umutsavaci Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 merhabalar ben bu netbooklardan almak istiyorum da kararsızım acaba neleri başarabiliyor bu küçük cihazlar. sizlerin problemsiz yaptıklarınız, gördüğünüz olumsuzluklar nelerdir? -photoshop kullanabilirmiyim -matlab-mathcad-minitab-origin-kalediagraph-endnote kullanabilirmiyim -corel draw kullanabilirmiyim -office kullanabilirmiyim -i tunes, winamp,kullanabilirmiyim -firefox -internette radyo- youtube video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Arkadaşımın bir toshiba netbooku var adam deli gibi pişman aldığına. Sayesinde ilk defa cd-rom'u olmayan bilgisayar gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 nesinden pişmanmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 numberten said: Arkadaşımın bir toshiba netbooku var adam deli gibi pişman aldığına. Sayesinde ilk defa cd-rom'u olmayan bilgisayar gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 umutsavaci said: -photoshop kullanabilirmiyim photoshop portable ve gimp kullandım basit kartikatür vs çizerken sorun deilde layer oalyına girdiğidne zorlanabilir gibime gliyor denemedim henüz -matlab-mathcad-minitab-origin-kalediagraph-endnote kullanabilirmiyim bu programları hiç kullanmadım -corel draw kullanabilirmiyim muhtemelen PS deki kadar kaldırır -office kullanabilirmiyim evet (benim tavsiyem openoffice hiç sorun çıakrmadı) -i tunes, winamp,kullanabilirmiyim evet -firefox evet -internette radyo- youtube video evet çok sık cd rom kullanman gerekiyorsa harici cd rom alman gerekiyor ama harici istemiyorsan bence bu makina sana uygun değil benim cd rom la çık az işim oluyor genelde kullandığım şeyleri internetten indirip kuruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 cd rom mu kaldı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 numberten said: Arkadaşımın bir toshiba netbooku var adam deli gibi pişman aldığına. Sayesinde ilk defa cd-rom'u olmayan bilgisayar gördüm. Amacına uymayan şeyi bodoslama alıp sonra aleti kötülemek de bizim insanlara özgü olsa gerek. Netbook dediğin pili deli gibi dayansın, dağda bayırda 1 kilocuk aleti kucağıma açıp internette işlerimi halledeyim falan diye alınır. Eşşek kadar DVD yerine 2.5" external HDD taşınır, gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bizim laptopta da disket okuyucu yok nası küfrettim adamlara var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Floppysiz laptop mu? Bence AİHM'ye başvur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bnm lsptopta ekrn yoklç öle tışlara basyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Baggio said: Netbook dediğin pili deli gibi dayansın, dağda bayırda 1 kilocuk aleti kucağıma açıp internette işlerimi halledeyim falan diye alınır. Eşşek kadar DVD yerine 2.5" external HDD taşınır, gibi gibi. Olayin ozu bu. Bunun disinda bisey icin alirsaniz isinizi gormeyecektir. Aldiktan sonra 10 gun icinde satmaya calistigima pazar alani sahit hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 said: -photoshop kullanabilirmiyim -matlab-mathcad-minitab-origin-kalediagraph-endnote kullanabilirmiyim -corel draw kullanabilirmiyim bunlar yalan olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 matlab çalışır.. ama max 10.1 de sen çalışabilir misin bilmem? ok. apple ipad'e gülüyorum ama mantıklı olalım da netbookların faydalı araçlar olarak görülmesine de gülelim.. multitouch destekli bi netvertible olmadığı sürece bu aletleri almak sadece kolay taşıyıp, nete girebilme ihtiyacınızı karşılayacaktır.. hafif olsun ama iş görsün istiyorsanız kalkın ve 11.6, 12.1, 13.3 ve 14.1 lere bakın.. hem işlemci adam gibi olur, hem ekran, hem de klavye.. ama net için yapılmış alete iş yüklemeyin hiç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 valla ben her türlü ofis yazılımını çok rahat kullanıyorum 1-5 fps wow da kladırıyor :P (tamam bu kötü oldu da) hani sadece nete girme aleti oalrak da sınırklandırmayalım 5800 da giriyor nete ehe