Fistan Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 yapabilirsin senko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 2.5 - ortalamaya yüksek lisans hayal olur gibi, düzgün üniversitelerde başvuru koşulu 2.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 2,34 le odtüye aldılar sonra attılar girersin mesele deil ales ve dil kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 dil istemiyorlarmış bizden galiba, rahatım o yüzden. Dün geyiği geçti daha full ingilizce olduğumuz için dil aramıyorlarmış diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Ankaradaki bazı üniversitelerin yönetmeliklerinde lisans ortalamasının en az 2.5 olması isteniyordu bir ara değişmediyse tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 2.57 ile istanbul unide yuksek yapiyorum hayal felan deil iyi ales skoru + iyi inglizce + iyi mulakat gol getirir hatta itude felan bile yapabilirsin eger mulakatin cok iyi gecerse ama olay 2.5 cunku minimum 2.5 isteyen okul cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 senko said: dil istemiyorlarmış bizden galiba, rahatım o yüzden. Dün geyiği geçti daha full ingilizce olduğumuz için dil aramıyorlarmış diye. kendi okulunda büyük bi ihtimalle böyledir. diğer üniversiteler sallamaz, istersen kendi arkadaşlarınla bile ingilizce konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bole konuları okuyup gaz almam lazım. millet "yaparsın yeaaa" diye takiliyo. kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 peki 2.51 olsak diyelim, hani sonuçta başvurabiliyoruz ancak bu kötü ortalama yüzünden rakiplerimizin bir kaç kulaç arkasına düşmüş oluyor muyuz; yani en nihayetinde %bilmem kaç şeklinde etkiliyor mu son skorumuzu bu ortalama?8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 yok öle bişi.. ortalama bi yere kadar dert. baraj istiyorlarsa barajı geç, istemiyorlar ise o da hiç dert değil. önemli olan neler yaptığın, neler yapabileceğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bir de bazı bölümlerde 40 hoca 60 asistan oluyor, bölüm de geniş oluyor, herhangi bir sınır koymuyorlar alırken bazı bölümler üniler en fazla 3-4 kişi alırım diye önceden ilan ediyor onlarda sıkıntı yaşarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 yaparsın rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 3kişi alsa bile sıkıntı yaşamayabilirsin.. not ortalamasına değil yaptıklarına bağlı neyse ki. sadece abraj varsa sıkıntı olur. kalanında oturun, çalışın, farklı ve işe yarar bişiler yapın. tamamdır.. hayırlı olsun ondan sonrasında okulu bitirmeye kasarsınız sadece.. :D lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 abi yaptıkların derken? üniv öğrencisi ne yapabilirki tez yaz demişsiniz nası yazayım ben tez, ne hakkında yazayım veya. hani lisans okuyan adam software reliability mesaures üstünde tez mi yazsın, kimse yapamaz ki. (yapmışsa sommerville yapmıştır bi tek:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 o konuda bişi diyecek adam ben değilim bak.. " software reliability mesaures " dediğinde bile "hmmm" diyorum ben.. ama bence bölümün için tez konusu sorularında bilgi alınacak adam penth'tir, mirage'dır, aquila'dır.. bildiğim kadarı ile onlar bu yoldan çogüzel geçtiler. ben şunu derim. berbat bi ortalama ile YL yapmaya girdim, ayrıldım ve tekrar girdim. bitirebilir miyim orası muamma hâlâ. LOL yani diyeceğim, telaş etmeyin ortalamanın -baraj hariç - çok bir önemi yok. hocalarınla makale olanalarını değerlendirmeyi dene.. hem referans mektubu için faydalı olur hem de daha temiz bilgi edinmiş olursun. okulda bilgi çok kirli geliyor. taşlar yerine oturmamış oluyor o edindiğin işlenmemiş bilgiyi bir yerde kullanana kadar. ha bi de moralinizi yüksek tutup " yl'nin burnunu bile kırarım olm! girmek ne demek" falan şeklinde gaza getirin işte kendinizi. inandıktan ve çalıştıktan sonrası geliyor her şekilde. dis iz spartaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 abi not ortalamasi biraz farkediyo daha dogrusu ediyo diyolar tamamen subjektif yaklasan yavsak mulakatcilar yuzunden etmiyor sadece istanbul universitesi*bogazici itu ve istanbula basvurdum) abi alesden su skoru almissin karsiligi 100 ustunden su not ortalaman bu karsiligi su diye yazip insanlari almis bolume digerleri iste mulakat direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 lisans ortalama 2.48.. doktora bilimsel hazırlık öğrencisiyim lan.. ama yüksek lsiasn ortalamam çok iyiydi 3.5 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 evet, var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ama burda sorarak kaybettin o şansını, yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ben yapiyorum yuksek su an, ama niye yapiyorum hicbi fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 aquila said: ben yapiyorum yuksek su an, ama niye yapiyorum hicbi fikrim yok. askerlikten yırtmak, oralarda iş bulmak, sonra bi modelle tanışıp evlenip evimin erkee olmak demiştin son röportajında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 yüksek yaptığın sırada iş bul bi yandan çalış. çalışmiyim öğrenciliği uzatırım biraz daha gibi bi düşüncen varsa yapma yüksek. mezun olduğunda iyice mal gibi kalırsın. ha bi de bitirme projesinde napabilir ki demişsin lisans öğrencisi olarak, o kafayı değiştir derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 bitirme projesinde napabilir ki bi lisans ogrencisi cok dogru bi kafa obur turlu bitmez lisans senede 30 tane ogrencinin danismanligini yapan bi hocayla ole bilim tarihine adini yazicak bi proje gelistirilmez ha yuksek lisans doktoro yaparsin hocayla gun asiri gorusursun felan o zaman olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Bilim tarihinden bahsetmiyorum, adam özel sektörde çalışacak muhtemelen ve yazılım müh. gibi bir alanda. Hocalarının piyasadaki şirketlerle bağlantısı vardır, ayarlayacak projesini dışarıdaki şirketlerle yapacak. Son sınıftan itibaren çalışmaya başlamış gibi bir şey olacak, mezun olduğunda çok büyük faydası var iş fırsatı açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 araştırma görevlisi olmadan yüksek yapmak mantıklı deil çalışsan biraz zorluğu oluyor çalışmasan para kazanamıyorsun gerçi bu şekilde de iş tecrüben olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar