Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

layn! gozlugum kirildi

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Yuco said:

farkında olmadan oynamışındır gözlükle, tık diye kırılmaz yok yere. havadaki azot taneleri mi kıracak gözlüğü peh

anamında kırıldı öyle
çat dedi durduk yere tv izliyordu
kadın zamanında pat gözlük iki omzuna düştü durduk yere
Sosyal ağlarda paylaş

Bi yedek dandik gözlük, bir lens bulundursaydınız bari. Ben doktor tavsiyesi üzerine bir süre gözlük kullanmaya başladım okul dışında, şimdi yedekte 10 çift lensim var, gönlüm ferah. Eve dönüp lensleri çıkarmayı üşendim geçen gün mesela, çıkarıp kültablasına attım, o derece de müsrifim.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 3 kere kirdim.

Birincisinde ex le sevisirken kanepede üstüne oturdu. Kiza kizamadimda cünkü az sonra bana verecekti. Cinsel dürtülerim daha agir basti o an.

Ikincisinde yigenim bana saldirdi sakayla karisik paramparca oldu. Yigenimede biside demedim. Senin kiz arkadasinin biyiklari var al sana Permatik aldim verirsin dedim.

Ücünsünde genelde cogu kisinin basina geliyor. Dus alacaktim üstümü basimi cikardim herseyi yatagin üstüne attim. Dustan cikinca kurulanmak icin yatagin ucuna oturiyim derken caaaatt gitti gene gözlük.

olur böyle seyler herseyde bir hayir vardir.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

Xaenin said:

Bi yedek dandik gözlük, bir lens bulundursaydınız bari

isin enteresan bir yani da o. 2 tane yedek gozlugum var, eski gozluklerim. birinin numaralari cok yuksek kalmis, gozluksuz cok daha rahat goruyorum. digeri de nasil olduysa kutusunda lekelenmis, camlari temizlenmiyor.

Ahaha abi o zaman çizdir sen gözleri en iyisi artık.
Sosyal ağlarda paylaş

benim de var yedek gozluk, lakin ben ankaradayim su an, 2 ay kadar da kalacagim

aslinda zaten yedek gozluk eski gozlugum, o bakimdan ben de ayni durumdayimdir mumla, muhtemelen son kullanma tarihi gecmistir onun da

ne zamandir salliyordum yeniden muayene olmayi zaten, iyi bile oldu bir bakima da, ankarada olmasi kotu oldu iste, parise donene kadar bekleme sansim da yok cunku bu mesaji yazarken bile monitore yapisiyorum neredeyse ehu
Sosyal ağlarda paylaş

Durup dururken kırılan gözlük bizden değildir.

O değilde şaka maka liseden beri kırmıyorum gözlük. En son lise sonda arkadaş kafama atlayınca kırılmıştı gözlük. O zamandan beridir aldığımda çok sağlam çıktı. Şimdi boyası falan gidik, sözde değiştirmekte istiyorumda kırmadığım için değiştirmiyorum.

Ama o arkadaşın kırdığınında hakkını vermem lazım. Halı sahada o gözlükle bildiğin adidasın zamanında 2006 dünya kupasında kullandığı topu patlattı kendisi sağlam çıktı. Artı üstüne kaç kere oturuldu, kaç kere yere düştü onları saymıyorum. Şimdi görüyorumki o daha sağlammış
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...