ben iki senedir okulda sunum yapacağım zaman yanımda götürüyorum bunu bağlıyorum projektöre işimi görüyorum hani iş biraz da ne yapmak istediğinie bakıyor esasında dock sistemi oturtsak çok güzel bir ofis/büro bilgisayarı hop alıyorsun yanına 1 kiloluk depoyu götürüyorsun elalemin bilgisyarına kalmıyorsun ha tek sıkıntım keşke 10.1" olsaymış diyorum (bendeki 8.9" eskilerden) hani gimp i kaldırabildiği için görsel hazırlamamda da işe yarıyor.. ama kalkıp da layer layer çalışmamak gerek böyle paintden daha karmaşık işler için iyi ha bir de civ4 sc wc3 kaldırıyor ama ekran ufak :P zaten masaya bir monitör alıp ona takıp kulanmayı dşünüyorum yoksa şu anda kullandığım laptopda da bir çok oyunu oynayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 12.1" aldıydım beb bu ebatta.. tam a4 boyutu. dvd vs de var nihayetinde. kg olarak da çok sıkıntı değil. sırt çantasına at git.. 10.1" de excel'de bişiler yapıcaksanız bayağı bir çile çekiyorum ben.. doc yazmak gene idare eder tabii.. kullanım amaçlarına göre almak lazım. doğru diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ben aldığımda 8.9" aspğireone 600TL imiş e o zaman 12" notebooklar nerden baksan 1.400 vs idi ha benim o kadar param olsaydı o ara ehe gidip 12" alordım tabii kide onlarda 1.1 kg flndı dvdromsuz ama işte.. netbook almayı düşünen birinin elinde 12" laptoba verecek finansmanı varsa da hiç netbookla uğraşmasın derim direk notebook alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 şimdi aklıma gle ilk yer olan vatan bilgisayara baktım (diğer yerler için fiyatları %10-20 arası kısın :P) 12" notebooklar 1.600 den başlıyor aynı boyuttaki netbooklar 700-800 arası bir şeydi de açamıyorum vatanın siteyi şimdi :P tabi 1600tl verdğin makineyle yapabileceklerin her şekilde daha kapsamlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 soru "calistirir mi?" degil "kullanilir mi?" ise netbook'la hicbir klavye odakli is yapilmaz. 4-5 saat bir dokuman uzerinde calismayi gectim, chat yaparken bile rsi olursunuz. yapmayin, etmeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Samsung NC10 ile hatun photoshop kullandı valla, çok abartı değil ama Bridge ile beraber birkaç birşey hazırladı. Ben Diablo 2, Disciples 2 gibi oyunları oynuyorum rahat rahat. İşini görüyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 dediğiniz gibi benim cd/dvd sürücü ile işim olmuyor son 1 senedir masaüstü bilgisayarımdaki cd-dvd hiç açılmadı. şunuda söylemek isterim ben bu aleti masaüstüne destek olacak şekilde okula-işe götüreyim orda kullanayım sonra eve gelince de masaüstüne geçeyim şeklinde kullanmayı planlıyorum. arada arkadaşlara giderken yanıma alayım takılırız falan birazcıkta. yani tamamen iş-akademik odaklı kullanıma yönelik kullanmayı düşünüyorum. dediğiniz gibi 12" olanların hem fiyatı yüksek hemde şarj konusunda bu netbooklar kadar iyi olamıyorlar malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ben 3 yıldır desktop makinemde cd rom kullanmıyorum. cdromumda yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 -photoshop kullanabilirmiyim - evet -matlab-mathcad blabla kullanabilirmiyim - bilmem -corel draw kullanabilirmiyim - evet -office kullanabilirmiyim - evet -i tunes, winamp,kullanabilirmiyim - evet -firefox - chrome daha iyi, ama ff de kullanilir. -internette radyo- youtube video - evet win 7 yukleyin netbooka, baya farkli oluyor. ayrica alacaginiz alet icin e-bayden 9cell battery bakin, varsa cok uygun fiyatlara 12 saat cali$an netbook unuz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Abi sistem yeterliyse Crysis de oynarsın da ufacık ekranda o programlar işkence olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 birde bu win7 mevzusu varda ben direk xpye çevirme taraftarıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 7 yukledin mi? ben xp den gectim, bariz daha iyi. surucu problemsiz. rahat rahat cali$iyor. hatta bir de ssd almayi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar