aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Bursa bu maçı alırsa şampiyon, ki bu saatten sonra bırakmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Guiaza kadar kafanıza taş dussun ıyımı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Güzel futbol oynuyor bu takım ya.. Hak ediyor şampiyonluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 bursanın hücum hattını direk satın alsın fener, 3 ü bi arada böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 3 buyukler dısında kımse sampıyon olamaz.Gecen senekı Sivas muhabbetıne doner lig. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Simofle said: Guiaza kadar kafanıza taş dussun ıyımı :) basimizi tutturamaz o tas, yana gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 2-1 oldu ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Hop 2-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Simofle said: Guiaza kadar kafanıza taş dussun ıyımı :) oha gecmisten hortlanan hayalet herif. NABER LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Abi ne göz var sizde ya nazar değdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 dizinin köşede gitti bi an yazı aha dedim gol olcaki denizliye verdim kuponda bastırmalı birazdaha denizli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Azmodai said: Simofle said: Guiaza kadar kafanıza taş dussun ıyımı :) oha gecmisten hortlanan hayalet herif. NABER LAN. Azmocum :))) Soz verıyorum artık basını agrıtmıcam.Uslandımda geldım.Tedavı gordum.Yenı cıktım dısarıya. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 spompas said: dizinin köşede gitti bi an yazı aha dedim gol olcaki denizliye verdim kuponda bastırmalı birazdaha denizli =) Ezelciler belli oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Sivas muhabbetine döner denmiş de, mümkün değil. Sivas ite kaka geldi oralara, az çok objektif olmayı beceren insan farkedebilir. Ama bursa cidden hak etti buraları, hala da hakediyor. Bir galatasaraylı olarak söyleyebilirim ki, sevinirim bursa şampiyon olursa. Çünkü emek verdi adamlar, iyi top oynuyorlar, hırslılar. Hakediyorlar yani açık ve net. Ha ben yine de galatasarayım şampiyon olsun isterim, kalkıp fener şampiyon falan olursa bok atarım, çirkefe yatarım. Ama bursa olursa çıkar altıparmağa hepsiyle birlikte çılgın atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Sivasla asla aynı kefeye koymadım zaten.Sadece lıgın kaderı o sekılde olur anlamında soyledım.Anadolu kuluplerı son haftalarda sacmalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Yalnız seriyi devam ettirmeli. Şuan rahat oynuyorlar. Bir bükerlerse ayaklarını tehlikeli olur sinir stres olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 İ.B.B (deplasman) Antalyaspor (İç saha) Gençlebirliği (Deplasman) Gaziantepspor (iç Saha) Galatasaray (Deplasman) Kayserispor (İç Saha) Ankaraspor ( Hükmen Bursa 3-0 Galip) Beşiktaş (iç saha) Kalan maçları Bursa'nın.İşi zor baya.Son haftaya kalmaz gercı sampıyonluk.Gs macı guzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Haftaya kesin yenmesi lazım. FB-Gs maçıda beraber biterse tamamdır. Gs maçınada çok rahat çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 İ.B.B (deplasman) Antalyaspor (İç saha) Gençlebirliği (Deplasman) Gaziantepspor (iç Saha) Kayserispor (İç Saha) 5 maçta iddaası olmayan orta sıra takımları , anadoludan şampiyon çıkmasını istiyorlarsa 5 ide satsın maçı , ben anadolu takımı teknik direktörü olsam satardım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Bursa çok avantajlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Ha bide İBB ve Gençler maçları deplasmanda gözüküyor ama o maçlarda içerde Olimpiyat bu hafta tarihi gününü yaşar , 2 hafta sonra 19 Mayıs full çeker tüm ankaragüçlüler bursaya destek için tribüne giderler bende dahil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 bursa önümüzdeki 4 maçta ~10 puan alıp şampiyonluğunu ilan eder bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 bursa'nın avantajı büyük. oynayacağı 7 tane maç kaldı ve 5 puan bu boru değil. ibb kayseri antalya g.birliği hepsi de bursa'yı yenebilecek ya da puan alabilecek takımlar ama şu an hepsinin bursa'ya sempati beslediği de kesin. karışık işler bana hem gs hem bjk maçını kaybetse dahi şampiyon olacaklar gibi geliyor. görecez bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Normal şartlar altında gs da bjk da Bursayı yenemez , anca mhk felan el atarsa birşeyler olur..Arada bariz kalite farkı var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Teşvik prımlerı baslayacak.Bursaya mac satmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar