Seperate Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Nalorifein said: fishingden para kasiliyo mu ya kazanılıyor en kötü scorch un ddiği gibi fish feast'in 4 balık mat ı var ,onları satabilirsin düz tut koy ah ye, yada fish feast yap direk onları sat,herkes 450 fish kasıp farm yapmaya uğraşmıyor satılabilitesi de yüksek baya o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 süper cok saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 armorylerini verin lan şunları şikayet edeyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Uo da ne güzel, ghost mouse ile bile fishing yapabiliyorduk.. Zaten benim para yöntemim ghost mouse ile inscription du.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 [Deviate Fish] satmıyo mu hala? Ben bi ara satıyo diye sıfırdan fishing kastım da sonra üşendim bıraktım sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 oily blackmouth ve firefin snapper da gayet iyi satıyodu. oily'lerin stackini 30-35 arası satıyodum en son. dungeon sırası beklerken Stranglethorn'da fishing kasmak çogzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Okadar aradim ama soyle gizemli epic mepic:D birseyler dusurebilcegim gizli biyerler bulamadim bu item icinde okadar kasmistim :( [Mastercraft Kalu'ak Fishing Pole] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar