Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW ölüm grafikleri

McsPeyn

Öne çıkan mesajlar

lol be, fanatiklik insana neler söyletiyor demek ki. arkadaşlar cs'yi, uo'yu 2004 yılında ağzından köpük akıtarak oynayanlardan biri değilim ben. uo'yu 99'da oynadığımda bile grafikler kötü gelmişti bana mesela. elbette ki grafikler en önemli etken değildir, ama "boşver grafikler kötüyse kötüyse kötü" demek de çok komik kaçıyor. hiçbir oyun, özellikle de böyle atmosferin önemli olduğu, 3d motorlu oyunlar grafikleri yeterince iyi olmadan tam değildir. madem wow bu kadar iddialı, tabii ki grafiklerin biraz güzel olmasını bekleyeceğiz. bakın, 2004 yılındayız ve ben 2002'de çıkan oyundan kötü olduğunu söylüyorum. grafik açısından 3-4 yıl geride olmak ne demek bunun farkında mısınız? bugünün ve geçen yılın low-end makinelerine göre düşünülebilir elbette ama 2-3 yıl öncenin low-end makineleri hedeflenmez hiçbir zaman. istediğiniz kadar oyuna, hatta diğer mmorpg'lere bakın, inceleyin..

grafikler kötü, değişik filan değil. wc3'teki campaign screen'ler gibi adeta. midemi bulandırıyor 2004 yazında böyle grafikler görünce ister oynayabileyim ister oynayamayayım..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

walla sana katilamiyacagim...wow un grafiklerinin kotu oldugunu sanmiyorum...renkli canli warcraft3 grafiklerine sahip..elbette ki kotu grafikli oyunu kisme sevmez bende kotu olsun demiyorumki...2004 ün en iyi grafikli oyunu olacagina daha az iyi ama icerigi daha iyi oyun olsun diyorum..dedigim gibi mmorpg lerle single player oyunlar'i karsilastirmamak gerekir..swg oynadiysan anlarsin ne demek istedigimi..mmorpg leri cok uzun sureli oynarsın single player gibi 1 ayda birakılmaz o yuzden bi zaman sonra oyunda grafikten baska seyler aramaya basliyorsun...ya bence kotu de olmaz grafikleri daha oynamadan ss lere bakarak yorum yapmak pek dogru değil...isallah closed betaya seilirsek gorururuz nedir ne değildir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 14 Temmuz 2004 21:01 tarihinde demiş ki:
wc3'ün grafikleri kötüydü çıktığı vakit için

buna şiddetle karşı çıkıyorum. bence mükemmeldi ve hala süper. bu çizgi grafik sevmek veya sevmemekle alakalı bence.

bu arada bi oyun ne kadar geç kalırsa grafikleri o kadar eskir. bunu düzeltmeleri imkansıza yakındır veya 1 yıl daha ertelenmelidir oyun. (bu arada bence de wow'un grafikleri pek iç açıcı değil, ama çizgifilm şeklindeki grafik sevenler için güzel sayılır, ağaçları bunun dışında tutuyorum)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Sosyal ağlarda paylaş

Grafiklerin iyi yada kötü olmasi önemli degil. Warcraft atmosferi en güzel bu sekilde yansitilabilir. Wc de orc böyle çizilir, böyle betimlenir. Bu orc a detayli mimic yada gerçege yakin yüz çizilmezki.
Kaldiki blizzard in wow için açikladigi minumum sistem; su an benim sahip oldugum sistem (p3 800, 64mb ekran karti vs.) ile ben swg de oynuyorum. Grafiklerin böyle olmasinin nedeni eski pc sahiplerininde oyunu oynayabilmesi için degil Warcraftin böyle olmasi gerektigi için.[signature][hline]Even a Jedi could LD.

[Bu mesaj Enginar tarafından 15 Temmuz 2004 21:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mesele grafiklerin çizgi-film havasında çizilmesi değil, grafiklerin kötü olması. olay sadece poligon sayısı abartmakla filan da bitmiyor, iyi grafik demek bu da değil..

sabo wc3 battle realms'ın gerisindeydi grafik olarak ki battle realms 6-9 ay önce filan çıkmıştı. o oyunda da anime'imsi grafikler vardı ama gayet güzel kullanılmıştı motorun imkanları. wc3 ise insanları 3d motorlara düşman eden oyunlardan biri oldu. millet wc3 oynayıp "bakın 3d motorla rezil oluyor rts'ler, 2d'ye dönülsün" diyordu, o derece artık..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Sosyal ağlarda paylaş

valla "millet" dediğin kim hiç bilmiyorum
ancak wc3 en çok tutulan rts şu anda. 3d olması da mükemmel birşey. bunu kötüleyen birini daha önce görmemiştim duymamıştım[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun şurda: Siz grafiklere bu kadar laf ettikten sonra bu oyunu oynamicak mısınız? WoW'u waow yapan sadece grafikleri değil, bütünüdür. Şimdi bile Nemo'nun verdiği kadar Bugs Bunny de keyif veriyorsa bunu sağlayan grafik değil içeriktir..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

ben ara ara 10-15 yıllık oyunları oynayan bir insanım, ilk olarak grafiğe bakmam. ama grafikler de önemli, yukarıda bunu anlatabildiğimi düşünüyorum..

betaya kayıt yaptırdık, betada ya da sonra ücretsiz bir deneme sürümünde oynayabilir de yeterince olumlu bir izlenim sahibi olursam daha sonra da oynayabilirim tabii. ama grafikleri bu haldeyken beni etkilemesi için gameplay'in daha da fazla çabalaması gerekecek.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Sosyal ağlarda paylaş

Wowun grafikleri ayrı daha bir renkli.-Çizgi film gibi-
Morrowind için öyle söyleyemem.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz önce bir wow sitesindeki nerdeyse tüm screenshot ları tekrar inceledim ve şu görüş oluştu;ben ki wc3 ün hero map lerini zevkle oynayan bir adamım en yeni oyunlar elime geçsede e bu wow unda ortam ya da oynanış açısından çok farkı yok gibi görünüyolar ee bide üstüne wc dünyasını sevince yani oynanır be paticikler valla oynanır:)[signature][hline]See Saw Die
Sosyal ağlarda paylaş

http://worldofwarcraft.4players.de:1038/juniorx3videos.php adresindeki videoları izleyelim bi de öle yorum yapalım..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
StRencher, 16 Temmuz 2004 13:47 tarihinde demiş ki:
Nedir bu Morrovind aşkı ki hiç anlamam. Hiç sevmem o oyunu. Ne kadar bug-lover bir topluluk olmuşuz :)

morrowind'e kaç yama çıktı wc3'e kaç yama çıktı
karşılaştırmamı ister misin? birisi diğerini üçe katlıyor, bil bakalım hangisi.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 17 Temmuz 2004 14:45 tarihinde demiş ki:
said:
StRencher, 16 Temmuz 2004 13:47 tarihinde demiş ki:
Nedir bu Morrovind aşkı ki hiç anlamam. Hiç sevmem o oyunu. Ne kadar bug-lover bir topluluk olmuşuz :)

morrowind'e kaç yama çıktı wc3'e kaç yama çıktı
karşılaştırmamı ister misin? birisi diğerini üçe katlıyor, bil bakalım hangisi.. :)

warcraft a cikan yamalar bugdan cok oyundaki dengeleri duzeltiyor...bilindigi gibi wc3 bnette yuzbinlerce kisi tarafindan oynaniyor...e buyzden de 4 ırk arasi denge zor bisiy bi taraf gucelndi mi nerf yemesi lazim o yuzdende mmorpg gibi patch cikio...morrowindde bazi buglar var ewt ama laf ettirmem! :)
Sosyal ağlarda paylaş

morrowindin neresi bugluydu halen anlayamadim,dogru duzgun oyunu hic yama vs indirmeden(ilk ciktiginda almi$tim sanirim) 2 kere bitirdim,hicde gocme,bug,vs bir$ey olmadi
ilginc[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)
Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.

Hunter - you share a special connection with
animals. Whether you rely on bows or firearms,
you consider your weapons and pets to be your
only true friends.

What WoW Character Are You?
brought to you by Quizilla
">What Kind of WoW Character Are You?
Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir

Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 17 Temmuz 2004 16:00 tarihinde demiş ki:
sam amma saçmalamışın yahu. neymiş wc3'e morrowind'in 3 katı patch çıkarmışlarmış...

iki oyunun yamalarını da çıktığı günden beri takip ediyorum, sen de ettiysen yaz madem ne kadardı..

bloodscalp peki bu "bir tarafın güçlenmesi" olayı kendiliğinden mi oluyor? iyi beslenip uykusunu mu alıyor bazı taraflar nedir olay? blizzard kendi yapıyor, gene kendi bozuyor. birilerini nefrliyor, diğerleri güçlü kalıyor hadi onları, sonra gene öbürlerini, böyle sürüp gidiyor resmen komedi. wc3 1.01'deki oynanışı ile 1.16'dakini kıyas ediyorum ve görüyorum ki blizzard dengeleri berbat yaptığını farketmiş, sıfırdan yeni bir oyun yapmış. buglar bilinerek yapılmaz ama gameplay tasarımı bilerek yapılır, wc3 örneğinde ise rezil bir gameplay tasarımı ile piyasaya sunulmuş bir oyun görüyoruz, blizzard düzelte düzelte sonunu getiremiyor..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...