Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Miss Turkey 2010 Oylama

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
aslında bu sene 1. olan gizem'i tanıyorum. şaka falan olarak değil ciddi olarak. fotoğraflarda doğal haline göre çok daha kötü çıkmış. sanırım kamp sürecinde ve sonrasında yaşadığı stres sebebiyle yüzü biraz bozulmuş ancak doğal hali öyle değil.
Sosyal ağlarda paylaş

off off

Finali önceki gece yapılan Miss Turkey 2010 yarışmasında liseli skandalı yaşandı. Skandal yarışmanın hem 3'ncüsü Döndü Şahin ve de 2'ncisi Serenay Sarıkaya lise öğrencisi çıktı. Bilindiği gibi Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde 2007 yılında bir grup öğrenci ilahi okuduğu için Genelkurmay Başkanlığı 27 Nisan bildirisinde bu durumu konu etmişti.

Finali önceki gün yapılan Miss Turkey 2010 yarışmasında liseli skandalı yaşandı. Yarışma 3'üncüsü ve 2'ncisi lise öğrencisi. Yarışmada 2'nci olan 18 yaşındaki Serenay Sarıkaya İstanbul'da, 3'üncü olan 24 yaşındaki Döndü Şahin ise Almanya'da ortaöğretim öğrencisi. Miss Turkey 2010 yarışmasının finali önceki gece yapılırken yarışmada 2. seçilen 18 yaşındaki Serenay Sarıkaya'nın İstanbul'da bir lise öğrencisi olduğu ortaya çıktı. Miss Turkey 2010 Türkiye 2'ncisi Serenay Sarıkaya'nın lise öğrencisi olması ‘skandal' olarak yorumlandı.

ATAŞEHİR'DE LİSE ÖĞRENCİSİ
Kral TV tarafından düzenlenen Miss Turkey 2010 yarışmasında 2. olarak Türkiye'yi Porto Riko'da Kainat güzeli yarışmasında temsil etmeye hak kazanan Serenay Sarıkaya 18 yaşında ve bir lise öğrencisi… 1 Temmuz 1992 doğumlu olan Sarıkaya, Özel Ataşehir Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi'nde öğrenci… Lise öğrencisi olan Sarıkaya şimdiye kadar birçok dizide de rol aldı. Son olarak Adanalı dizisinde Oktay Kaynarca'nın kızı Sofia'yı canlandıran Serenay Sarıkaya daha önce de ‘Plajda' gibi erotik filmlerde rol aldı.

YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ DE BİR LİSELİ
Öte yandan yarışmada üçüncü olan Döndü Şahin'in de Almanya'da ortaöğretim öğrencisi olduğu belirlendi. ‘Miss Turkey Earth' seçilen 24 yaşındaki Döndü Şahin Türkiye'yi Filipinler'de temsil edecek.

GENELKURMAY BU SKANDALA NE DİYECEK?
Küçük çocukların ilahi ve Kur'an okuduğu programlara yayınladığı bildirilerle tepki gösteren Genelkurmay'ın, ‘skandal' olarak yorumlanan bu gelişme karşısında göstereceği tavır merak konusu oldu. Basına e-muhtıra olarak yansıyan Genelkurmay'ın 27 Nisan 2007 gecesi internet sitesinde yayınladığı bildiride “Ankara'nın Altındağ ilçesinde ‘Kutlu Doğum Şöleni' için ilçede bulunan tüm okul müdürlerine katılım emri verildiği,

Denizli'de İl Müftülüğü ile bir siyasi partinin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte ilköğretim okulu öğrencilerinin başları kapalı olarak ilahiler söylediği, Denizli'nin Tavas ilçesine bağlı Nikfer beldesinde dört cami bulunmasına rağmen, Atatürk İlköğretim Okulu'nda kadınlara yönelik vaaz ve dini söyleşi yapıldığı yolunda haberler de kaygıyla izlenmiştir” denilmişti.

Vakit

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...