Aik0 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 şöyle güzel kaliteli bi sandalye arıyorum. bana sandalye dayanmıyor 3 4 aya parçalanıyor oturdugum sandalye bende anlamıyorum var mı birşeyler tavsiye edebilecek olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 tekli koltuk (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ikeadan aldığım sandalyenin ana demiri tekerleklerin olduğu platformu aşındırıp geçti ve yere sürtüyor şu an parkem rezil oldu ne kadar dikkat etsem de değiştirmeye de üşeniyorum sandalyeyi. ikea'dan almayın, ya da ikea'nın o deri görünümlü 100 liralık siyah sandalyesinden almayın diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 bende soyle 24 saat otursam rahatsız olmıcagım bi koltuk bulsam alcam direk. bole deri kocaman filan. oturdugunda arkadan gozukmicek kafan o derece buyuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 bi ton var öyle koltuk nası bulamadın ki ayakkabıcıya mı sordun acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 o bi ton koltuk istedigim standartları karsılamıyor. olanları da cok pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 http://www.mobilya.net/img-talep/%7BEDFB61A2-C66E-4837-B322-A07D59B39C6B%7D.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aik0 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ikeadan almıştım zamanında bitane. kollukları cok rahatsız ediyodu oyun fln oynayamıyordum cıkartılmıyoduda kolluklar vermiştim birine. şu an ikeadan aldığım tahta saldayeyi kullanıyorum genişçe biraz yaylanıyor arkaya doğru ama oda çok alçakta kalıyor ve fazla rahat, film izlerken fln kullanıyorum. dik oturabileceğim guzel bi sandalye arıyorum kolluksuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ahan da bunun gibisi yoktur, rahat rahat kır kışın üşüdüğünde altına ince minder, havlu :F t shirt vs koy yazın da terletmez püfür püfür kırıldığında da için gitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 trip teki suan olan deri sandalyeler deil de bundan baya once olanları vardı. kocaman böle at kadar. onun gibi iste. belki hatırlayan cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Arkadaşta bundan vardı başarılı baya http://www.hepsiburada.com/adore-vlt-270-manager-elite-yonetici-koltugu/ProductDetails.aspx?productId=ofisvlt270&categoryId=273672 ya da buydu hatırlayamadım tam http://www.hepsiburada.com/adore-vlt-180-siyah-manager-trend-yonetici-koltugu/ProductDetails.aspx?productId=ofisvlt180sd&categoryId=273672 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ilk linktekinden bende de var. rahat ve güzel o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aik0 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 kollukları cıkıyor mu onun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Burax said: (tu) bir sürü sandalye kırdım vs. en güzeli bu idi. diğerleri kırılınca rahat edemiyosun hiç bi türlü ama bunun gideri oluyo gene de sadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ingiltere plastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 abi açıkcası ben altımdaki sandalyeye 60 tl mi ne para bayıldım ama sornasında gidip bir de 80 tl ye bu ergonomik viskomed yastıkalrdan almam gerekti hani alcaksanız şu mereti bir ekre alın iyi para verin diyorum elime ilk geçen toplu parayla koltuğu değiştirmek istiyorum açıkcası.. bu sefer pintilik edip kadıköyden almayacaüım gidip adam gibi bürosit den fln alacaüğım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Oce4n said: Burax said: (tu) bir sürü sandalye kırdım vs. en güzeli bu idi. diğerleri kırılınca rahat edemiyosun hiç bi türlü ama bunun gideri oluyo gene de sadf. adafafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 IRAK PLASTİK en güzel sandalye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 aeron chair http://milestoneeee.com/weblog/wp-content/uploads/2009/11/aeron_chair1.jpg cok uzun saatler kaliyorsan onemli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 sole bi fiyatlarına baktım da hayvan gibi pahalı o sandalye nedenko. ha guzelmis orası ayrı ama o paraya ben ozel masajcı filan tutarım. hergun masaj yaptırtırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 40'inda sirt agrilarindan doktorlara onmilyarlar yatirmaktan iyidir sadece maddi anlamda bakiyosan. ki saglik hic bir seye degisilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 nedanko said: aeron chair http://milestoneeee.com/weblog/wp-content/uploads/2009/11/aeron_chair1.jpg cok uzun saatler kaliyorsan onemli.. su alttaki zimbirti olmasa benim kullandigimin aynisi sanirim, yapan firma fln ayni olabilir :) cok ii yalniz bu arada, suspansiyon fln saglam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ben satiyorum :p http://forum.paticik.com/read.php?27,4745672 kolluklari cikiyor istersen, tam bele gore ayarlaniyor arkaligi lok diye kavriyor ister dimdik ister kendine gore yatiriyorsun filan eski koltugum kirilinca yer sorunu yuzunden aldim ama bu gelene kadar salondaki sallanan sandalyeyi koydum, baktim cuk uydu odaya kalsin bari dedim bu elime kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ikeadan 200 300 lira sayıp aldım çok rahatsız bişi çıktı sırtım ağrıyor popom ağrıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 http://www.tristarmedia.com/bestofrussia/images/throne2.jpg krallar gibi oturursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar