Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Gördüğüm kadarı ile çok tatlıb ir yapıya sahip. Bu kediyi besleyenler var ise biraz bilgi verebilirmi ? * Almayı düşünür *[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 süper hayvanlar siyam kedileri. Bacakları biraz daha uzun diğer cinslere göre birde daha yükseğe zıplama kabiliyetleri var. En esnek ve çevik kedi cinsi siyam. Yalnız biraz sinirli oluyolar, tırnaklarını kesip onu hallederiz dersen sinirini ısırarakta çıkarta biliyor... Gözleri süper bütün gün oturup bakasın geliyo.......[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Sitemizce en ünlü siyam kedisini takdim edeyim. Hani, tanımayanlar var ise tanısın. Tanıyanlar da bakıp bir tane de kendilerine alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 hey allahım. yok ki böyle bir güzellik daha[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 valla Miel Pati 'nin Siyam Piyensesi olcak büyüyünce ! =oP[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Valla benim siyam kedim varda anlamadım sinirlendirirsem gözleri kırmızı bir renk alıyor beni çok seviyor bana çok baglı ama en ufak harekette gelio çiziyor ısırıyor her yerimi her an arkadan vuruyor yani onun dısında sessiz kedi birde lastik gibi olduklarini duymustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesela benim paşa bilgisayar koltuğunu çok seviyo yatıyo orda. Doğal olarak ben oturcam kaldımak için hamle yapıyorum acı bi miyav geliyor eğer kaldırmak için diretirsem pençeler devreye giriyor bütün bunlara rağmen yere indirmeyi paşarıp koltuğa oturunca bana bakıyor ve ona bakmadığım bi anda gelip bacağımdan ısırıp arazi oluyor direk[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Aha abi o bendede var çok komik ya tip tip bakıo böle bana sinirlenince bakmadigim bi anda ustume fırlıo vurup kacio bi daha gelio vurup kacio bu arada konuyu saptirdim brz ama neyse pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Peki uyurken üzerine çıkıp ısırmak veya yalamak gibi huyları varmı .)[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 benimkisi öyle değil valla önce ayağıma saldırır sonra uyur orda mışıl mışıl anlamadım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Benimki açıkta gördüğü el parmaklarını ısırıyo o yüzden ellerimi yastığın altına sokarak uyuyorum genelde, öle oluncada kolumuz paşa efendiye yastık muamelesi görüyo kafayı koluma koyup yatıo bütün gece.[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Abi bu kedi ne güsel ya ama bu beşiktaş lı vari duruyor bunun sarı kırmızı olanı yokmu[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 yok siyam kedisi delikanlıdır beşiktaşlıdır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Siyamlar sari-siyahtır istanbul sporludur :)[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar