gecko Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 çatla da patla iyiymiş ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Dün akşam aradı hafif ağlamalı bi ses tonuyla "facebooktaki fotoraflarımızı sildim" dedi. Bende "hmm iyi etmişin bye" diyip kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 eskiden ayrılan sevgililer birlikte çekilmiş resimleri yırtardı abartanlar yakardı filan.. şimdiki olaya bak "facebook taki resimleri sildim" ilişki durumunu da deiştirmiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 sağ eli ile evli yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Privhunter said: Dün akşam aradı hafif ağlamalı bi ses tonuyla "facebooktaki fotoraflarımızı sildim" dedi. Bende "hmm iyi etmişin bye" diyip kapadım. abi gerçekten liselere giriş sınavına mı hazırlanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 abi üstteki diyalog çok kötü. çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 niye öyle dedin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 çatladapatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Vurmayın abi öldü tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Çatlasınpatlasın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Privhunter said: Dün akşam aradı hafif ağlamalı bi ses tonuyla "facebooktaki fotoraflarımızı sildim" dedi. Bende "hmm iyi etmişin bye" diyip kapadım. 'sen sildin ama facebook saklıyo o fotoları heheüheühe' diyip kapatsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 şu noktada adam zaten telefonda gore falan konuştuk dese 'aa ilkokulda mıydınız siz ya?' sorusuyla yine karşılaşır diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Privhunter said: Dün akşam aradı hafif ağlamalı bi ses tonuyla "facebooktaki fotoraflarımızı sildim" dedi. Bende "hmm iyi etmişin bye" diyip kapadım. çok üzüldüm gerçekten dicektin. hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 said: -Sana aşığım. Beni bırakma. iyi geceler.. bu nası ilişki lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dastingo Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 VE DURUUM 2-1 HEEY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Osuran_boğa said: eskiden ayrılan sevgililer birlikte çekilmiş resimleri yırtardı abartanlar yakardı filan.. şimdiki olaya bak "facebook taki resimleri sildim" ilişki durumunu da deiştirmiş mi? eauh teknoloji işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 bu ne lan böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 başlığı açan kişiyi tanımıyorum.belki playboydur şeytan tüyü vardır bütün kızlar hastadır bilemicem. ama büyüde gel cocuk derken sanırım kendinden bahsetmiş.yani hadi kız saçmaymış cocukmuş diyelim ama erkek ondan daha cocuk kaçmış dialoglarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 bence terk edilme mesajını görünce dur ben sert bişiler yazayım da ben terk etmiş gibi görüneyim olmuş, kız bay bay dedikten sonra var mı geri dönüşü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 hayır abicim ablalarım mesajı zaten bi önceki gece yazmıştım telefonun notlar kısmında duruyodu. O bay bay diyince haha ben ayrıldım ondan triplerine giricekti. büyük ihtimalle yollamıycaktım o mesajı ama tutamadım kendimi. o çatladapatla yı atma amacımda biraz eğlenmek istedim o kadar :) nese artık mukadderat. playboy mileyboyda deilimdir tanıyanlar var beni patide. Kızlara nasıl davranmam gerektiğini biliyorum diyelim. Kıza göre yani. Gerekirse aptal aşık gerekirse 4S.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ayrıca o 2 dakikada nası o WOT?! mesajını döşiyim yazamam bile o kadar şeyi 2 dakkada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 gerekirse 4S... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 baba tanımam etmem seni ama istersen direk telefondaki mesajların fotorafını çekip yolliyim sana inanmıycaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Laorx said: bunu yeni gordum. iyiymis. gittikce gelisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar