Çomuþluk Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Arabistan'a taşınan canım kankam azmodai'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ahahah samanyolu asdasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 asdfasdfasdf resim bomba olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 comuşluk kimin altı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çomuþluk Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Kimsenin altı değilim.Başkalarının altı olmadığımın düşünülmesi için illaha "Doombringer" "Angel of death" "Avatar of the great cthlu" gibi karizmatik çıktıslı nickler mi gerekiyor ? Not: Çomuşluk Göktürkçede tuvalet,kubur,ayakyolu demek hani tuvalette hacet giderdiğinde çomuşşş diye bi suya düşme efekti vardır ya ha bildin mi ondan türemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ahahah ismin hikayesi çok enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 hakan kanka, yarami desme :( http://www.youtube.com/watch?v=0zTMvECap4s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çomuþluk Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Deşecem,kanırtacam,kaktıracam ipnetor gittin beni burada 1 başıma bıraktın sinirden stresten 100 kilo oldum.Sevgilisinden ayrılmış genç kız gibi televizyon karşısında hüzünlü hüzünlü dondurma yiyip tyranid ordumu boyuyorum. Not: Evet genö kızlar böyle yapar sürekli warhammer 40k maketi boyarlar inanmıyosanız sorun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Fred Çakmaktaş emo mu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çomuþluk Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Tipi gördüm elim ayağım boşaldı içim ürperdi.Ya gece gelir ve kaslı bedenime sahip olmak isterse ne yaparım ne ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bu soruyu dusunurken sana barry white sarkilarindan herhangi birisini arka planda dinlemeni oneriririm kanka. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çomuþluk Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Nasıl kurtulacağımı düşüneceğime white berry dinleyip oluruna mı bırakayım yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 barry white diyorum... http://www.youtube.com/watch?v=x0I6mhZ5wMw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=-hXzKnVgMdU bu da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Ally McBeal geldi aklıma :D John Cage :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar