Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siyam kedisi nedir ne değildir...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
süper hayvanlar siyam kedileri. Bacakları biraz daha uzun diğer cinslere göre birde daha yükseğe zıplama kabiliyetleri var. En esnek ve çevik kedi cinsi siyam. Yalnız biraz sinirli oluyolar, tırnaklarını kesip onu hallederiz dersen sinirini ısırarakta çıkarta biliyor...

Gözleri süper bütün gün oturup bakasın geliyo.......[signature][hline]Snowboy
Mesaj tarihi:
Valla benim siyam kedim varda anlamadım sinirlendirirsem gözleri kırmızı bir renk alıyor beni çok seviyor bana çok baglı ama en ufak harekette gelio çiziyor ısırıyor her yerimi her an arkadan vuruyor yani onun dısında sessiz kedi birde lastik gibi olduklarini duymustum
Mesaj tarihi:
Mesela benim paşa bilgisayar koltuğunu çok seviyo yatıyo orda. Doğal olarak ben oturcam kaldımak için hamle yapıyorum acı bi miyav geliyor eğer kaldırmak için diretirsem pençeler devreye giriyor bütün bunlara rağmen yere indirmeyi paşarıp koltuğa oturunca bana bakıyor ve ona bakmadığım bi anda gelip bacağımdan ısırıp arazi oluyor direk[signature][hline]Snowboy
Mesaj tarihi:
Aha abi o bendede var çok komik ya tip tip bakıo böle bana sinirlenince bakmadigim bi anda ustume fırlıo vurup kacio bi daha gelio vurup kacio bu arada konuyu saptirdim brz ama neyse pardon
Mesaj tarihi:
Benimki açıkta gördüğü el parmaklarını ısırıyo o yüzden ellerimi yastığın altına sokarak uyuyorum genelde, öle oluncada kolumuz paşa efendiye yastık muamelesi görüyo kafayı koluma koyup yatıo bütün gece.[signature][hline]Snowboy
  • Yeni Oluştur...