sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 TUDEM kelimesi size ne ifade ediyor. biraz geriye gittim liseden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 abi lise hazırlıkta manyak muzikci flut ile istiklal marşı çaldırıyodu. bütün sene onu çaldık flütle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 gecko said: Farinal said: benim pantalonun aynı renginde eşofmanım vardı farkedilene kadar onla gidiyordeum 2-3 gün sonra anlıyordu müdür yardımcısı sonra cooldown olunca 1-2 ay sonra tekrar yapıyordum saint benoit mıydın sen oha bunu küfür olarak alıyorum? fransız lisesinden çıkmış gibi bir halim mi var lan benim allaha çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ysde öyle bişey okumuştum sanki ha şimdi hatırladım iyiki gitmemişim demiştin fransız kaldım olaya ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 beni inter-medya bir şekilde mi takip ediyorsun lan farklı farklı platformlardan topladığın bilgilerle benim adeta çözülmesi zor bir puzzle olan kişiliğimin tahlilini mi yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 birileri tudem ve helvacıoğlu demiş geldim dfg ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Farinal said: beni inter-medya bir şekilde mi takip ediyorsun lan farklı farklı platformlardan topladığın bilgilerle benim adeta çözülmesi zor bir puzzle olan kişiliğimin tahlilini mi yapıyorsun? stalkerinim senin(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 yoksa bana facebooktan 121 kere arkadaşlık mı teklif edicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 sadece bağyanlara özel o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ayh çok geri kaphalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 nice to meet you o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 teach me the best your english motherfucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 msn verin birbirinize de rahat edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 kömünük o kullanmaz msn falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bu adam icin iki tane tabirvar. facebook gecko liseli gecko. yapmayin etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 gecko büyüyünce ne olmak istiyodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 traş yada astronot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 gecko büyüyünce facebooktaki tüm kızlara kabul edinceye kadar otomatik arkadaşlık isteği gönderen süper bir makine yapacak zeka olmak istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 AHGAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 makinaya gerek yok, 3. den sonra ister istemez kabul ediyorlar zaten. ha bi tanesine 9 defa atıp sonunda NABER LAN yazmıştım kabul etmişti. değdi mi peki ? hayır, orta parmaklı profil resmi var şu an. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 o son kız benim teyzem. naber lan diyince samimi bulduğu için kabul etmiş. biri ilgili karikatürü koysun lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 teyzen aşırı rap dinliyor yakında evden kaçabilir haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 gecko yine fail olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Myshkin said: gecko büyüyünce facebooktaki tüm kızlara kabul edinceye kadar otomatik arkadaşlık isteği gönderen süper bir makine yapacak zeka olmak istiyor. AHAHAHAHSADSADSDHGSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar