Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa transfer piyasası


RamsesII

Öne çıkan mesajlar

kezman chelsea de

davids interde

deco,guily barça da[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca chelsea arjen robben i de almış[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 21 Temmuz 2004 01:56 tarihinde demiş ki:
1 milyar tane var. ama avrupadaki takımım milan stam, dhorasoo ve crespo'yu aldı. real madrid 2'ye döndüler resmen
öeah.winning e yansırsa klüpte direk milan ı seçerim valla acımam.[signature][hline]The whole thing I think is sick...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ewt ya dün gece gördüm yazcaktın önce davranılmış kluivert newcastle da[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

diop fulham da[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Larva, 22 Temmuz 2004 01:57 tarihinde demiş ki:
saviola'nın ab statüsünde oynamasına izin verildi yeni bi avrupa dışı adam da gelmedi barçaya rüştü için bu sezon biraz şans var.

hiç zannetmem zaten hoca rüştüyü sevmiyo bu bir iki rüştünün moral sıfır üç adamı macta deneyince rüştü acayip hatalar yapıyo hocada bakın ben işte bunun için oynatmıyom diyorrr
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Juve Bombayı patlattı : Emerson'u Roma'dan € 28M' a aldı. Ne diyoruz Forza JUVE! bu arda Eto'o dan vazgeçmeyen Barça Siyahi oyuncunun kulubü Mallorca'ya € 22M'lik teklif'te bulundu! ( Ehehe Spor muhabiri falan oldum! )[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...