mightee Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 yau 3 aydır domain aldım hala oturup bi tasarım yapamadım. bütün coder'ların sorunumudur bu merak ediyorum doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Kişisel derken blog tarzı bir şey mi yapmk istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 hayır abi "ben kimim, ne işler yaparım, ne işler yaptım" bunları koymak istiyorum da tasarımı yapamadım kaç aydır. paylaşmak istediğim, başka programcılar da bu sorunu yaşıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 İsteksizlik var demekki :) Bunalıma girmişsindir :P Arada olur öyle salla takma kafana bir an gaza gelir başlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 bir template buluyorsun guzelinden, altina oturup kodu kendin yaziyorsun. 1-2 sene sonra yeni birseyler eklemek isteyince yazdigin koda bakip "kim yazmis lan bu kadar karisik kodu" diyorsun sonra wordpress yukluyor ve onu ozellestiriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mum_Chamber said: sonra wordpress yukluyor ve onu ozellestiriyorsun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 http://www.oswd.org/ burda baya guzel template ler var bi bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Mum_Chamber said: sonra wordpress yukluyor ve onu ozellestiriyorsun bu devirde farkli bisey yapan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 wordpressle kişisel site yapmam açıkçası, kodunu ben yazmamışım etmemişim, gerçi open source herhalde ama yine de zor yani başkasının kodunu peçlemek. sora wp'de bi açık çıkıyor site patlıyor. gerçi düşününce kişisel site yapmam zaten. edit patlıyordan kasıt patlatılabiliritesi artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 wordpress kullanan coder'a iş vermezler zaten : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 asil wordpress kullanmayip gidip kendi sitesini kodlayan adama is vermem ben. yazilimci dedigin mevcut teknolojilere hakim olup onlari ihtiyaclarina gore kullanabilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bende kolaya kaçıp kendi sitesine bile özen göstermemiş diye düşünüp iş vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 wordpress kullanıp, mevcut template'leri kendine özgü bi hale getirip güzel bi iş getirdiyse önüme, iş veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Mum_Chamber said: asil wordpress kullanmayip gidip kendi sitesini kodlayan adama is vermem ben. yazilimci dedigin mevcut teknolojilere hakim olup onlari ihtiyaclarina gore kullanabilmeli. wp teknoloji mi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Hazir sistemleri cozmus, hakkiyla kullanan kisiler, sadece php gibi web dilini ogrenip, kendim yazarim kendim kullanirim kafasindaki kisilerden cok daha ileri bir seviyeye ulasmis demektir zaten. Su anda cok dogru geliyor olabilir fakat "kendim yazarim, kendim kullanirim" = dunyayi yeniden kesfetmek. Hazir sistemleri cozup nasil calistigini anlamak oturup birseyleri kodlamaktan daha zor bu arada. Cok daha fazla kapa patlatmaniz gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 evet kod okumak anlamak zor iş, katılıyorum, ama benim derdim şu, başkasının yazdığı kodda açık bulup onu düzelterek fonksiyonaliteden kaybetmemek(vuln. peçleme işte) zor bir iş, ben diyorum ki baştan yazarım kendi kodum daha güvenli olur. tabi adamına göre daha güvensiz de olabilir. yani başkasına bi iş yaparken wp kullanırsın oynarsın onunla falan, onda problem yok, ama kişisel site gibi bişi için(maksimum güvenlik gerekli onurun söz konusu asdasd) başkasının koduna güvenemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 o konuda icin rahat olsun, wordpress'i gelistiren adamlar senin benim bildigim guvenlik prensiplerin 5-10 katini biliyorlardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Fellik fellik acik aramaniza gerek yok. Sadece bir kac listeyi takip edip cikinca haberdar olmaniz riski cok buyuk olcude azaltmaniza yetecektir zaten. WP gibi sistemlerde bulunan aciklarin cogu oldukca onemsiz oluyor. En son sifre hatirlatma gonderen bir acigi vardi mesela. Kimsenin bi isine yaradigini sanmiyorum. Adi acikti sadece. Dahasi sorunun cogu sistemin kendisinden degil, eklentilerden kaynaklaniyor. Bu tip seylerden ilk buyuk siteler etkilenir. Sizin siteniz degil. Acigi bilmek degil uygulayabilmek de mesele cunku. Bu arada linux kernel'larinda ya da her yeni cikan vindoz surumunde de aciklar cikiyor. Bu mantikla oturup onlari da kendiniz yapmalisiniz ve yapsaniz bile daha iyisini yapabileceginiz fazlasiyla su goturur nitelikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Mum_Chamber said: o konuda icin rahat olsun, wordpress'i gelistiren adamlar senin benim bildigim guvenlik prensiplerin 5-10 katini biliyorlardir. ya ben onlardan çok bildiğimi iddia edersem. di said: Fellik fellik acik aramaniza gerek yok. Sadece bir kac listeyi takip edip cikinca haberdar olmaniz riski cok buyuk olcude azaltmaniza yetecektir zaten. WP gibi sistemlerde bulunan aciklarin cogu oldukca onemsiz oluyor. En son sifre hatirlatma gonderen bir acigi vardi mesela. Kimsenin bi isine yaradigini sanmiyorum. Adi acikti sadece. Dahasi sorunun cogu sistemin kendisinden degil, eklentilerden kaynaklaniyor. Bu tip seylerden ilk buyuk siteler etkilenir. Sizin siteniz degil. Acigi bilmek degil uygulayabilmek de mesele cunku. Bu arada linux kernel'larinda ya da her yeni cikan vindoz surumunde de aciklar cikiyor. Bu mantikla oturup onlari da kendiniz yapmalisiniz ve yapsaniz bile daha iyisini yapabileceginiz fazlasiyla su goturur nitelikte. fellik fellik açık aramak değil de işte güvenemem diyorum. open source bişi sonuçta komünitenin oluşturduğu bir yazılım. ayrıca duyurulmayan açıklar da olabilir. linux kernelinde bilinen açıkların peçleri de kısa sürede yayılır zaten. onları uygulamak zor bir iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bana göre birazda prestij meselesi. wp kullanmayıp kendin yazarsan kodları sana iş verecek insanlar yeterliliğini görebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Vidar said: Mum_Chamber said: o konuda icin rahat olsun, wordpress'i gelistiren adamlar senin benim bildigim guvenlik prensiplerin 5-10 katini biliyorlardir. ya ben onlardan çok bildiğimi iddia edersem. desteksiz bir iddia'da bulursun derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Mum_Chamber said: Vidar said: Mum_Chamber said: o konuda icin rahat olsun, wordpress'i gelistiren adamlar senin benim bildigim guvenlik prensiplerin 5-10 katini biliyorlardir. ya ben onlardan çok bildiğimi iddia edersem. desteksiz bir iddia'da bulursun derim. e yani doğru dersin ortada sadece iddia var kanıtlama çabası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Vidar said: ya ben onlardan çok bildiğimi iddia edersem. öyleyse işe alındın, yarın gel yerleri paspasla derler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 di said: Hazir sistemleri cozmus, hakkiyla kullanan kisiler, sadece php gibi web dilini ogrenip, kendim yazarim kendim kullanirim kafasindaki kisilerden cok daha ileri bir seviyeye ulasmis demektir zaten. Su anda cok dogru geliyor olabilir fakat "kendim yazarim, kendim kullanirim" = dunyayi yeniden kesfetmek. Hazir sistemleri cozup nasil calistigini anlamak oturup birseyleri kodlamaktan daha zor bu arada. Cok daha fazla kapa patlatmaniz gerekiyor. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 mightee said: bana göre birazda prestij meselesi. wp kullanmayıp kendin yazarsan kodları sana iş verecek insanlar yeterliliğini görebilirler. sadece amerika'yı yeniden keşfeden biri olduğun ortaya çıkıyo bu durumda başka bişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar