gerektiğini biliyorum diyelim. Kıza göre yani. Gerekirse aptal aşık gerekirse 4S..
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ayrıca o 2 dakikada nası o WOT?! mesajını döşiyim yazamam bile o kadar şeyi 2 dakkada :)
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 baba tanımam etmem seni ama istersen direk telefondaki mesajların fotorafını çekip yolliyim sana inanmıycaksın :)
barbu Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Laorx said: bunu yeni gordum. iyiymis. gittikce gelisiyor
Öne çıkan mesajlar