escape Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 your eyes only see what they wanna see your heart makes the truth what you want to believe passion turns pain into ecstasy you can't walk away from love loving you more than i do myself revealing the things i would never tell daring to risk even life itself you can't walk away from love şuna bi el atın bea abi sakın sayfanın ss ini alıp resmi ters cevirip koymayın buraya plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ǝʌol ɯoɹɟ ʎɐʍɐ ʞlɐʍ ʇ,uɐɔ noʎ ɟlǝsʇı ǝɟıl uǝʌǝ ʞsıɹ oʇ ƃuıɹɐp llǝʇ ɹǝʌǝu plnoʍ ı sƃuıɥʇ ǝɥʇ ƃuılɐǝʌǝɹ ɟlǝsʎɯ op ı uɐɥʇ ǝɹoɯ noʎ ƃuıʌol ǝʌol ɯoɹɟ ʎɐʍɐ ʞlɐʍ ʇ,uɐɔ noʎ ʎsɐʇsɔǝ oʇuı uıɐd suɹnʇ uoıssɐd ǝʌǝılǝq oʇ ʇuɐʍ noʎ ʇɐɥʍ ɥʇnɹʇ ǝɥʇ sǝʞɐɯ ʇɹɐǝɥ ɹnoʎ ǝǝs ɐuuɐʍ ʎǝɥʇ ʇɐɥʍ ǝǝs ʎluo sǝʎǝ ɹnoʎ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ashdhfsdfsdfasbagsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ahahhahah cok iyi ya holy cok komikti gerçekten cok başarılıydı. tamam hadi cevirin şunu pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 hangi şarkı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 sabahtan beri mırıldanıyorum ya. cok hoşuma gitti. http://www.facebook.com/video/video.php?v=1110840788547&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=OrXgaARs7l4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 O Güzel Gözlerine Yar Doyamıyorum Alnımıza Yazıldı Yar Bu Karar Yazı Kader Böyle Ayırdı Bak Yollarımızı Ne Yapalım Kuramadık Yar Yuvamızı Görüyorum Bu Aşk Beni Senide Yakar Ayrı Düştük Seninle Yar Sonsuza Kadar Artık Yeter Senin İçin Ağlamıyorum Herşey Bitti Senin İçin Ağlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Gözlerin, sadece onların görmek istediklerini görür kalbin, gerçeği inanmak istediğin gibi gösterir tutku, acıyı ecstasy'e döndürür aşktan kaçamazsın seni kendimden daha çok seviyorum ve bu sevgi, asla söyleyemeyeceğim şeyleri ortaya çıkartıyor hayatımı bile riske atmaya değer aşktan kaçamazsın google translate ile çevirip üzerinde düzeltme yaptım, hatalar olabilir ama çok ufak hatalardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 @laoraxcvdgvd abi dalga mı geçiyosun? 4. satırdaki cümleyle 8. satırdaki cümle aynı zaten. ama sen farklı yazdın. fail kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bunu da çeviriym hatta uiszɐɯɐçɐʞ uɐʇʞşɐ ɹǝğǝp ɐʎɐɯʇɐ ǝʞsıɹ ǝlıq iɯiʇɐʎɐɥ ɹoʎiʇɹɐʞiç ɐʎɐʇɹo ıɹǝlʎǝş ɯığǝɔǝʎǝɯǝʎǝlʎös ɐlsɐ 'ıƃʌǝs nq ǝʌ ɯnɹoʎıʌǝs ʞoç ɐɥɐp uǝpɯıpuǝʞ ıuǝs uiszɐɯɐçɐʞ uɐʇʞşɐ ɹüɹüpuöp ǝ,ʎsɐʇsɔǝ iʎiɔɐ 'nʞʇnʇ ɹıɹǝʇsöƃ ıqıƃ uığıpǝʇsı ʞɐɯuɐuı ığǝçɹǝƃ 'uıqlɐʞ ɹüɹöƃ ıuıɹǝlʞıpǝʇsı ʞǝɯɹöƃ uiɹɐluo ǝɔǝpɐs 'uıɹǝlzöƃ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bana dğeilmiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Holy said: Gözlerin, sadece onların görmek istediklerini görür kalbin, gerçeği inanmak istediğin gibi gösterir tutku, acıyı ecstasy'e döndürür aşktan kaçamazsın seni kendimden daha çok seviyorum ve bu sevgi, asla söyleyemeyeceğim şeyleri ortaya çıkartıyor hayatımı bile riske atmaya değer aşktan kaçamazsın google translate ile çevirip üzerinde düzeltme yaptım, hatalar olabilir ama çok ufak hatalardır. saol bilae öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 tamam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Laorx said: O Güzel Gözlerine Yar Doyamıyorum Alnımıza Yazıldı Yar Bu Karar Yazı Kader Böyle Ayırdı Bak Yollarımızı Ne Yapalım Kuramadık Yar Yuvamızı Görüyorum Bu Aşk Beni Senide Yakar Ayrı Düştük Seninle Yar Sonsuza Kadar Artık Yeter Senin İçin Ağlamıyorum Herşey Bitti Senin İçin Ağlamıyorum bu arada şaka maka iyi yazdın he. az kalsın atlıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar