Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Bursaspor - Denizlispor 22.03.10 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Sivas muhabbetine döner denmiş de, mümkün değil. Sivas ite kaka geldi oralara, az çok objektif olmayı beceren insan farkedebilir. Ama bursa cidden hak etti buraları, hala da hakediyor.

Bir galatasaraylı olarak söyleyebilirim ki, sevinirim bursa şampiyon olursa. Çünkü emek verdi adamlar, iyi top oynuyorlar, hırslılar. Hakediyorlar yani açık ve net. Ha ben yine de galatasarayım şampiyon olsun isterim, kalkıp fener şampiyon falan olursa bok atarım, çirkefe yatarım. Ama bursa olursa çıkar altıparmağa hepsiyle birlikte çılgın atarım.
Sosyal ağlarda paylaş

İ.B.B (deplasman)

Antalyaspor (İç saha)

Gençlebirliği (Deplasman)

Gaziantepspor (iç Saha)

Galatasaray (Deplasman)

Kayserispor (İç Saha)

Ankaraspor ( Hükmen Bursa 3-0 Galip)

Beşiktaş (iç saha)

Kalan maçları Bursa'nın.İşi zor baya.Son haftaya kalmaz gercı sampıyonluk.Gs macı guzel olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

İ.B.B (deplasman)

Antalyaspor (İç saha)

Gençlebirliği (Deplasman)

Gaziantepspor (iç Saha)

Kayserispor (İç Saha)

5 maçta iddaası olmayan orta sıra takımları , anadoludan şampiyon çıkmasını istiyorlarsa 5 ide satsın maçı , ben anadolu takımı teknik direktörü olsam satardım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

bursa'nın avantajı büyük. oynayacağı 7 tane maç kaldı ve 5 puan bu boru değil. ibb kayseri antalya g.birliği hepsi de bursa'yı yenebilecek ya da puan alabilecek takımlar ama şu an hepsinin bursa'ya sempati beslediği de kesin. karışık işler bana hem gs hem bjk maçını kaybetse dahi şampiyon olacaklar gibi geliyor. görecez bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...