dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Estimating Permanent Ground Displacement from Near-Fault Strong-Motion Accelerograms Shen-Ming Chen and Chin-Hsiung Loh bir yerden bulan, indirebilen olursa süper olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 eve gidince bakayım cörnıl databeyze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 valla inşaat fakültesi olan bir üniversitenin journal database'den bulunabilir gibime geliyor. baktım bizimkine yoktu eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bizde de gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 dergi olarak boun'da ve itü'de varmış sanırım.. pdf olarak.. ı-ıh bulamadım.. yarın bi boun saldırısı düzenleyip bakıcam. olmadı itü'ye saldırırım.. bu işin çin'e kadar yolu var arkadaşlar! çinde bile olsa alıp gelicem! evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bizim libraryde de yok, yazarlara mail atmayı deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 sizin library hangisiydi.. tamam alan yetkililerinde üye fişleme var (acaba) ama bu bilgileri girmemişim ben zamanında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 EBSCO'dan arattım pdf hali yok, burada yoksa kolay gelsin makaleyi bulma konusunda sana işin zor edik: By: Shen-Ming Chen; Chin-Hsiung Loh. Bulletin of the Seismological Society of America, Feb2007, Vol. 97 Issue 1B, p63-75, 13p, 1 chart, 2 diagrams, 14 graphs; DOI: 10.1785/0120060060 derginin arşivi varsa belki orda bulabilirsin ama düşük ihtimal gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Valla şurda çıktı ama ne bizim okulun ne de şu an bulunduğum erasmus okulunun üyeliği var bu database'e baya spesifik bi şey arıyosun sanırsam. http://bssaonline.org/cgi/content/full/97/1B/63 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ekşisözlük makale aranıyor duyuruları sağolsun 4dakikada bulmuşlar!!! o_O ben şimdi baktım bi neler var, cevap gelmiş mi diye.. 4cevap vardı!! bildiğin dibim düştü olm.. printerın kartuşu bitti son 4sf'yi alırken.. göz yaşı geldi.. çıkıp gideyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 yurtdışında okuyan patilerimiz bir el atsın şu makaleyi arıyorum Untersuchungen ueber die Grundlagen der Thermodynamik - "Investigations on the Foundations of Thermodynamics" - Math. Ann., 67 (1909) p. 355-386) - Constantin Carathéodory evet sene 1909. İnsanlık olarak çok yalnış yerdeyiz herşeyi baştan almak lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 aha buldum su an hocam yollamis bana makaleyi (merak eden olursa gonderebilirim faz uzaylarının teget manifoldlarini birbirine dike dike termodinamigi hehe) ustalara saygi kusaginda constantine theodory verelim o zaman http://en.wikipedia.org/wiki/Constantin_Carath%C3%A9odory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar