Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

benim yüksek yapma şansım var mı?

senko

Öne çıkan mesajlar

3kişi alsa bile sıkıntı yaşamayabilirsin..

not ortalamasına değil yaptıklarına bağlı neyse ki. sadece abraj varsa sıkıntı olur. kalanında oturun, çalışın, farklı ve işe yarar bişiler yapın. tamamdır.. hayırlı olsun

ondan sonrasında okulu bitirmeye kasarsınız sadece.. :D lol
Sosyal ağlarda paylaş

abi yaptıkların derken?
üniv öğrencisi ne yapabilirki
tez yaz demişsiniz nası yazayım ben tez, ne hakkında yazayım veya. hani lisans okuyan adam software reliability mesaures üstünde tez mi yazsın, kimse yapamaz ki. (yapmışsa sommerville yapmıştır bi tek:P)
Sosyal ağlarda paylaş

o konuda bişi diyecek adam ben değilim bak.. " software reliability mesaures " dediğinde bile "hmmm" diyorum ben..

ama bence bölümün için tez konusu sorularında bilgi alınacak adam penth'tir, mirage'dır, aquila'dır.. bildiğim kadarı ile onlar bu yoldan çogüzel geçtiler.

ben şunu derim. berbat bi ortalama ile YL yapmaya girdim, ayrıldım ve tekrar girdim. bitirebilir miyim orası muamma hâlâ. LOL yani diyeceğim, telaş etmeyin ortalamanın -baraj hariç - çok bir önemi yok.

hocalarınla makale olanalarını değerlendirmeyi dene.. hem referans mektubu için faydalı olur hem de daha temiz bilgi edinmiş olursun. okulda bilgi çok kirli geliyor. taşlar yerine oturmamış oluyor o edindiğin işlenmemiş bilgiyi bir yerde kullanana kadar.

ha bi de moralinizi yüksek tutup " yl'nin burnunu bile kırarım olm! girmek ne demek" falan şeklinde gaza getirin işte kendinizi. inandıktan ve çalıştıktan sonrası geliyor her şekilde.

dis iz spartaaaa
Sosyal ağlarda paylaş

abi not ortalamasi biraz farkediyo
daha dogrusu ediyo diyolar tamamen subjektif yaklasan yavsak mulakatcilar yuzunden etmiyor
sadece istanbul universitesi*bogazici itu ve istanbula basvurdum)
abi alesden su skoru almissin karsiligi 100 ustunden su
not ortalaman bu karsiligi su diye yazip insanlari almis bolume
digerleri iste mulakat direk
Sosyal ağlarda paylaş

bitirme projesinde napabilir ki bi lisans ogrencisi
cok dogru bi kafa obur turlu bitmez lisans
senede 30 tane ogrencinin danismanligini yapan bi hocayla ole bilim tarihine adini yazicak bi proje gelistirilmez
ha yuksek lisans doktoro yaparsin
hocayla gun asiri gorusursun felan
o zaman olur
Sosyal ağlarda paylaş

Bilim tarihinden bahsetmiyorum, adam özel sektörde çalışacak muhtemelen ve yazılım müh. gibi bir alanda. Hocalarının piyasadaki şirketlerle bağlantısı vardır, ayarlayacak projesini dışarıdaki şirketlerle yapacak. Son sınıftan itibaren çalışmaya başlamış gibi bir şey olacak, mezun olduğunda çok büyük faydası var iş fırsatı açısından.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...