UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 evet bılgısayarımda kı ıkıncı sorun da su ben bazı sıtelere gırebılıyorum sorun yok.Fakat bazılarına gırıyorum done dıye beyaz sayfa acılıyo ole kalıyor refresh yapıyorum sorun gecmıyo.Acaba ne yapmam gerekıyor yardımcı olurmusunuz?[signature][hline]Helarus Catviezel I'm back now...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Browser olarak ne kullanıyorsun ?[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 sunun bana tam acılımını yaparmısın bılgısayar dunyası ıle aram pek ii degılde:)[signature][hline]Helarus Catviezel I'm back now...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 yani internet explorer mı kullanıyosun kullanmıyosan ne kullanıyosun? =P[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ınternet explorer kullanıyorum[signature][hline]Helarus Catviezel I'm back now...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 görünüm>dil kodlaması>otamatik seç bu sırayı takip et sorun geçer :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 yardım -> internet explorer hakkında menüsüne bak. ie 6 (internet explorer 6. sürüm) mı? win98, ie5 versiyonunda bu sorunu ben de yaşadım (okul bilgisayarlarında) görünüm -> dil kodlaması -> otomatik seç. yapınca hallolcaktır. ya da ie'yi 6. versiyona geç (yani ie 6'yı yükle, güncelle) ya da mozilla kullan browser olarak. hiç sorunun olmaz iyi de bir browser :-P not: ah zegereve benden önce davranmış :)[signature][hline]iyi kötü çirkin [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 31 Temmuz 2004 14:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 oslun sen daha başka şeylerde yazmışın :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 bu arada gorunum nerde?:)[signature][hline]Helarus Catviezel I'm back now...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 eheh oda güzel :) bak şimdi hiç bir yere basmadan ekranın üstr kısmına doru bakıyorsun :) . orda Dosya Düzen Görünüm Sık Kullanılanlar Araçlar Yardım olarak sıralnmış işte orada :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ıste onun neresıde?[signature][hline]Helarus Catviezel I'm back now...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 görünüm -> dil kodlaması -> otomatik seç Bu şu demek. Yukarda yanyana olan menülerden Görünüm olana mouse(fare)'un sol tuşu ile bir kez tıklıyorsun. Açılan menüden Dil Kodlaması üstüne geliyorsun ve yanına bir menü daha açılıyor. Ordan Otomatik'e mouse(fare) nin sol tuşu ile bir kez tıklıyorsun. Ondan sonra Internet Explorer'ı kapatıyorsun, tekrar açıyorsun. Aynı sayfaya girmeyi deniyorsun. Oldu oldu olmadı şansına küfredip bir bardak su içiyorsun :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 tmm da orda automatık dıye bır secenek gormedım[signature][hline]Helarus Catviezel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar