Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyüde gel çocuk, büyüde gel

Privhunter

Öne çıkan mesajlar

Akşamüstü okuldan çıktı 1 arkadaşına gidicekti annesi falanda orda olucaktı bunlar önce oyalanalım diyip caddeye gidiyolar yanlarına birini daha alıp. Ben 6 buçuk gibi aradım napıyosunuz falan beni ciddiye almadan konuştu ve suratıma kapadı. Üstüne bidaha aradım dedim “bidaha suratıma kaparsan bidaha asla aramam seni” diye. Üstüne tekrar suratıma kapadı.
Şimdi mesajlaşmamıza geçiyorum.

Ecem
22:59
-Seni seviyorum
23.04
-Bisi demiyomusun?
23.12
-Can her şeye rağmen seninle konuşmaya çalışıyorum ama yok
23.29
-Sana aşığım. Beni bırakma. iyi geceler..
06:27
-Oha can
06:58
-can
07:34
-can lütfen diyorum
07.39
-ya of.
Ben
07.42
-günaydın
Ecem
07.43
-bumu yani tek söyliyceğin bumu
Ben
07.44
-Hayır
Ecem
07.44
-Söyle o zaman
Ben
07.46
-Sonra
Ecem
07.47
- Soyle işte
07.50
-ee
08.00
-ya cann!!!!!!!!!!!!
Ben
08.12
-Çatlada patla : )
Ecem
08.13
-can
08.28
-of
08.45
-can cevap ver yeter ya yeter

10.13
-Seni anlamıyorum. Artık anlamayada çalışmıycamda. Bay bay can
Ben
10.15
-Ne sanıyosun kendini anlam veremiyorum yani kendine nası bu kadar güvenebiliyosunki dün ben sana o lafı ettikten sonra kapatabiliyosun? Sen bana bunu yapabilecek kadar kendine güvenebiliyosan, nasılsa bu çocuk beni bırakmaz diyorsan üzgünüm bu sefer haksız çıktın. Hala kendini haklı sanıyosun dün akşam yazmışın her şeye rağmen falan komik misin kızım sen? Insan en azından bir özür diler o bile yok sende.Neyse ben senin gözünde bu kadar değersizsem sana bu kadar yazı yazmam da saçma. Bardak dolduda taştı artık benimde bi yere kadar sabrım var. Kendi sonunu kendin hazırladın. 3ünüze artı diğer arkadaşlarınla iyi eğlenceler hayatta, artık ben yokum

işte böyle. paylaşasım geldi. evet biraz uzun oldu hatta ilk didnt read lol koyana benden 10 kontör :) . Bu arada bu olay yani attığım son mesaj salı günüydü. Yeni hatunda ayarladım bugün, mutluyum öle :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...