barbu Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bütün sezon 1 penaltı verilmişti galiba o sezon ile aynı olabilir tam hatırlayamadım simdi. ki hani hakkaten bayaa bir penaltı verilmemişti fenerin. hatta daha o 1 penaltı verilmeden sitelerde anketler duzenlenmisti. ilk penaltı verilirse napalım diye. alex'in taça atması filan istenmişti ilk penaltıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 barbu said: bütün sezon 1 penaltı verilmişti galiba o sezon ile aynı olabilir tam hatırlayamadım simdi. ki hani hakkaten bayaa bir penaltı verilmemişti fenerin. hatta daha o 1 penaltı verilmeden sitelerde anketler duzenlenmisti. ilk penaltı verilirse napalım diye. alex'in taça atması filan istenmişti ilk penaltıyı. Penaltılar en çok göze çarpanlardı. Ceza alan dışından hiç bişey yokken verilen fauller. Çoğu tehlike oldu çoğu gol oldu. Zaten biride BJK ile Türkiye Kupası finalinde verildi. Bize faul yapıldı onlaraa verdi gol. Şakaydı abi o sezon ve komik olan bunlar ilk dönem yok. 2. dönem Haluk Ulusoy geldikten sonra olmaya başlıyor. Eşşek başımı var ulan bu kadarı tesdüf olsun. Rezillikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Aziz Yıldırım haklı Federasyona güvenmemesi gayet doğal. Fakat ben Haluk Ulusoyu torunlarıma bile anlatacam unutulmayacak o rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Hangi sezon abi o afedersin? Benim son yıllarda hatırladığım Fenerin öndeyken verdiği şampiyonluk pek yokta,ondan sordum... 2003-2004'te BJK'nin baya gerisinden geldiniz şampiyon oldunuz,hatta bjkliler hala samsun maçını söylerler... 2004-2005'te gs ile kapışıyordunuz zaten başa baştı,biz içeride trabzona yenildik sonra size yenildik şampiyon oldunuz.. 2005-2006 son hafta şampiyonluk geldi,(o sezon anelka nobre vs elleri çok konuşulmuştu).. Kendiniz verdiniz bir nevi bizi yenmenize rağmen.. 2006-2007 100.yıl şampiyon oldunuz rahat 2007-2008 ankaraspor beraberliği artı gs sami yen mağlubiyeti şampiyon gs oldu... Öyle çok önde olma durumu yoktu,fener kendi elinden kaçırdı.. 2008-2009 geçen sene işte.. Hakemlerle şampiyon olunmaz,şampiyonluk gitmez,buna emin olun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 2005-2006 olabilir. Dediğim gibi Devre arasına FB puan farkıyla girmişti. Ve Haluk Ulusoy istifa eden TFF başkanının yerine geçti. Son hafta GS şmpiyon oldu Finaldede kupa BJK'ye gitti. Hiç tartışmıyacam. Siz FB maçlarını izlemiyordunuz sanırım. Her maç şakaydı. Şimdi tartışıyorlar ya hani takım başkanları HAKEM YUZUNDEN KAYBETTİK diyorlar. Bizim hemen hemen her maçımız o şekilde geçti. Şimdi bir tane maç kötü yönetilse yaygara çıkıyor. O zaman FB'nin her maçı öyleydi. Ne BJK TK'yı hak etti ne GS şampiyonluğu. Biz zaten 5 arkadaş TV'den izliyorduk Haluk Ulusoyun gelişini. Ben o puan farkı (Kadro farkı performans oyun kalitesi vs vs farkı)na rağmen dedim ki 4 GSli arkadaşıma şampiyonluğunuz hayırlı olsun. 4'üde sıkı GS'li olmasına rağmen hayır abi Haluk Ulusoy'a rağmen FB kesin şampiyon olur dediler. Ben haklı çıktım ki son hafta herkes şaşkındı, ben hiç şaşırmadım. Şuan zaten futbola pek ilgimde yok. Ama o sezon unutulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Buddha şimdi tekrar baktım,türkiye kupası finallerine; FB'nin son yıllarda finalde kaybettiği 3 yıl var, Biri geçen sene,şampiyon bjk oldu fener hiç önde değildi.. İkincisi 2005-2006 yılında bjk'ye kaybetti,o sezon nasıl maçlar kurtardığınızı,nobrenin eline,anelkanın eline vs girmeyelim istersen,kaldı ki yine kendiniz hediye ettiniz öndeyken,başa baştık ayrıca 7 puan yoktu.. Diğeri 2004-2005 gs-fb türkiye kupası finali 5-1,şampiyon fener... Hangi sezon fenerin şampiyonluğu çalınmış ki?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 2005-2006 da kim şmpiyon oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 2005-2006 yılına dönelim istersen,madem öyle diyorsun.. İlk devre sonunda puan farkı 4, Fenerbahçe 45 Galatasaray 41 TFF Resmi Site (Bizi sanmiyende yenmiştiniz 1-0)... Ondan sonra 2.yarıda bu puan farkı hiç artmamış,başlarda 4 4 gidiyor sonra 3 e iniyor,sonra eşitlenyior sonra tekrar çıkıyor... Dediğim gibi istersen 2005-2006'da Nobre'nin Rize deplasmanındaki eline,Anelka Konya maçına ve Nobre Samsun maçına gitmeyelim,bunlar net aklımda kalmış mesela... Bizi yeniyorsunuz kadıköyde,sonra biz bjk maçını mucizevi bir şekilde son saniyede kurtarınca(hatta bazı arkadaşlar cordobanın şike yaptığını iddaa etmişti,efsane komediydi),son maçta denizli beraberliği ve gg... Sen bence maçları izlemeye devam et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Buyur; http://www.tff.org/default.aspx/Default.aspx?pageId=547&hafta=18#grp Tam bu hafta yada öncesinde yada kısa süre sonrasında Haluk Ulusoy geldi; Ve şimdide bir bak bakayım Fenerbahçe'nin GS BJK ve Trabzon maçlarını kim kazanmış iç ve dış. http://www.tff.org/default.aspx/default.aspx?pageId=28&kulupID=3592 Lütfen savunacak bişey yok. Hemen atladın anlıyorum seni. Büyük ihtimalle GS'lisin. Ama o sezon herşeyiyle ortada. Tarafsız adam getir tüm sezonu izlettir. Kocaman bir YUH der. Köy ligimi lan bu bu kadar tesadüf mü olur der emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Evet Gs'liyim sezonu da çok net hatırlıyorum emin olabilirsin,her maçı da izledim,peki sen benim dediğim maçları hatırladın mı? Konya,Samsun,Rize maçlarını... Hadi onları geçtim; Galatasaray 83 puan almış,fenerbahçe 81... Sence hakemler fenerbahçeyi engellişler mi? Fenerbahçe içeride dışarıda gs'yi yenmiş,başka hakemler mi varmış o maçlarda? Anlamadım ki ne demek istiyorsun,81 puan almış takım rekor kırmış,keza gs de öyle,hangi maçını kaybetmiş hakemlere lol... Fenerbahçe'nin kaybettiği maçları bile hatırladım şimdi bak.. Kayseri'ye yenilmişti,Gökhan Ünal atmıştı yanılmıyorsam son dakikalara doğru, Son haftalara doğru en kritik maçlardan birinde Manisa'ya 5-3 yenilmişti, Sinan Kaloğlu hayatının maçını oynamıştı hattrick yapmıştı yanılmıyorsam... Ve ankaraspor'a kaybetmiş ona baktım şimdi hatırlayamamıştım... Sadece 3 maçta yenilmiş yani takım koca sezonda,hangisinde hakemler tarafından yenilmiş,bir açıklarsan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Abicim rekorun kralını kırıyordu FB. FB ciddi anlamda eziyordu. Buna biri dur demeliydi. Her dur dedi. Haluk başta olmak üzere BJK ve GS'nin anlaşmalı maçları. Ve hakemlerin görülmemiş hataları. Bir iki tane FB'ye verilmiş yanlış hakem karını atma önüme orta okulde FB-GS tartışanlar gibi. Onlar her sezon her takıma oluyor. Ama FB aleyhine olanlar şakaydı resmen. Sadece 1 penaltı aldı ve tarışılan yüzde yüz bir sürü penaltı vardı. Maç içinde penaltı kadar dikkat çekmeyenleri söylemiyorum. GS'de iyi sezon çıkarıyordu fakat BJK'nin maçı vermesi şmpiyonluğuna yetti. Ki FB'nin elinden hakemler tarafından alınan puanları düşünürsek BJK'nin gsye maçı vermeside hava olurdu yetmezdi. Sergen kalciyle karşı karşıya kalcak geri kaçıyor. Böyle bişey yok! FB direk rekorun babasını krıyoru emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Ayrıca 93'te atıyor Gs BJK'ye. Yahu saysak bitmez. Sonuç olarak Aziz Yıldırım çıldırmasın konuşmasın kim konuşsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 http://www.tff.org/default.aspx/Default.aspx?pageID=29&macID=6030 90'da aat yen. 90'da at yen. Off of ne sezondu abi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Ahaha yani sende o 2-1'lik maçta bjk'nin yattığını düşününenlerdensin... Desene baştan zahmet etmezdim yazı yazmaya,maçları artık izlememen hayırlı olmuş senin açından... Verilmeyen penaltı demişsin de,Samsun maçındaki penaltıyı nasıl kazandığınızı bir hatırla istersen,kaleci Kerem'in kırmızısınız filan? Ha diyorsun ki Anelka'nın pozisyonu her sene olur önemli değil ama bize fauller çalınmıyordu vs.. Ne diyeyeyim ki daha... Abiii sizin beyniniz yıkanmış yemin ederim,hala o maçı BJK'nin verdiğini düşünen var,hem de gsnin penaltı kaçırdığı maçta 1-0 öne geçmiş bjk'nin,üstüne golde de şampiyon olmuş gibi sevinen bjk'nin,son dakikada 92-93 sezonunda tezahuratını yapıp,adnan polat kurtarsana .içlerini tezahuratı yapan bjk'nin ,bize Cordoba'nın 92. dakikada topu bilerek orta sahadaki sabriye,oradan sonra olacakları hesaplayıp golü bilerek yediğini ve o bjk nin bize o maçı bilerek verdiğini düşünüyorsun yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Bişey deme abi herşey ortada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 O sene Fenerbahçe olarak çok hayırlı bir iş yapıp "iki dost kulübü" birbirine yakınlaştırmıştık. Hatta beraber yenen dostluk yemekleri, Demirören'in ligi GS alsın, GS'nin (sanırım Adnan Polat'dı) kupayı BJK alsın açıklamalarının olduğu muhteşem sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Şu, fenerbahçenini sonradan verdiği şampiyonluk derken, 20:45 muhabbetinden mi bahsediyorsunuz? hani şu fenerbahçenin yetoluk yaptığı, galatasarayın çat diye son maçta aldığı şampiyonluk mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Buddha said: Bir iki tane FB'ye verilmiş yanlış hakem karını atma önüme orta okulde FB-GS tartışanlar gibi. Onlar her sezon her takıma oluyor. Ama FB aleyhine olanlar şakaydı resmen. En çok bizim hakkımız yendi en çok biz ağlayacağız. saksı değiliz biz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Smoke said: O sene Fenerbahçe olarak çok hayırlı bir iş yapıp "iki dost kulübü" birbirine yakınlaştırmıştık. Hatta beraber yenen dostluk yemekleri, Demirören'in ligi GS alsın, GS'nin (sanırım Adnan Polat'dı) kupayı BJK alsın açıklamalarının olduğu muhteşem sene. Daha neler neler =) Zaten GS'li yada BJK'lilerin kabul etmelerini beklemiyorum. Amaç ortalığı karıştırmakta değil. Sadece Aziz Yıldırım'ın zamanla sinirli bir adam olmasına hak veriyorum. O sezondn sonrasını bilmiyorum. Bu sezon neler oldu Aziz Yıldırım neden sinirlendi filan. Ama hani haksızsa bile adamı hoş görmek lazım adam artık paranoyak oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 4-0 yendiğiniz maç sonrası,gs seyircisini çıkarmayıp,onlara spot tutup,sahada hindi dolandırıp,birkaç hafta sonrasında ise rezil olduğunuz,hindi tişörtlerine ilham kaynağı olduğunuz sezon smokecum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Estel_Anorien said: Buddha said: Bir iki tane FB'ye verilmiş yanlış hakem karını atma önüme orta okulde FB-GS tartışanlar gibi. Onlar her sezon her takıma oluyor. Ama FB aleyhine olanlar şakaydı resmen. En çok bizim hakkımız yendi en çok biz ağlayacağız. saksı değiliz biz! Ağlamak iyidir abi rahatlatır =) Kimseyide bağlamaz kimin ağladığı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Bizim hakemler çok kaka ya, ulan her maç öncesi diyorum fenerbahçe aleyhine maç yönetmeyin diye, yine yapıyor yine yapıyor yaramazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 buddha hangi takımın taraftarıydın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 lan aziz yıldırım olmasın adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar