Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ucak bilet fiyatlari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bunu bilse bilse paticikler bilir dedim.

Durum soyle: Bruksel'den Istanbul'a bilet bakiyorum. Evet ucak bileti. Persembe gidis, Pazar gunu de donus olmak uzere ekonomik bir bilet ariyorum. Pegasus ve THY haricinde bu rotada duzgun bir havayolu bulamadim. Neyse konumuz Pegasus'un bilet fiyatlari ile ilgili.

Sirasi ile biletlerin gun icinde yaklasik fiyatlarini yaziyorum. Ayrica 10 dakika icinde fiyatlarin 5-6 defa inip ciktigina sahit oldum. Borsa gibi...

Dun aksam 8 sulari gidis: 120, donus: 80
Dun gece gidis: 100, donus: 80
Bu sabah 8 sulari gidis: 70, donus: 50
Bugun oglen gidis 120, donus:60
Bugun aksam 5 gibi gidis 140 donus 100

Simdi bu dalgalanmanin sebebi sizce ne olabilir? Yerlerin dolmasi derseniz buna cevabim neden direkt yukselme veya dusme degil de dalgalanma olur.

Bir teorim var. O da fiyatlarin websitesinin yogunluguna gore artip indigi. Sizce nedir?

Ayrica bileti hala almadim, bu geceyi bekleyecem. Ucuzlarsa gidiyorum.

** fiyatlar EUR cinsindendir.
Mesaj tarihi:
Saat burada 5, su içmeye uyanmıştım. bilet fiyatlarini kontrol edeyim dedim ve umdugum gibi bir manzara ile karsilastim. gidis 80 donus 70 EUR!!

yatmadan once baktıgımda (00:30) gidis 149 donus 89 EUR idi!

Bu da demek oluyor ki, pegasusun internet sitesinde bilet fiyatlari site yogunlugu veya gunun saatleri'ne gore artip/azaliyor.

Bundan sonra bilet alirken goz onunde bulundurunuz.

Ayrica biletleri de aldım ^^
Mesaj tarihi:
Condor, Germanwings ve Airberlin'e bakabilirsin. Özellikle Condor'un uygun fiyatları biletleri vardı baya. Gerçi Almanya ağırlıklı genelde ama Brüksel de olabilir..

edit: Almışsın, iyi yolculuklar :)
  • Yeni Oluştur...