Lauranas Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Battlestar Galactica izlemeye baslayan biri olarak canim uzayda gecen oyun cekmeye basladi. ozellikle kendi filomu olusturup savasip gezebilecegim bir oyun ariyorum. eve online haric oyun onerilerinize acigim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Homeworld 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 boşver stratejiyi şimdi http://www.youtube.com/watch?v=-6VhyMzu12c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bir de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Yanilmiyorsam o oyunun 1`ide vardi. direk 2. oyundan baslarsam bir sorun olurmu? eski bir oyun oldugu icin pek bulasmamistim zamaninda baya populerdi ama kacirdik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 hangisinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 freespace 1 de var evet. Video ikincisinin open source olduktan sonra geliştirilmiş hali Oynamadıysan şiddetle tavsiye ederim. Konusunu okursan wikiden falan birinci oyunu oynamana gerek kalmaz. Gerçi SCP ile birinci oyunu tamamiyle 2 ye portlıyabiliyorsun SCP grafikleriyle. Sana kalmış :p Homeworldü kastediyorsan o da şahane oyundur, biraz zordur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Evet homeworld icin sormustum 1 ve 2`yi. yazdiginiz diger oyunlarda cok guzel ozellikle o vidyo daki oyun cok hosuma gitti. hepsini oyniycam sanirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 1 le 2 arasında feature farkları var, 2nin gameplay'ı biraz daha toparlnamış ama 2'yi beyenirsen 1 oynamaya fazlasıyla değer. onuda seversen catacalysm 'ide oynarsın, en cok gemi feature cesitliliği onda var, ama arka plandaki hikayeyi bilmedne cok zayıf kalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Homeworld den basliyorum ozaman :) bide bir sey daha sorucam oyun eski grafikleri cok bayarmi acaba. youtube dan izledim fena degilmis, cekiyorum bakalim oyunu bunu bitirdikden sonra 1`ide oynarim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 BSG'nin de bir modu vardı bir oyuna ama neydi hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 http://www.moddb.com/mods/battlestar-galactica-fleet-commander buldum :) varligindan bahsetmen iyi oldu. normal olarak bitirdikden sonra kesinlike bununlada oynarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 homeworld grafikleri HAA güzel gelir gözüme , interface falan da sci-fi sevenler için büyük keyif. bu arada oyun ciddi kafa çalıştırmak istiyor , ama işin kötüsü puzzle oyunu gibi , bölümü geçmek için yapabileceğin tek şey var. strateji öğesini baya baya alıyor içinden (1 için konuşuyorum , becerebiliğ bitiremediğim için 2yi oynamamıştım :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 tunch said: homeworld grafikleri HAA güzel gelir gözüme , interface falan da sci-fi sevenler için büyük keyif. bu arada oyun ciddi kafa çalıştırmak istiyor , ama işin kötüsü puzzle oyunu gibi , bölümü geçmek için yapabileceğin tek şey var. strateji öğesini baya baya alıyor içinden (1 için konuşuyorum , becerebiliğ bitiremediğim için 2yi oynamamıştım :D ) homeworld ağır strateji olduğundan sana puzzle gibi gelmiştir abi. kafadan campaing'deki devamliliğin kendisi bile strateji ekler olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 bana da tam tersi , ağır strateji demek her seferinde farklı şekilde oynıyabiliyor olmalıyım , belli şeyleri eksik yapsam bile , farklı yerlerden kazanca geçebilmeliyim demek. aynı şekilde campaign'deki devamlılık muhabbeti zaten oyunu puzzle havasına sokan benim gözümde. (atıyorum) 3. bölümde doğru düzgün salvage yapamamışsan , 6. bölümü geçmen imkansız hale geliyor ve başka bi yol da bulamıyorsun. 12 bölüm boyunca ne olucağı belli olan strateji oyunu , zorlayan kısım oyuncuların bunu yapıp yapamıyacağı ; seve seve oynadık ayrı konu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Freelancer benzeri bir oyun arıyorum, tavsiyesi olan? Şöyle uzay gemimle uzayda gideyim, upgrade'ler, ticaret fln yapayım. Çok az da RPG sosu olsun. Bilen gören? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Frontier elite II =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Darksun said: Frontier elite II =P =D Tamam bu iyiydi. Peki şöyle son 2-3 senede çıkan birşeyler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 x3 terran conflict, birde çoook eski i-war: edge of war var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 x3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Bu X3 Terran Conflict, X3 Reunion'un ek paketi mi? Yoksa alakasızlar mi? Öyleyse hangisi önce oynanmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 alakasızlar tc oyna direk herşeyiyle daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Çok teşekkürler... =) Direkt atlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 finaller bitti yeni oyun arayislarim basladi. yeni konu acmiyim dedim sole rpg,rts,fps,action falan bisiyler onerinde oyniyalim cok kararsiz kaldim tavsiye lazim............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Sins Of A Solar Empire... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar