gecko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 daha bu okullarda kafelerde k.o patlaması olmadan önce ilk ben oynadım normalde o zamanlar "kantır" dan başka bir oyun bilmeyen sevgili gençlerimizi rpg unsurlu, health mana item gibi öğelerle tanıştıklarını görünce "pencil" efekti yandı kafamda. bir "ark" yardımı ile mage hesabı açtım oynadım. sonra arkadaş geldi, klavyede f8 tuşuna falan bastı bişiler yaptı. level 10-20 iken level 80 büyüsü supernova falan atıyordum. o gün bu gündür k.o oynamıyor, heklendim hülen ve koxp olaylarına katıla katıla gülüyorum beyninize yazık lan.
Farinal Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ahahahaaha loser ya ben hayatımda böyle şeyler oynamadım nerede elit bir şey var onu oynarım zaten avam şeylerle işim olmaz çatla da patla :)
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ben de ilk çıktığı dönemde ciddi ciddi oynamıştım ki liseliydim zaten fsd bi de 2008 yılbaşında başlayıp 1.5 ay boyunca 10-15 arkadaşla birlikte oynadık, daha doğrusu bilgisayar açık kalıp kendi kafasına göre oynadı. karakterleri satıp içtik sonra da(hatta 2 kere satmıştım ipnelik yapıp fsd400 lira para hmmpfs hmmpfs), daha da oynamam.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 FromTheHell said: ben de ilk çıktığı dönemde ciddi ciddi oynamıştım ki liseliydim zaten fsd gecko hala liseli ?
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 gecko said: daha bu okullarda kafelerde k.o patlaması olmadan önce ilk ben oynadım normalde o zamanlar "kantır" dan başka bir oyun bilmeyen sevgili gençlerimizi rpg unsurlu, health mana item gibi öğelerle tanıştıklarını görünce "pencil" efekti yandı kafamda. bir "ark" yardımı ile mage hesabı açtım oynadım. sonra arkadaş geldi, klavyede f8 tuşuna falan bastı bişiler yaptı. level 10-20 iken level 80 büyüsü supernova falan atıyordum. o gün bu gündür k.o oynamıyor, heklendim hülen ve koxp olaylarına katıla katıla gülüyorum beyninize yazık lan. sen kantırdan baska oyun bilmesken,ultima oynardık tabi hatırlaman zor ultima zamanlarını,muhtemelen agızda emzik geziyodunB)-
gecko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 blazkowicz said: @gecko büyüyünce geçer, üzülme. okşa da büyüyeyim.
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 gecko said: 80 büyüsü supernova supernova 60'da açılıyor. + oyuna 80 sınırı 2007'de falan geldi yanlış hatırlamıyorsam.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 KO topic indeyiz arkadaşlar biraz ciddiyet(!)
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 siz marodon dan çıkmaz iken biz koxp kurardık tey tey
gecko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 k.o oynayana kız vermiyolarmış
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 sdeceokuyangenç said: FromTheHell said: ben de ilk çıktığı dönemde ciddi ciddi oynamıştım ki liseliydim zaten fsd gecko hala liseli ? oh wai..
siddharta Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 gecko ebediyen liseli shaggy ölmüş.
Öne çıkan mesajlar