Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Battlestar Galactica izlemeye baslayan biri olarak canim uzayda gecen oyun cekmeye basladi. ozellikle kendi filomu olusturup savasip gezebilecegim bir oyun ariyorum. eve online haric oyun onerilerinize acigim :)
Mesaj tarihi:
Yanilmiyorsam o oyunun 1`ide vardi. direk 2. oyundan baslarsam bir sorun olurmu? eski bir oyun oldugu icin pek bulasmamistim zamaninda baya populerdi ama kacirdik :)
Mesaj tarihi:
freespace 1 de var evet. Video ikincisinin open source olduktan sonra geliştirilmiş hali

Oynamadıysan şiddetle tavsiye ederim. Konusunu okursan wikiden falan birinci oyunu oynamana gerek kalmaz. Gerçi SCP ile birinci oyunu tamamiyle 2 ye portlıyabiliyorsun SCP grafikleriyle. Sana kalmış :p

Homeworldü kastediyorsan o da şahane oyundur, biraz zordur ama
Mesaj tarihi:
1 le 2 arasında feature farkları var, 2nin gameplay'ı biraz daha toparlnamış ama 2'yi beyenirsen 1 oynamaya fazlasıyla değer.

onuda seversen catacalysm 'ide oynarsın, en cok gemi feature cesitliliği onda var, ama arka plandaki hikayeyi bilmedne cok zayıf kalıyo.
Mesaj tarihi:
Homeworld den basliyorum ozaman :) bide bir sey daha sorucam oyun eski grafikleri cok bayarmi acaba.

youtube dan izledim fena degilmis, cekiyorum bakalim oyunu bunu bitirdikden sonra 1`ide oynarim herhalde.
Mesaj tarihi:
http://www.moddb.com/mods/battlestar-galactica-fleet-commander

buldum :) varligindan bahsetmen iyi oldu. normal olarak bitirdikden sonra kesinlike bununlada oynarim.
Mesaj tarihi:
homeworld grafikleri HAA güzel gelir gözüme , interface falan da sci-fi sevenler için büyük keyif.

bu arada oyun ciddi kafa çalıştırmak istiyor , ama işin kötüsü puzzle oyunu gibi , bölümü geçmek için yapabileceğin tek şey var. strateji öğesini baya baya alıyor içinden (1 için konuşuyorum , becerebiliğ bitiremediğim için 2yi oynamamıştım :D )
Mesaj tarihi:
tunch said:

homeworld grafikleri HAA güzel gelir gözüme , interface falan da sci-fi sevenler için büyük keyif.

bu arada oyun ciddi kafa çalıştırmak istiyor , ama işin kötüsü puzzle oyunu gibi , bölümü geçmek için yapabileceğin tek şey var. strateji öğesini baya baya alıyor içinden (1 için konuşuyorum , becerebiliğ bitiremediğim için 2yi oynamamıştım :D )

homeworld ağır strateji olduğundan sana puzzle gibi gelmiştir abi. kafadan campaing'deki devamliliğin kendisi bile strateji ekler olaya.
Mesaj tarihi:
bana da tam tersi , ağır strateji demek her seferinde farklı şekilde oynıyabiliyor olmalıyım , belli şeyleri eksik yapsam bile , farklı yerlerden kazanca geçebilmeliyim demek.

aynı şekilde campaign'deki devamlılık muhabbeti zaten oyunu puzzle havasına sokan benim gözümde. (atıyorum) 3. bölümde doğru düzgün salvage yapamamışsan , 6. bölümü geçmen imkansız hale geliyor ve başka bi yol da bulamıyorsun.

12 bölüm boyunca ne olucağı belli olan strateji oyunu , zorlayan kısım oyuncuların bunu yapıp yapamıyacağı ; seve seve oynadık ayrı konu :)
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Freelancer benzeri bir oyun arıyorum, tavsiyesi olan?

Şöyle uzay gemimle uzayda gideyim, upgrade'ler, ticaret fln yapayım. Çok az da RPG sosu olsun.

Bilen gören?
Mesaj tarihi:
finaller bitti yeni oyun arayislarim basladi. yeni konu acmiyim dedim sole rpg,rts,fps,action falan bisiyler onerinde oyniyalim cok kararsiz kaldim tavsiye lazim............
  • Yeni Oluştur...