Giovanni Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Turkcell tarafından kazıklandığımı hissediyorum ve Vodafone reklamlarını da beğendiğim için numaramı koruyup sağlayıcımı değiştirmeyi düşünüyorum. Vodafone kullanıp memnun ya da memnunsuz olan var mıdır? Sevgiliyle ucuz mesajlaşılacak konuşulacak bildiğiniz güzel tarifeleri var mıdır? vs. vs.. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Selam, Turkcell'den 23.5 TL'ye heryöne 1000 mesaj paketi al problem mesajlaşma ise.. Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 faturalı kullanırsan her yerde kazıklanıyorsun. mesajlaşma ve benzeri fakir işleri için kontörlü al bi tane. yok konuşucam dersen faturalı kalsın tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 tanırım iyi çocuktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 vodafone da 150 kontör yüklüyorum hertarafa 3 dAKKASI 1 kontöre konuşuyorum. üstüne 75 hediye kontür kazanıyorum. memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 turkcell şehirler arası inanılmaz fatura çıkartıyor, 20 dakikalık bir konuşmanın bedeli 75 kontör falan. onun haricinde mesajların turkcell den turkcelle bedava olması kötü, vodafonda 400 mesaj ama tüm operatörlere mesela, turkcell de de öyle olsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Turkcell uygun tarife sunmadı, fahiş fiyatlar vs. bende senelerin aboneliği demedim acımadan vodafone'a geçtim. 55 liralık tarifeyi aldım, yemin ederim üzerimden yük kalktı... Çekme ses kalitesi vs sorunuda yaşamadım 3 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 moriQ said: vodafone da 150 kontör yüklüyorum hertarafa 3 dAKKASI 1 kontöre konuşuyorum. üstüne 75 hediye kontür kazanıyorum. memnunum. 150 kontör alınca 75 kontür hediye? :) faturalıyken ek bi vodafone um vardı mesajlaşma için hiç konuşma yapmadım o yüzden bişe diyemiycem konuşma hakkında ama mesajlaşma iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar